Radek Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 13 godzin temu, jaguska napisał: wszystko jest chyba związane z tym, by przebywać tam gdzie ja No bo gdzie miała by przebywać;) Quote
jaguska Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Na dobranoc nostalgicznie, romantycznie i tak jakoś... 5 Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Prawdziwy lisek :)) Mimisia rozmarzona... Quote
elik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Prawdziwy lisek :)) Mimisia rozmarzona... Też tak to czytam :) Quote
Nesiowata Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Cudna Mimiśka. Istny aniołek. Witaj mała w kolejny wiosenny dzień. Quote
elficzkowa Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wpłaty na konto Mimi: jaguska - stała na II : 25 zł dziękujemy Quote
Nesiowata Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Dotarłam i do ślicznego rudzielca. Lisiczko - pomagaj Jagusce we wszelkich pracach. I trzymaj się przez cały czas zdrowo. Quote
jaguska Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 No i skończyła się piękna pogoda, szaro, buro i ponuro. A my jedziemy się trochę poczołgać po miejskiej glebie, do potem Quote
Nesiowata Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 4 minuty temu, jaguska napisał: No i skończyła się piękna pogoda, szaro, buro i ponuro. A my jedziemy się trochę poczołgać po miejskiej glebie, do potem A u nas , jak dotąd, sucho i nawet słońce się pokazuje. Przymrozek powoli odpuszcza (niewielki był bo woda u kur nawet nie pokryła się minimalną warstewką lodu). Przyjemnego "czołgania" życzymy. Quote
Tyśka) Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Poleciała stała na Mimi :) Udanej wycieczki, Mimloczku - zbieraj doświadczenia z miasta. Pisałam na innym wątku, że wczoraj otrzymałam smsa: "czy ten pies z Nysy jest aktualny?" - ani imienia nie pamięta ktoś, ani nie doczytał, że Mimi nie jest w Nysie... :( Ale mimo wszystko odpisałam, że tak i jeżeli Pan/Pani nadal jest zainteresowany/a to zapraszam na rozmowę telefoniczną. Nikt mi nie odpisał... ani nie dzwonił. Quote
elficzkowa Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Poleciała stała na Mimi :) Przelew już na koncie: Tyś(ka) - stała na III : 10 zł Mimi dziękuje Quote
Nesiowata Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Ciekawe jak tam Mimi wyprawa w wielki świat :) No właśnie - jak nasz rudzielec przeżył eskapadę i czy już wrócił do swojej normalności? Quote
Tyśka) Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Pokazałam na nową na FB Mimisię - z kilkoma różnymi opisami... może coś drgnie...<<ogłoszenie na FB na woj. opolskie>> <<Ogłoszenie na FB na Wrocław>> Quote
Tyśka) Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Zapytanie sprzed chwili. W sumie nie wiem czy chodziło komuś o Mimi, ale obstawiam że tak - Roxi czy Szogun raczej nie ściągają takich chętnych. SMS: "jak pies za darmo to ja chetnie wezme" ... Quote
Tyśka) Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 8 godzin temu, b-b napisał: Czy panienka ma już obrożę przeciw insektom? Bardzo ważne pytanie, dziękuję b-b :) Podpinam się. Quote
Radek Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: SMS: "jak pies za darmo to ja chetnie wezme" ... Coż za obiecujący sms;) Quote
b-b Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Bardzo ważne pytanie, dziękuję b-b :) Podpinam się. O ile pamiętam w tamtym roku oddałam Mimi resztę z obroży a Jaguska ją sprytnie połączyła. Mam znowu odcinek foresto i mogę ją Mimi oddać ;) Quote
jaguska Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Wybaczcie, ale po wycieczkach z Mimi do miasta mam chwilowe dołki. Ona nie toleruje/akceptuje nikogo oprócz mnie, boi się wszystkiego, próbuje uciekać w każdą dziurę, odrobinę lepiej jest na przedmieściach, ale tylko odrobinę. Najlepiej czuje się w samochodzie, czasem patrzy przez okno, czasem leży na siedzeniu a czasem pod. Kiedy już wracamy, wjedziemy na posesję, to rwie z samochodu do domu jak koń wyścigowy. Tysiu współczuję durnych telefonów i smsów, myślę że to będzie cud, jeśli uda Ci się Mimisi znaleźć dom. Kto będzie miał tyle cierpliwości by miesiącami zdobywać jej zaufanie. A przecież dom dla niej musi być z wysokiej półki, bo to nie pluszowy misiaczek tylko pies z problemami. Teraz ma fazę wkopywania się pod kołdrę. Poza tym Mimisia to szpieg z krainy deszczowców, musi wszystko wiedzieć, wszędzie zajrzeć, polizać, wściubić nos. Wystarczy że coś gdzieś stuknie i kierowniczka już musi zobaczyć co, kto, jak, gdzie i czy da się to zjeść. Co prawda w marcu będziemy się advokacić ale kawałek obroży też z chęcią przyjmiemy i zrobimy Mimisi naszyjnik, bo będziemy już niedługo dużo czasu spędzać na ogrodzie. Dobrej nocy życzymy. Fotka pod tytułem Spiskowcy ;))) 1 Quote
elik Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 8 minut temu, jaguska napisał: O kurtka na wacie! Co, to, kto to, gdzie to, po co to i czy da się to zjeść???? I czyj to ten ogonek??? A może dwa ogonki, albo jeden skorpion??? Quote
b-b Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 37 minut temu, jaguska napisał: Co prawda w marcu będziemy się advokacić ale kawałek obroży też z chęcią przyjmiemy i zrobimy Mimisi naszyjnik, bo będziemy już niedługo dużo czasu spędzać na ogrodzie. To tradycyjnie o dane do wysyłki proszę :) Quote
Nesiowata Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Witamy w lekko zimową niedzielę. Ale tylko ze względu na lekki przymrozek, bo już zapomnieliśmy jak wygląda śnieg. Widać Mimi nie jest z tych "miastowych" i niewiele można w tym zakresie zrobić. A do domu to każdy pies wraca szczęśliwy, nez względy na stan psychiczny. Dla mnie zakopywanie się psa pod kołdrą to normalna sprawa odkąd jej Lala. Od początku to robiła i cały czas jest tak samo. Kiedy kładę się spać - ona wślizguje się po kołdrę i tak zasypia (później wyłazi na wierzch). A w ciągu dnia kilka razy mam zrobiony "namiot" i tam zawsze jest Lala. Pozostała dwójka nie znosi przykrywania czymkolwiek. Quote
Alaskan malamutte Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Takie zapytanie o Mimi na moim olx Dobry wieczór chciałabym pieskowi zapewnic bezpieczny dom i chcialabym sie dowiedzieć czy pieska mozna przygarnąć do domku w którym zazna miłość cieplo i bedzie kochane? Poprosiłam o kontakt telefoniczny 1 Quote
b-b Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Takie zapytanie o Mimi na moim olx Dobry wieczór chciałabym pieskowi zapewnic bezpieczny dom i chcialabym sie dowiedzieć czy pieska mozna przygarnąć do domku w którym zazna miłość cieplo i bedzie kochane? Poprosiłam o kontakt telefoniczny Brzmi fajnie. Ciekawe czy pani zadzwoni? Quote
Recommended Posts