elik Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Szukaj dalej - bardziej skutecznie. Kto, kogo szuka :) ? Pelikanek i reszta gromadki pysznie wyglądaj w tych domowych pieleszach :) Quote
Nesiowata Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 9 minut temu, elik napisał: Kto, kogo szuka :) Pelikan szukał wiosny i przygnał zimę. Quote
elik Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 9 minut temu, Nesiowata napisał: Pelikan szukał wiosny i przygnał zimę. A no tak, to fakt :) Ale prędzej, czy później zima MUSI odejść! Quote
Onaa Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Byłam dzisiaj w dt , widziałam Pelikanka, słodziak z niego :D. Przepraszam że nie zrobiłam żadnej fotki ale byłam tak oblegana że aż zakręcona z tego wszystkiego ;). 1 Quote
agat21 Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 48 minut temu, Onaa napisał: Byłam dzisiaj w dt , widziałam Pelikanka, słodziak z niego :D. Przepraszam że nie zrobiłam żadnej fotki ale byłam tak oblegana że aż zakręcona z tego wszystkiego ;). Oj szkoda.. Następnym razem zrób zatem dwa razy więcej zdjęć :) Quote
Onaa Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Przed chwilą, agat21 napisał: Oj szkoda.. Następnym razem zrób zatem dwa razy więcej zdjęć :) Dobrze :). Pelikan akurat wypoczywał, dopiero później się pokazał :). Quote
Monika z Katowic Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 Pozdrowienia serdeczne od wyjątkowego Pelikanka. Nasz staruszek trzyma się dzielnie, tylko troszkę stare nóżki dokuczają. Jada z apetytem, wysypia się z ochotą, wyleguje się znakomicie oraz dostojnie spaceruje po ogródeczku. W najbliższej przyszłości planujemy badanie krwi sprawdzające, czy aby na pewno w Pelisiu wszystko gra. Dzisiaj impresja fotograficzna - prawie artystyczna - o znamiennym tytule "Pory roku a śliczny blondynek Peliś" . Wiosna... Lato... Jesień... Zima... 1 Quote
Nesiowata Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Dnia 21.03.2018 o 07:32, elik napisał: Kto, kogo szuka :) ? Pelikanek i reszta gromadki pysznie wyglądaj w tych domowych pieleszach :) Oczywiście Pelikan wiosny. Niezbyt przyłożył się do tych poszukiwań i dlatego mamy taką pogodę. Ale podobno po świętach to się zmieni. 2 Quote
Monika z Katowic Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Kochany Pelikanek, co pracowicie szuka wiosny, serdecznie dziękuje Darczyńcom za wszystkie wpłaty za marzec 2018: 10 zł sunia2000 10 zł milagros19853201 z Mamą 60 zł mimiś (za 3 miesiące - III, IV, V) 50 zł Monika z Katowic z Mężem 10 zł agat21 20 zł Pani Marzenna, moja koleżanka z pracy 20 zł Pani Anna ze Szczekocin 40 zł Pani Agnieszka - znajoma elik 30 zł Livka i Nikus 10 zł mari23 10 zł Jolanta08 Quote
Monika z Katowic Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Z okazji Świąt Wielkanocnych miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze, pracy, która pomaga godnie istnieć. Uśmiechów osób bliskich i ludzi nieznajomych, i szczęścia, które opromieni całe nasze życie. RADOSNEGO ALLELUJA!!! życzy Pelikan A wczoraj nasz kochany Pelikanek bardzo się ucieszył, bo dostał kartkę z Klubu Młodego Humanisty i - jak widzicie - czytał ją pracowicie. 1 Quote
Onaa Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 A po Świętach czas się brać do pracy :D - psy pilnująco - stróżujące :D. 2 Quote
agat21 Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Świetnie z Mufeczką się prezentują - no istne cerbery ;)) 1 Quote
Nesiowata Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Pilnujcie dobrze wiosny żeby nie uciekła. 1 Quote
elik Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Pelikan z Benią na razie wyglądają wiosny :) 1 1 Quote
Monika z Katowic Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Właśnie poleciały do pelisiowego dt pieniążki za kwiecień 2018 w kwocie 240 zł. A żeby było nam wesoło robię kochanemu Peikankowi wirtualną wiosnę! Quote
Nesiowata Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 8 godzin temu, elik napisał: Pelikan z Benią na razie wyglądają wiosny :) Trochę inazej to wygląda - one czekają na jedzonko! Quote
elik Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Trochę inazej to wygląda - one czekają na jedzonko! Nesiowata, trochę więcej romantyzmu :) Quote
elik Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 1 minutę temu, sharka napisał: uszy zdecydowanie w trybie wypatrującym ;) No, no, no :) Quote
Monika z Katowic Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 Kochani Darczyńcy! Bardzo chciałabym, abyśmy razem podjęli decyzję w sprawie zakupu obroży przeciwpchelnej "Foresto" firmy Bayer. Koszt: 95 złotych. Obroża służy do zwalczania i ochrony przed pasożytami skórnymi - kleszczami. Chroni przed pchłami przez cały sezon, skuteczne działa na larwy, nimfy i dorosłe osobniki kleszczy. Zaznaczam, że Pelikanek ma na to środki - stan pelisiowej skarbonki na dzisiaj to 690 złotych. A oto fotki naszej psiej ślicznoty z dzisiaj! Taka już słoneczna wiosna w Krakowie! Przy okazji dziękuję domkowi tymczasowego za wspaniały kontakt i wzorową opiekę nad naszym kochanym pupilkiem. 1 Quote
Recommended Posts