Bgra Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 3 godziny temu, ona03 napisał: Żartuję sobie z kubraczka, kupiłam go kiedyś dla mojego kurdupelka i okazał się za duuuuuuuży, trafił do anecikowej Mimiśki, na którą był w sam raz, a tu Czesterek paraduje sobie w kamizelce hihihi, super, że się przydał :) Miałam moim dziewczynom przetrzepać szafę ;) ale one są mniejsze,krótsze,niekoniecznie węższe ;) więc ...ale i tak sprawdzę ,może coś się będzie nadawało na zimę ;) Ten kubraczek fajniutki :) 2 godziny temu, Anula napisał: Jak patrzę na to zdjęcie to mi się płakać chce bo to jest takie dziecko,które potrzebuje opieki i miłości. Bo to jeszcze trochę dzieciuch jest :) Quote
ona03 Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 6 godzin temu, Anula napisał: Jak patrzę na to zdjęcie to mi się płakać chce bo to jest takie dziecko,które potrzebuje opieki i miłości. Masz rację Anulko, dziecko i to specjalnej troski, dużo miłości mu potrzeba.... Quote
Bgra Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 2 godziny temu, b-b napisał: Potrzebne jest ubranko dla Czesterka? Kochana dopiero skończyłam rozmawiać z Anetką,dziękuje bardzo!szkoda kasy na przesyłki,Czesterka ubiera pod kolor jego włosa ;) ma ubranka :) Wszystko ok,trochę kropi czasami,Anetka próbuje wyciskać z miernym skutkiem,sam siusia :) kupale świetne ;) 1 Quote
Arabelka Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Również jestem u Czesterka i mocno ściskam kciuki za niego! Trzymaj się ciepło piesko! Quote
Bgra Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 16 godzin temu, Arabelka napisał: Również jestem u Czesterka i mocno ściskam kciuki za niego! Trzymaj się ciepło piesko! Dziękuję ,że jesteś z nami :) dziękuję za kciukasy,bardzo mu potrzebne :) Quote
Bgra Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Aaa zapomniałabym :) pracownik Belli pakuje dla Czesterka paczuszkę :) 1 Quote
Anula Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 12 godzin temu, Bgra napisał: Aaa zapomniałabym :) pracownik Belli pakuje dla Czesterka paczuszkę :) Cudownie,że udało się uprosić pomoc.Są jednak fajne firmy,które pomagają. 1 Quote
ewu Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Dnia 17.11.2017 o 20:04, Bgra napisał: Kochana dopiero skończyłam rozmawiać z Anetką,dziękuje bardzo!szkoda kasy na przesyłki,Czesterka ubiera pod kolor jego włosa ;) ma ubranka :) Wszystko ok,trochę kropi czasami,Anetka próbuje wyciskać z miernym skutkiem,sam siusia :) kupale świetne ;) I oby kupale takie już zostały:) 2 Quote
Tianku Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 odwiedzam Czesterka :) a jak z zapaszkiem....? Quote
ona03 Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Dnia 18.11.2017 o 23:29, Bgra napisał: Aaa zapomniałabym :) pracownik Belli pakuje dla Czesterka paczuszkę :) Taką całkiem gratiskową ? Loluś też dostawał, fajni ludzie tam pracują :) Czesterku, pilnuj kupali, a będzie super :) Quote
Anula Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Nadeszła wpłata jednorazowa od sybil - 30,00zł a także od memory od Wiktora - 500,00zł. Kochani z całego serca dziękujemy. Quote
tomcug Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Odwiedzam Czesterka i cały czas podczytuję, co u niego słychać. Na fotkach prześliczny jest :) Quote
Bgra Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Dnia 19.11.2017 o 12:17, Anula napisał: Cudownie,że udało się uprosić pomoc.Są jednak fajne firmy,które pomagają. Zawsze to mniej pieniędzy wydanych. 20 godzin temu, ewu napisał: I oby kupale takie już zostały:) Najgorsze już chyba za nami :) 13 godzin temu, Tianku napisał: odwiedzam Czesterka :) a jak z zapaszkiem....? Odoru jak na początku już nie ma,teraz utrzymuje się nieprzyjemny zapach samego Czesterka,nasilający się jak ma pełną pieluszkę. 12 godzin temu, ona03 napisał: Taką całkiem gratiskową ? Loluś też dostawał, fajni ludzie tam pracują :) Czesterku, pilnuj kupali, a będzie super :) Gratisowa,co w niej będzie zobaczymy,podpaski i pampersy to tylko wiem :) 1 godzinę temu, tomcug napisał: Odwiedzam Czesterka i cały czas podczytuję, co u niego słychać. Na fotkach prześliczny jest :) Cudo to prawda :) Proszę o udostępnianie na fb zrzutki Czesterka :) Skarpeta Plaskatych na minusie a mamy swoje inne zobowiązania,zbiórka trwa jeszcze 11 dni . Quote
Bgra Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 U Czesterka b/z ,czyli dobrze ,zbliża się kolejna wizyta u weta,czwartek/piątek,muszę się zdzwonić :) Quote
Anula Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 3 godziny temu, Bgra napisał: U Czesterka b/z ,czyli dobrze ,zbliża się kolejna wizyta u weta,czwartek/piątek,muszę się zdzwonić :) To jak zwykle czekam na wiadomości i oby były optymistyczne. Quote
Bgra Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 13 minut temu, Anula napisał: To jak zwykle czekam na wiadomości i oby były optymistyczne. Jestem też po wstępnej z rozmowie w rehabilitantką,zobaczymy może uda się pokazać malca w dniu wizyty u weta. Oczywiście jak to dojdzie do skutku to Czester na ten czas zamieszka u mnie. 2 Quote
Anula Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 8 minut temu, Bgra napisał: Jestem też po wstępnej z rozmowie w rehabilitantką,zobaczymy może uda się pokazać malca w dniu wizyty u weta. Oczywiście jak to dojdzie do skutku to Czester na ten czas zamieszka u mnie. To następna dobra wiadomość. 1 Quote
Bgra Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 Dnia 21.11.2017 o 20:45, Anula napisał: To następna dobra wiadomość. Jedziemy po malca w piątek i jak się uda to wizyta u reh,to jeszcze pod znakiem zapytania czy wbijemy się w wolny czas. 23 godziny temu, b-b napisał: No to trzymam kciuki za wizytę! Dzięki :) buziaki :) Quote
Anula Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 8 godzin temu, Bgra napisał: Jedziemy po malca w piątek i jak się uda to wizyta u reh,to jeszcze pod znakiem zapytania czy wbijemy się w wolny czas. Dzięki :) buziaki :) Bożenko a jakie zadanie będzie miała rehabilitacja? W czym to ma pomóc?Możesz coś więcej napisać. Quote
IlonaS Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Wczoraj, w południe poszła wpłata ode mnie na Czesterka - jednorazowa 30 zł. 1 Quote
Anula Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 35 minut temu, IlonaS napisał: Wczoraj, w południe poszła wpłata ode mnie na Czesterka - jednorazowa 30 zł. Bardzo,bardzo dziękujemy.Jak tylko dojdzie,potwierdzę.Jesteś Kochana. Quote
Bgra Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 4 godziny temu, Anula napisał: Bożenko a jakie zadanie będzie miała rehabilitacja? W czym to ma pomóc?Możesz coś więcej napisać. Jestem po rozmowie z wetem ortopedą z Orzesza,kawałek drogi,na szybko przez tel potwierdził ,że warto spróbować,nawet zalecał chociaż wiedział,że na tym nie zarobi ;) bo to tylko rozmowa.Magnetoterapia,laseroterapia...cały czas myślę jak poprawić to wydalanie,Nivalin też dostaje po to .To młody psiak ma całe życie przed sobą,trzeba mu domek znaleźć ! :) Quote
Bgra Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 51 minut temu, IlonaS napisał: Wczoraj, w południe poszła wpłata ode mnie na Czesterka - jednorazowa 30 zł. W imieniu Czesterka bardzo! dziękuję :) Quote
Recommended Posts