Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Literka "I" okazała sie bardzo owocna, sporo pw dostałam m.in. od Igam:

[INDENT]Dzięki Gosiu za info. Ponieważ ja już [B]dawno zagłosowałam[/B] w Krakvecie (na Pipi oczywiście :smile: ) to zapewne się nie pogniewasz jeśli skopiuję Twoją instrukcję głosowania i [B]porozsyłam znajomym[/B] :smile:
Pozdrawiam serdecznie,
również Małgosia ;-) [/INDENT]

Posted

Czy mozecie poinstruowac Becia222 jak reklamuje sie koty na dogo? Pyta na tym watku w poscie 1322
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/146310-Brańsk-śliczny-mix-saarloosa-wilczaka!-Wolter-szuka-domu-z-grzecznymi-dziecmi-)/page53[/URL]

Posted

[quote name='Iskra14']Cieszę się że jestem na owocną literkę :):):) Pozdrawiam :)[/QUOTE]

i ja sie cieszę :lol:

Iskra14 napisała:
[INDENT]"Oczywiście oddam mój głos na Pipi !! Właśnie się rejestruję :smile: powiem też siostrze, chłopakowi, rodzinie i znajomym :smile:" [/INDENT]

Posted

Chcialam powiedzieć,że literka A tez spisuje sie na medal...Nikt mnie jeszcze nie opiórkował, dostaję PW typu info-że już głosowalam,albo,że zagłosowane...
I super miłą niespodzianką jest zjawienie się tu Angi (która jest na A jakby ktoś nie zauważył:lol!::lol!::lol!: )

Posted

to i ja dodam że literka B spisuje się dużo lepiej od literki C

Otrzymałam tylko właśnie odpowiedź że chętnej oddać głos osobie wyświetla się info że głosowanie jest już zamknięte?co to może być?

Posted

Buniaaga wątek jest zamkniety,żeby już wiecej nie pyskować,po wpisie niejakiego słonika2010 (dodam,że słonik jest podlaski :()...awantura się zrobiła i nie mozna sie wypowiadać...
Natomiast mozna głosować.
Idę klikać dalej-uporczywie sympatyczne A

Posted

[B]Słuchajcie, niedawno miałam telefon od znajomych. którzy przy próbie oddania głosu mieli komunikat, że "z tego komputera głos został juz oddany" (głosowali, każdy ze swojego), zakombinowaliśmy tak: wylogowali się z Krakvetu, zalogowali jeszcze raz, ale przez Internet Explorer (wczesniej Mozilla była w użyciu) i bez problemu, głosy się dodały i potwierdzono oddanie głosu komunikatem.[/B]
[B]Także [COLOR=red]kto ma problem z głosowaniem niech wejdzie na stronę Krakvetu przez Internet Explorer!!![/COLOR][/B]

Posted

Oj to super :multi:, a ja własnie myslałam o Rampie w związku z tym wątkiem:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211727-Zaadoptuję-szczeniaka-lub-młodą-sukę-w-typie-wilczaka-lub-o-wilczym-umaszczeniu[/URL]

Posted

Mogę trochę Was oderwać od klikania? Tak, dosłownie na chwilę, aby zajrzeć na mój bazarek dla Szarika i Leosia - szkieletorków dwóch?

[COLOR=magenta][B][url]http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00[/url]
[/B][/COLOR]
Zapraszam.

pzdr.

Posted

A ja nie dostałam jeszcze pw, no jak to tak? :lol: Żart, możecie mnie pominąć, już dawno zagłosowałam :) Wzięłam też udział w wydarzeniu na fb, wprawdzie znajomych tam mam jak na lekarstwo, bo fb służy mi tylko do grania w farmę :lol: ale może choć jedna osoba zajrzy. Powodzenia Pipi, trzymam kciuki!!!! I pozdrawiam serdecznie Pipi i wszystkie inne ciotki :)

Posted

[quote name='Nevada'][B][B]Także [COLOR=red]kto ma problem z głosowaniem niech wejdzie na stronę Krakvetu przez Internet Explorer!!![/COLOR][/B][/QUOTE]
Miałam taki sam problem, ale poz zmianie komputera przestał istnieć :)

Posted

[quote name='Evelin']Evita,będziesz miała zadanie ułatwione, bo nie musisz wysłać do siebie, do mnie i do Enii ...do Elstrojek tez nie :eviltong::eviltong::eviltong:
[/QUOTE]
Taaaaaa- to się tylko tak mówi- przecież podobno najciemniej pod latarnią :evil_lol:. Skąd mam miec pewnośc, że w tym ferworze walki same nie zapomnicie zagłosowac :eviltong: Do Was to chyba jakieś specjalne PW będę musiała wystosowac :p
P.S. Strasznie się cieszę, że i Rampa w końcu doczekała się swojego wymarzonego domku :multi: :multi: :multi:
P.S. 2- we wcześniejszych edycjach krakvetu też często miałam problemy z logowaniem i potwierdzam, że tylko prze Internet Explorer przechodziło bez problemu (chociaż tej przeglądarki samej w sobie nie cierpię ;) )

Posted

[quote name='agaciaaa']A ja nie dostałam jeszcze pw, no jak to tak? :lol: Żart, możecie mnie pominąć, już dawno zagłosowałam :) Wzięłam też udział w wydarzeniu na fb, wprawdzie znajomych tam mam jak na lekarstwo, bo fb służy mi tylko do grania w farmę :lol: ale może choć jedna osoba zajrzy. Powodzenia Pipi, trzymam kciuki!!!! I pozdrawiam serdecznie Pipi i wszystkie inne ciotki :)[/QUOTE]

Agaciaa, dopóki jeszcze kontaktowałam prawidłowo (a tak bylo przez pewien czas-teraz juz nie...) nie wysyłałam pw do tych,co znam z watku Pipi....
Jak przestałam myśleć, wysłałam priva do anetek....
I wcale mnie to nie zdziwi,jeśli ktoś ,kto ma literkę P wyśle prive do Pipi :):):)
Poza tym- ustawiłam takie reguły wyszukiwania: 100 postów i aktywność 20 lipca..ostro,ale i tak się nie mogę wyrobić z klikaniem....
Wieści optymistyczne sa takie,że niewiele mi zostało...

Posted

[quote name='Evelin']Agaciaa, dopóki jeszcze kontaktowałam prawidłowo (a tak bylo przez pewien czas-teraz juz nie...) nie wysyłałam pw do tych,co znam z watku Pipi....
Jak przestałam myśleć, wysłałam priva do anetek....
I wcale mnie to nie zdziwi,jeśli ktoś ,kto ma literkę P wyśle prive do Pipi :):):)
Poza tym- ustawiłam takie reguły wyszukiwania: 100 postów i aktywność 20 lipca..ostro,ale i tak się nie mogę wyrobić z klikaniem....
Wieści optymistyczne sa takie,że niewiele mi zostało...[/QUOTE]

To miło mi w takim razie, że mnie jeszcze pamiętasz ;) bo ostatnio tylko po cichu czytam wątek.

Posted

Od rana dopiero weszlam i to nie wiem czy uda mi sie cos napisac. Przed chwila szalala u nas straszna burza z piorunami, juz drugi raz dzisiaj.
BARDZO PRZEPRASZAM, ZE NIE BYLO MNIE DZISIAJ PRAWIE CALY DZIEN. sPRAWY OSOBIste, rodzinne zmusily mnie do naglego wyjazdu. Kiedy wrocilam i juz usiadlam do komputera, to jak walnął piorun, natychmiast neta nie bylo, a po chwili pradu.
Wszystkie ostro pracujecie, a ja bimbam, no!!!! i nawet nikt mnie nie obstawia????? Przepraszam i juz sie poprawiam. Koncze literke w i na fb wejdę, co slychac zobacze. Mam tam dzisiaj robotę, a mianowicie Coffi przedstawię. Zapraszam na fb, a tu wszystkie kochane cioteczki buźkam i dziekuję z calego serca.

Wielkie dziekuje za oddane glosy.