Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted

Nesiowata... podziwiam Cię za wytrwałość w podtrzymywaniu wątku na górze wyszukiwań :) Dziękuję, to i podtrzymowuje mnie na duchu.

Z racji, że odzew z ogłoszeń jest praktycznie zerowy (tylko jedno zapytanie w tym tygodniu) poprosiłam elficzkowa o wyróżnienie jeszcze jednego. Tego na Poznań. Może Mimiśka zamieszka obok mnie? 

Posted
36 minut temu, elficzkowa napisał:

Wyróżniłam ogłoszenie Mimi na Poznań. Może tam właśnie czeka na nią domek ?  A i Tyś(ka) ma tam blisko w razie czego ;)

Dziękuję. Potwierdzenie (screen) wrzucę jak będę mieć internet - wiem, że to zabawne (w dzisiejszych czasach mało kto nie ma internetu), ale obecnie pracuję jedynie na internecie z telefonu i zdołał mi się skończyć... 25.10 mam mieć powiększony pakiet, więc mam nadzieję, że będzie mi wystarczał. I przyznaję, że brak internetu w dzisiejszych czasach to coś strasznego, zwłaszcza że sporo materiałów na studiach (wykłady, zadania, rejestracje na przedmioty i egzaminy) są umieszczane na stronie internetowej.

Mieszkam w bardzo fajnej, zielonej okolicy :) Jakby Mimi zamieszkała jeszcze na moim osiedlu to by było coś wspaniałego, ale chyba to już zbyt bezczelne marzenie :) Poznań jest bardzo propsi, przynajmniej z tego co już zdołałam zaobserować. Oby był szczęśliwy dla Mimi.

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Nesiowata... podziwiam Cię za wytrwałość w podtrzymywaniu wątku na górze wyszukiwań :) Dziękuję, to i podtrzymowuje mnie na duchu.

Mimi mnie rozwala

• Like 1
Posted

Zaczynamy nowy tydzień z nadzieją, że Jaguska wreszcie znajdzie trochę czasu i opowie  o lisiczce. Bo z pewnością będzie miała sporo do napisania chociażby o "pomocy" pupilki w remoncie.

A dopóki sie nie odezwie - trzeba cierpliwie czekać.

Jagusko - zdrowia życzymy.

Posted
2 godziny temu, elficzkowa napisał:

Na zdjęciu powyżej Mimi wygląda jak wilk :)

Bo też ona ma iście wilczy charakter, ostrożna, nieufna, bojaźliwa, waleczna, inteligentna, cwana i uparta jak osioł ;)

• Like 2
Posted

To osioł czy wilk, jagusko? ;) 

eeh, pewna pani tak długo zawracała mi głowę adopcją Mimi, a dzisiaj wysłała sms, że jednak rezygnuje. Że jednak ma mieszkanie za małe i za dużo pracuje. 

Posted
8 godzin temu, jaguska napisał:

Chuliganka przesyła pozdrowienia.

Leżąca niewinność;)

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

To osioł czy wilk, jagusko? ;) 

Może dwa w jednym?

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, jaguska napisał:

Chuliganka przesyła pozdrowienia.

7586f95a2d1f2f51gen.jpg

Jaka tam chuliganka? To ciężko myślący pies! Ona cały czas pracuje tym ślicznym łebkiem.

7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

eeh, pewna pani tak długo zawracała mi głowę adopcją Mimi, a dzisiaj wysłała sms, że jednak rezygnuje. Że jednak ma mieszkanie za małe i za dużo pracuje. 

A to już zawracanie kijem Wisły.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

j wysłała sms, że jednak rezygnuje. Że jednak ma mieszkanie za małe i za dużo pracuje. 

Mieszkanie za małe dla Mimi?  Głupszego pretekstu nie mogła już wymyślić.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Naprawdę?

Przecież aureolka świeci się nad jej łebkiem.
Mimi jak jest sama to chyba jest grzeczna :)

Mimi chyba przydałby się pedicure.

Posted

Mimiśka - strzeż się! Tyśka wymyśla tortury! A grzeczna psica będzie musiałam jem przetrzymać...

Zdrówka życzymy wszystkim dwu i czteronożnym. I możliwości korzystania z uroków letniej jesieni.

• Like 1
Posted

Z Mimiśkowymi pazurami to nie taka prosta sprawa, ona ma bardzo dziwną budowę tych paluszków i stópek ;), jakieś takie jak nie psie. W przyszłym tygodniu mogę ją zabrać przy okazji Jeżynki do weta i skrócić pazurki, ale ona i tak nadal będzie miała szpony jak jaszczomp ;)

Prastara skrzynia posagowa, pamiętająca może i rejmontowskie Lipce i Cerber, ewentualnie Gorgona, do wyboru ;)

c38637016f1614f2gen.jpg

• Like 5
  • Upvote 1