kiyoshi Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 12 minut temu, jankamałpa napisał: Dopatrzyłam się na wątku, że mam zaległość we wpłatach od kwietnia. Prześlij mi na priv nr konta to uzupełnie za kwiecień, maj i czerwiec. Od poniedziałku mnie nie będzie, nie wiem czy będę miała dostęp na Dogo. 10 dni bez Dogo - jak ja to wytrzymam ? kochana Janeczko...ten wątek jest już zamkniety finansowo:) wszystkie 7 pieskówma swoje domki, więc wpłaty nie sa juz potrzebne:) mogę zaprosić Cie na wątki moich innych Radysiaków? np. Romy która nie ma kompletu deklaracji, jeśli chcesz kontynuować? Quote
jankamałpa Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Przed chwilą, kiyoshi napisał: kochana Janeczko...ten wątek jest już zamkniety finansowo:) wszystkie 7 pieskówma swoje domki, więc wpłaty nie sa juz potrzebne:) mogę zaprosić Cie na wątki moich innych Radysiaków? np. Romy która nie ma kompletu deklaracji, jeśli chcesz kontynuować? Tak właśnie chcę kontynuować. Podeślij mi link do wątku i nr konta. Quote
kiyoshi Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 Przed chwilą, jankamałpa napisał: Tak właśnie chcę kontynuować. Podeślij mi link do wątku i nr konta. to zapraszam do Romy:) Numer konta zaraz pójdzie na priv Quote
kiyoshi Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Dzisiaj beda wiesci od LOTKI sunia trafila na cudownych ludzi! Posluchajcie co sie wydarzylo. Lotka jakis czas temu na spacerze "znalazla" bezdomnego psa. Przyplatal sie do niej i nie chcial odejsc Panstwo postanowili wiec ze przygarna jej tego kolege i tym sposobem maja dwa pieski Lotka jest kochana, ma wszystko czego pieskowi potrzeba Zobaczcie same 1 3 Quote
Gabi79 Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 O rany, padłam z wrażenia!!! Brawo dla Państwa i dla Lotki!!! 1 Quote
kiyoshi Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 W tym roku zdjęcia od Bużki, Lotki i Tosi, :) od reszty były zyczenia :) <3 1 Quote
uxmal Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 :)))))) Super:) Wszystkie na kanapach :) No prawie... Bużka to aporter. Quote
kiyoshi Posted December 27, 2018 Author Posted December 27, 2018 Jest jeszcze Granulka otwierająca prezenty:) I Laleczka :) Quote
kiyoshi Posted January 23, 2020 Author Posted January 23, 2020 żelek dziś obchodzi drugie adopciny :) :) 1 Quote
kiyoshi Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Zobaczcie jak pięknie wyrosła ROSA <3 2 1 Quote
kiyoshi Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 I jeszcze 2 lata od adopcji Lalki- Myszki :) Dzisiaj :) <3 2 Quote
uxmal Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 6 minut temu, kiyoshi napisał: I jeszcze 2 lata od adopcji Lalki- Myszki :) Dzisiaj :) <3 Lale pamiętam :))) nie muszę się cofać do wcześniejszych postów. Wow! 1 Quote
Recommended Posts