Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Onaa napisał:

Nie mogę się napatrzeć :D, ale mi już lajków zabrakło.

Mi też zabrakło lajków :( 

Tobiś najbardziej podoba mi się na zdjęciu, które zatytułowałam "Zjawiskowy Tobiś"

i na tym zdjęciu poniżej.  Tu jest po prostu uroczy :)

10996499.JPG.a7e8c5f4a0932f20321fc25fb71b71db.JPG

Posted

Dzień dobry, Beniu. wub.gif Jak każdego dnia. Tylko troszkę dziś później...

Eliczku, Twoje posty z fotkami i tekstem na nich (super pomysł) były dla mnie jedynym kontaktem z Dogo. W skrzynce mailowej je znalazłam. Nie mogłam przez te godziny w ogóle wejść na Dogo. Miałam na ekranie tylko napis ERROR 500.

Dobrze, że znowu jesteście. happy.gif

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Beniu. wub.gif Jak każdego dnia. Tylko troszkę dziś później...

Eliczku, Twoje posty z fotkami i tekstem na nich (super pomysł) były dla mnie jedynym kontaktem z Dogo. W skrzynce mailowej je znalazłam. Nie mogłam przez te godziny w ogóle wejść na Dogo. Miałam na ekranie tylko napis ERROR 500.

Dobrze, że znowu jesteście. happy.gif

Nie można było pisać,jedynie zdjęcia wchodziły, a dzisiaj już zupełnie padło i nie było można nawet wejść na dogo.  Przestraszyłam się, co to będzie, bo jestem przecież skarbnikiem kilku psiaków i jakby były potrzebne pieniądze, to byłby problem, no ale już jest ok :) Wróciło wszystko, co było i nawet jest więcej niż przedtem i dogo szybko "chodzi" :) Super :) :)

Ale widzę, że nie ma kłódeczki w adresie URL więc chyba nie ma certyfikatu :(  No cóż. Coś, za coś.

Posted

Dzień dobry, Beniu. happy.gif

Coś mi z sygnaturki banerek naszego Klubu zniknął. Został tylko adres URL. Mam nadzieję, że zaraz to naprawię...

Dobrego dnia dla Wszystkich stąd. happy.gif

EDIT

Klubowy banerek już na miejscu.

• Like 1
Posted

Dzień dobry u Beni  :)   ... żeby tylko, był dobryprosi.gifa u nas dramat..  przed samymi Świętami, na podwórku chłopak znalazł w zapakowanym, kartonie maleńkiego szczeniaczka :( jak czytam u Dosi był "wysyp" szczeniaczków :( ...  ten "nasz" maluszek ma jakąś okropną przepuklinę, na klatce piersiowej, jest duża jak śliwka :(    chyba dla tego go wyrzucili.... masakra... nie ma domku na razie jest u chłopaka ,który go znalazł ale żona się buntuje bo mają swojego pitbulla i chyba troje dzieci, ubłagałam go na dzień ,dwa... ale nie przewidziałam że jest taki problem... a tu Święta ... później napiszę może coś chirurg powie mądrego bo wczoraj cały dzień "stracony"  u lekarza do którego go zawieźliśmy powiedział ,że może operować ale mały może nie przeżyć:(   ... a tu w domu nic nie zrobione i pretensje i żeby było jeszcze 'lepiej' w pracy też się nawarstwiło... i ten biedny maluszek, zdany na nas... wyć się chce!

• Like 1
Posted
13 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witajcie dziś z samego rana.

Witaj :)   Ja z samego popołudnia, bo u mnie już zaczął się szał świątecznego sprząto-gotowania :( Ale efekty cieszą :)

Posted
11 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Beniu. happy.gif

Coś mi z sygnaturki banerek naszego Klubu zniknął. Został tylko adres URL. Mam nadzieję, że zaraz to naprawię...

Dobrego dnia dla Wszystkich stąd. happy.gif

EDIT

Klubowy banerek już na miejscu.

Dzień dobry, zgodnie z życzeniem, dobry dzień  :) 

A banerki mają się trzymać wyznaczonych miejsc!

• Like 1
Posted
6 godzin temu, anica napisał:

Dzień dobry u Beni  :)   ... żeby tylko, był dobryprosi.gifa u nas dramat..  przed samymi Świętami, na podwórku chłopak znalazł w zapakowanym, kartonie maleńkiego szczeniaczka :( jak czytam u Dosi był "wysyp" szczeniaczków :( ...  ten "nasz" maluszek ma jakąś okropną przepuklinę, na klatce piersiowej, jest duża jak śliwka :(    chyba dla tego go wyrzucili.... masakra... nie ma domku na razie jest u chłopaka ,który go znalazł ale żona się buntuje bo mają swojego pitbulla i chyba troje dzieci, ubłagałam go na dzień ,dwa... ale nie przewidziałam że jest taki problem... a tu Święta ... później napiszę może coś chirurg powie mądrego bo wczoraj cały dzień "stracony"  u lekarza do którego go zawieźliśmy powiedział ,że może operować ale mały może nie przeżyć:(   ... a tu w domu nic nie zrobione i pretensje i żeby było jeszcze 'lepiej' w pracy też się nawarstwiło... i ten biedny maluszek, zdany na nas... wyć się chce!

Aniu, co za dramat    1655048409_pacz1.gif.a933ff0792fc8fce6a75c26cb5016157.gif  Biedactwo. Trudno dziś o DT, a tu jeszcze święta za pasem     1042098563_gifzmartwiony2.gif.070b01c0179c5fc1df2a46a1a46fca77.gif

A co stwierdził wet, że co to jest ?

Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Witajcie Dziewczyny :)

Czy Wy też macie stronę dogo zwężona o jakieś ogłoszenia?

2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Niestety - tak.

Niestety wszystkie tak mamy. Całkiem d.d.   Zły

Posted
1 godzinę temu, helli napisał:

Udało mi się znaleźć moje obserwowane w profilu po prawej w Aktywności

Pod dawnym linkiem nic się nie wyświetla

Witaj helli :)  Możenie miałaś podlinkowanego banerka. Moje banerki są ok podlinkowane. Nic się nie zmieniło.

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Niestety wszystkie tak mamy. Całkiem d.d.   Zły

A okienko u Was też ma mniejsze meni niż miało?

Bo ja nie mam całej tej końcówki - kolor, rozmiar ,przekreślenie tekstu :(

Oj Beniu! Dobrze,że ty nie masz takich kłopotów :)

Posted
11 godzin temu, anica napisał:

matko Ziemio nasza ....

czlek odrazu wszytko w sercu

Aniu  sciskam trzymam

o mojci losie

ze tego biedunia

aby dalo sie wszystko a

by byl juz czyjs

...biedunio maluni

a bediesz zakladac watus malusiemu iskiereczkowi?

Posted

Jest mi przykro i jestem zawiedziona. Z naszego ogłoszenia dom znalazła inna suczka. Nasza Benia nadal szuka domu.