Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
22 minuty temu, anica napisał:

Elu, proszę bardzo :)

17 minut temu, Nesiowata napisał:

TZ Mestudio - do końca marca.

Dziękuję kochane BenioFanki. Lecę zamówić :) Może TZmestudio wymyśli nam coś fajnego.

EDIT

Zamówienie złożone :)

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Dziękuję kochane BenioFanki. Lecę zamówić :) Może TZmestudio wymyśli nam coś fajnego.

EDIT

Zamówienie złożone :)

Ale fajnie, Eliku. happy.gif Byłam i widziałam. Nie wiem, czy na tym banerku - legitymacji ma być fotka Beni. W sumie nie musi jej być... Ale gdyby, to może napisz jeszcze TZmestudio, że najpiękniejsze zdjęcia są na 34. i 35. stronie wątku...

• Like 1
Posted
6 minut temu, Elisabeta napisał:

Ale fajnie, Eliku. happy.gif Byłam i widziałam. Nie wiem, czy na tym banerku - legitymacji ma być fotka Beni. W sumie nie musi jej być... Ale gdyby, to może napisz jeszcze TZmestudio, że najpiękniejsze zdjęcia są na 34. i 35. stronie wątku...

Cieszę się Elisabetko, że Ci się pomysł podoba  :)

A jak chciałybyście, żeby na legitymacji było zdjęcie Beni, czy nie koniecznie ?

Posted

rcaaem-48905811.jpg.6062922a84d7295a94aed0997920fc04.jpg

3 godziny temu, elik napisał:

Jak widzę wszędzie padał śnieg, w kraku też i zrobiło się zimno. Temperatura z +17 spadła do - 5 stopni.  Brrrrr  snieg.gif

b-b kobietko, czy nie podjęłabyś się zrobienia legitki dla Klubu BenioFanek ?  Coś malutkiego, ale wymownego.

Elu nie ma problema.

Tylko podeślijcie mi propozycje lub jakieś obrazki z czego miałabym to zrobić :)

Tak jakoś coś takiego wpadło mi w oko :)

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Elu nie ma problema.

Tylko podeślijcie mi propozycje lub jakieś obrazki z czego miałabym to zrobić :)

Zdolna jesteś, Bogusiu ,nie ma to, tamto ;)

...coś u mnie z dogo nie 'hallo'?  albo z laptopem?  muli okrutnie...

Posted
58 minut temu, anica napisał:

Zdolna jesteś, Bogusiu ,nie ma to, tamto ;)

...coś u mnie z dogo nie 'hallo'?  albo z laptopem?  muli okrutnie...

Kiedyś bawiłam się programami do przeróbek zdjęć i trochę mi w głowie zostało ;)

Ja nie mogę otworzyć po kliknięciu strony.

Ktoś nam utrudnia korzystanie z dogo?

Posted
5 godzin temu, b-b napisał:

Kiedyś bawiłam się programami do przeróbek zdjęć i trochę mi w głowie zostało ;)

Ja nie mogę otworzyć po kliknięciu strony.

Ktoś nam utrudnia korzystanie z dogo?

Ja też nie mogę "przejść" do innej strony i za każdym razem pojawia mi się komunikat:

Benia.png.61840f6543801f3a797025e88d78bfb2.png

Co to może być ?

Posted

Eliku, może jakieś "roboty remontowe", bo zniknął wielki spam filmowy w jednym z działów Dogomanii. Może wszystko dojdzie do normalności za jakiś czas...

8 godzin temu, b-b napisał:

B - b, fajne to...  To my? happy.gifhappy.gifhappy.gif

Posted
Przed chwilą, Elisabeta napisał:

Eliku, może jakieś "roboty remontowe", bo zniknął wielki spam filmowy w jednym z działów Dogomanii. Może wszystko dojdzie do normalności za jakiś czas...

Bardzo fajne, superowe. Nie wiem co robić,  bo jak wiesz Elisabetko zamówiłam banerek u TZmestudio.

Posted
Przed chwilą, Elisabeta napisał:

Wiem... Zobaczymy, co TZmestudio wymyśli... happy.gif

Dobra myśl :)  Ja już spadam, jestem padnięta. Oczy już mi się chyba buntują. Mają dość monitora.

5aad6ef805c45_namiychsnw.gif.936891c52dfc64e8b6c8d3c6f1628333.gif

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Ja też nie mogę "przejść" do innej strony i za każdym razem pojawia mi się komunikat:

Benia.png.61840f6543801f3a797025e88d78bfb2.png

Co to może być ?

Wydaje mi się ,że dogo znowu coś zmienia i to przez to. Szkoda,że nie wezmą się za spamerów !

2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Eliku, może jakieś "roboty remontowe", bo zniknął wielki spam filmowy w jednym z działów Dogomanii. Może wszystko dojdzie do normalności za jakiś czas...

Tak pomyślałam jak zobaczyłam ten obrazek :)

Chciałam tylko zrobić banerek w kształcie okrągłej pieczątki...ale nie wychodzi mi zrobienie napisu na okrągło :(

Bardzo fajne, superowe. Nie wiem co robić,  bo jak wiesz Elisabetko zamówiłam banerek u TZmestudio.

Wiem... Zobaczymy, co TZmestudio wymyśli... happy.gif

No właśnie :)

Eliku, piszemy na 50. stronie wątku Beni... happy.gif

To z tej okazji powinna być jakaś biba ;)

Dobra myśl :)  Ja już spadam, jestem padnięta. Oczy już mi się chyba buntują. Mają dość monitora.

5aad6ef805c45_namiychsnw.gif.936891c52dfc64e8b6c8d3c6f1628333.gif

Kolorowych :)

Pięćdziesiątnica ? :)

:D

Posted

Z tego co widzę przez te utrudnienia bardzo zmalał ruch na dogo.

Byle to znowu nie było powodem,że ludzie poodchodzą...

Miłej niedzieli FK i Beniu :)

Posted
8 godzin temu, b-b napisał:

Wydaje mi się ,że dogo znowu coś zmienia i to przez to. Szkoda,że nie wezmą się za spamerów !

Tak pomyślałam jak zobaczyłam ten obrazek :)

Chciałam tylko zrobić banerek w kształcie okrągłej pieczątki...ale nie wychodzi mi zrobienie napisu na okrągło :(

No właśnie :)

To z tej okazji powinna być jakaś biba ;)

. . .

To obecnie jest najbardziej potrzebne. Obecność moda, który reagowałby na spamerów.

Boguniu Twój pomysł i wykonanie jest superowe. Chciałam zobaczyć co się dzieje z moim zamówieniem na bazarku banerkowym, ale nie mogę, ponieważ link prowadzi na pierwszą stronę wątku banerkowego, nie mogę  nie da się  przejść na ostatnia stronę. Co z tym dogo, jak długo tak będzie ? Nie można się poruszać po wątku.

No to co ?  Robimy bibę z okazji 50-nicy  ???

Posted
19 minut temu, elik napisał:

To obecnie jest najbardziej potrzebne. Obecność moda, który reagowałby na spamerów.

Boguniu Twój pomysł i wykonanie jest superowe. Chciałam zobaczyć co się dzieje z moim zamówieniem na bazarku banerkowym, ale nie mogę, ponieważ link prowadzi na pierwszą stronę wątku banerkowego, nie mogę  nie da się  przejść na ostatnia stronę. Co z tym dogo, jak długo tak będzie ? Nie można się poruszać po wątku.

No to co ?  Robimy bibę z okazji 50-nicy  ???

Elu a jak klikniesz na nr strony kółkiem w myszce też Ci się nie otwiera? 

Ja tak robię bo inaczej nie wejdę na tą, ma którą bym chciała. Otwiera mi się wtedy ta strona w nowej karcie.

Posted
2 minuty temu, b-b napisał:

Elu a jak klikniesz na nr strony kółkiem w myszce też Ci się nie otwiera? 

Ja tak robię bo inaczej nie wejdę na tą, ma którą bym chciała.

Dotychczas klikałam lewym przyciskiem myszki. Spróbuję kliknąć kółeczkiem :)

EDIT

Yes, yes, yesssss rewelacja nowqy sposób poruszania się po watkach :)

Jak Ty to wyczaiłaś Boguniu ?

Posted

A z imprezą chyba będziemy musiały poczekać na lepsze czasy bo teraz to nikt przez te utrudnienia nie może wejść tam gdzie chce wiec i ludzi mało.

Posted
Przed chwilą, b-b napisał:

A z imprezą chyba będziemy musiały poczekać na lepsze czasy bo teraz to nikt przez te utrudnienia nie może wejść tam gdzie chce wiec i ludzi mało.

A powiedz mi kochana, gdzie moąna zobaczyć ile ludzi obecnie jest na dogo ?