elik Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 21 godzin temu, Onaa napisał: Nie mogę się napatrzeć :D, ale mi już lajków zabrakło. Mi też zabrakło lajków :( Tobiś najbardziej podoba mi się na zdjęciu, które zatytułowałam "Zjawiskowy Tobiś" i na tym zdjęciu poniżej. Tu jest po prostu uroczy :) Quote
elik Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Eluś pozwoliłam sobie podkraść Twójtekst ogłoszenia i zrobiłam wyróżnione ogłoszenie Beni na OLX. https://www.olx.pl/oferta/malutka-benia-i-jej-duzy-przyjaciel-czekaja-na-dom-CID103-IDt5YyD.html Quote
Tyśka) Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Wow, jakie wieści! Trzymam kciuki, aby Benia skradła serducho Rodzinie i Maxiowi... :) A zdjęcia z Tobim! REWELACJA! 1 Quote
Elisabeta Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Dzień dobry, Beniu. Jak każdego dnia. Tylko troszkę dziś później... Eliczku, Twoje posty z fotkami i tekstem na nich (super pomysł) były dla mnie jedynym kontaktem z Dogo. W skrzynce mailowej je znalazłam. Nie mogłam przez te godziny w ogóle wejść na Dogo. Miałam na ekranie tylko napis ERROR 500. Dobrze, że znowu jesteście. 1 Quote
elik Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Beniu. Jak każdego dnia. Tylko troszkę dziś później... Eliczku, Twoje posty z fotkami i tekstem na nich (super pomysł) były dla mnie jedynym kontaktem z Dogo. W skrzynce mailowej je znalazłam. Nie mogłam przez te godziny w ogóle wejść na Dogo. Miałam na ekranie tylko napis ERROR 500. Dobrze, że znowu jesteście. Nie można było pisać,jedynie zdjęcia wchodziły, a dzisiaj już zupełnie padło i nie było można nawet wejść na dogo. Przestraszyłam się, co to będzie, bo jestem przecież skarbnikiem kilku psiaków i jakby były potrzebne pieniądze, to byłby problem, no ale już jest ok :) Wróciło wszystko, co było i nawet jest więcej niż przedtem i dogo szybko "chodzi" :) Super :) :) Ale widzę, że nie ma kłódeczki w adresie URL więc chyba nie ma certyfikatu :( No cóż. Coś, za coś. Quote
Havanka Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Dnia 26.03.2018 o 18:16, elik napisał: Eluś pozwoliłam sobie podkraść Twójtekst ogłoszenia i zrobiłam wyróżnione ogłoszenie Beni na OLX. https://www.olx.pl/oferta/malutka-benia-i-jej-duzy-przyjaciel-czekaja-na-dom-CID103-IDt5YyD.html Elu, nie żałuj sobie ! To wszystko dla dobra Beni. Może Ty będziesz miała więcej szczęścia. 1 Quote
Elisabeta Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Dzień dobry, Beniu. Coś mi z sygnaturki banerek naszego Klubu zniknął. Został tylko adres URL. Mam nadzieję, że zaraz to naprawię... Dobrego dnia dla Wszystkich stąd. EDIT Klubowy banerek już na miejscu. 1 Quote
anica Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Dzień dobry u Beni :) ... żeby tylko, był dobrya u nas dramat.. przed samymi Świętami, na podwórku chłopak znalazł w zapakowanym, kartonie maleńkiego szczeniaczka :( jak czytam u Dosi był "wysyp" szczeniaczków :( ... ten "nasz" maluszek ma jakąś okropną przepuklinę, na klatce piersiowej, jest duża jak śliwka :( chyba dla tego go wyrzucili.... masakra... nie ma domku na razie jest u chłopaka ,który go znalazł ale żona się buntuje bo mają swojego pitbulla i chyba troje dzieci, ubłagałam go na dzień ,dwa... ale nie przewidziałam że jest taki problem... a tu Święta ... później napiszę może coś chirurg powie mądrego bo wczoraj cały dzień "stracony" u lekarza do którego go zawieźliśmy powiedział ,że może operować ale mały może nie przeżyć:( ... a tu w domu nic nie zrobione i pretensje i żeby było jeszcze 'lepiej' w pracy też się nawarstwiło... i ten biedny maluszek, zdany na nas... wyć się chce! 1 Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 13 godzin temu, Nesiowata napisał: Witajcie dziś z samego rana. Witaj :) Ja z samego popołudnia, bo u mnie już zaczął się szał świątecznego sprząto-gotowania :( Ale efekty cieszą :) Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 11 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Beniu. Coś mi z sygnaturki banerek naszego Klubu zniknął. Został tylko adres URL. Mam nadzieję, że zaraz to naprawię... Dobrego dnia dla Wszystkich stąd. EDIT Klubowy banerek już na miejscu. Dzień dobry, zgodnie z życzeniem, dobry dzień :) A banerki mają się trzymać wyznaczonych miejsc! 1 Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 6 godzin temu, anica napisał: Dzień dobry u Beni :) ... żeby tylko, był dobrya u nas dramat.. przed samymi Świętami, na podwórku chłopak znalazł w zapakowanym, kartonie maleńkiego szczeniaczka :( jak czytam u Dosi był "wysyp" szczeniaczków :( ... ten "nasz" maluszek ma jakąś okropną przepuklinę, na klatce piersiowej, jest duża jak śliwka :( chyba dla tego go wyrzucili.... masakra... nie ma domku na razie jest u chłopaka ,który go znalazł ale żona się buntuje bo mają swojego pitbulla i chyba troje dzieci, ubłagałam go na dzień ,dwa... ale nie przewidziałam że jest taki problem... a tu Święta ... później napiszę może coś chirurg powie mądrego bo wczoraj cały dzień "stracony" u lekarza do którego go zawieźliśmy powiedział ,że może operować ale mały może nie przeżyć:( ... a tu w domu nic nie zrobione i pretensje i żeby było jeszcze 'lepiej' w pracy też się nawarstwiło... i ten biedny maluszek, zdany na nas... wyć się chce! Aniu, co za dramat Biedactwo. Trudno dziś o DT, a tu jeszcze święta za pasem A co stwierdził wet, że co to jest ? Quote
b-b Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Witajcie Dziewczyny :) Czy Wy też macie stronę dogo zwężona o jakieś ogłoszenia? Quote
Nesiowata Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Witajcie Dziewczyny :) Czy Wy też macie stronę dogo zwężona o jakieś ogłoszenia? Niestety - tak. Quote
helli Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Udało mi się znaleźć moje obserwowane w profilu po prawej w Aktywności Pod dawnym linkiem nic się nie wyświetla Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Witajcie Dziewczyny :) Czy Wy też macie stronę dogo zwężona o jakieś ogłoszenia? 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Niestety - tak. Niestety wszystkie tak mamy. Całkiem d.d. Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 1 godzinę temu, helli napisał: Udało mi się znaleźć moje obserwowane w profilu po prawej w Aktywności Pod dawnym linkiem nic się nie wyświetla Witaj helli :) Możenie miałaś podlinkowanego banerka. Moje banerki są ok podlinkowane. Nic się nie zmieniło. Quote
b-b Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 7 minut temu, elik napisał: Niestety wszystkie tak mamy. Całkiem d.d. A okienko u Was też ma mniejsze meni niż miało? Bo ja nie mam całej tej końcówki - kolor, rozmiar ,przekreślenie tekstu :( Oj Beniu! Dobrze,że ty nie masz takich kłopotów :) Quote
Nadziejka Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 11 godzin temu, anica napisał: Dzień dobry u Beni :) ... żeby tylko, był dobrya u nas dramat.. przed samymi Świętami, na podwórku chłopak znalazł w zapakowanym, kartonie maleńkiego szczeniaczka :( jak czytam u Dosi był "wysyp" szczeniaczków :( ... ten "nasz" maluszek ma jakąś okropną przepuklinę, na klatce piersiowej, jest duża jak śliwka :( chyba dla tego go wyrzucili.... masakra... nie ma domku na razie jest u chłopaka ,który go znalazł ale żona się buntuje bo mają swojego pitbulla i chyba troje dzieci, ubłagałam go na dzień ,dwa... ale nie przewidziałam że jest taki problem... a tu Święta ... później napiszę może coś chirurg powie mądrego bo wczoraj cały dzień "stracony" u lekarza do którego go zawieźliśmy powiedział ,że może operować ale mały może nie przeżyć:( ... a tu w domu nic nie zrobione i pretensje i żeby było jeszcze 'lepiej' w pracy też się nawarstwiło... i ten biedny maluszek, zdany na nas... wyć się chce! matko Ziemio nasza .... czlek odrazu wszytko w sercu Aniu sciskam trzymam o mojci losie ze tego biedunia aby dalo sie wszystko a by byl juz czyjs ...biedunio maluni a bediesz zakladac watus malusiemu iskiereczkowi? Quote
b-b Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Teraz doczytałam ,że chwalicie mnie na darmo kochane dziewczyny :( Kiedyś bawiłam się programami i warstwami i robiłam takie ramki do zdjęć ale teraz wystarczy wejść tu: http://pl.viptalisman.com/frames/frames-for-lovers/ I można wyyybierać :) Quote
elik Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Jest mi przykro i jestem zawiedziona. Z naszego ogłoszenia dom znalazła inna suczka. Nasza Benia nadal szuka domu. Quote
Recommended Posts