Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Super fotki - na pierwszy plan ogłoszeń trzeba Nelkę, Rudkę, Adasia, Żulika i Żabę:lol:
A zdjęcia Ledy nie bardzo sie otwierają, można jeszcze cosik? Chyba ona smutaśna bardzo, napiszcie coś o niej...

Posted

[quote name='Randa']Super fotki - na pierwszy plan ogłoszeń trzeba Nelkę, Rudkę, Adasia, Żulika i Żabę:lol:
A zdjęcia Ledy nie bardzo sie otwierają, można jeszcze cosik? Chyba ona smutaśna bardzo, napiszcie coś o niej...[/QUOTE]

fot mamy więcej, ale evita rządzi :)
co do Ledy:
gdy nas zobaczyła to weszła do budy, ale głowa w otworze i udawała, że patrzy w ścianę,
nie było dzikiego popłochu i skakania po kojcu, szczekania, czy warkotu na nas, po prostu weszła do budy i bardzo chciała być niewidzialna. Wzrokiem ucieka;
nie patrzyla w oczy ani na ludzi, leżała i pewno gdyby umiala się modlić, wyprosiła byśmy zapadły się pod ziemię,
jakiś bydlak złamany Bóg wie co jej robił.
Ale, ale,
gdy Pipi przyniosła gar z kluskami i czymś dobrym to panna Leda goszcząc nas trzy w kojcu, pałaszowała swój obiad. Łakomczuch :)
Nie dotykałyśmy jej na siłe, po co stresować, sam nasz widok wystarczył.
Ja się nie znam,
ale uważam, że ona też boi się psów, całego jazgotu i zamieszania,
gdyby poszła do domu gdzie jest jeden spokojny pies i mogłaby obserwować spokojne życie ludzkie, to by się otworzyła. Pewno by to trwało bo ona nie jest dzikusem co to rzuca zębami na oślep. Ona chce być niewidzialna jak coś się dzieje.
Fajna jest i taka kochana w tym swoim strachu.:loveu:

Posted

[quote name='omi']Tak sobie zaglądam -od czas do czasu- do Ciebie Pipi, gdy jest mi smutno i źle...
Poczytam, co u Ciebie i Twojej gromadki...i wtedy nabieram sił, bo wiedząc ,że istnieją tacy ludzie jak Ty znowu nabieram wiary w człowieka...

[B]Jesteś WSPANIAŁA i WYJĄTKOWA!!![/B]
Pamiętaj o tym.

Bardzo ciepło i serdecznie Cię pozdrawiam.[/QUOTE]

No ja już od dawna tak twierdzę, że Pipi to jest super kobita :)

I mała niespodzianka :) (fotkę publikuję za zgodą głównej bohaterki jakby co :) )

[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/1074/pipi1.jpg[/IMG]

Posted

Tak, bo chciałam pokazać jak baaaardzo się ciesz, jak bardzo mi miło i jestem szczęśliwa i baaaardzo dziękuję.
Nie jestem tylko urodziwa żeby się pokazywać, ale cóż, nie zatrzymamy czasu. Wszystko mija bezpowrotnie - uroda także. Pozdrawiam Wszystkich.

Posted

[quote name='Pipi']Tak, bo chciałam pokazać jak baaaardzo się ciesz, jak bardzo mi miło i jestem szczęśliwa i baaaardzo dziękuję.
Nie jestem tylko urodziwa żeby się pokazywać, ale cóż, nie zatrzymamy czasu. Wszystko mija bezpowrotnie - uroda także. Pozdrawiam Wszystkich.[/QUOTE]
Ehhhhh, przylazłam do Was, choć nie zauważacie moich postów, a co tam...
Pipi, dla mnie, a pewnie nie tylko dla mnie, jesteś PIĘKNA :iloveyou:

Posted

[quote name='elik']Ehhhhh, przylazłam do Was, choć nie zauważacie moich postów, a co tam...
Pipi, dla mnie, a pewnie nie tylko dla mnie, jesteś PIĘKNA :iloveyou:[/QUOTE]
Jesteś bardzo miła, dziękuję.
Cały czas podczytuję wąteczek Twoich tymczasków. Pozdrawiam Cię kochana Elu.

Posted

[quote name='Pipi']Jesteś bardzo miła, dziękuję.
Cały czas podczytuję wąteczek Twoich tymczasków. Pozdrawiam Cię kochana Elu.[/QUOTE]
:crazyeye: To czemu mie dajesz głosu ;)

Posted

[quote name='omi']Eeeeeee tam-fajna z Ciebie kobitka Pipi
Dbaj o siebie. ZDROWIE jest najważniejsze
Bardzo mi miło zobaczyć Cię:loveu:[/QUOTE]
Oooo, Omi, bardzo dziękuję. Łatwiej się komunikować, jak obraz danej osoby znamy. A z drugiej strony, to powiem Wam, że poznałam już kilka osób z dogo i nie wiem dlaczego, ale tak właśnie wyobrażałam sobie te ciotki. Tak, czy siak, stało się i wszyscy wiecie jak wyglądam. Może chociaż tak mogę podziękowac za wszystko co dla mnie robicie ;):loveu:

Evita, pokażesz Gucinka?
Elik, obiecuję, że dam głos. A za to że nie dałam ostatnio sorry ciocia - poprawię się ;)

Posted

Tak czytam Twój wpis o urodzie ... Pipi ... masz twarz dobrego człowieka. To jest Twoją urodą, która nigdy nie przeminie.Choćbyś miała i 125 lat - dobroć jest wypisana na Twojej twarzy; ona Cię wyrzeźbiła. Z Ciebie bije optymizm, z oczu i uśmiechu. Dziękuję, że mogłam choć tak Cię poznać. Dziękuję, że poznałam Cię po czynach.;)

Posted

[quote name='matrioszka2']Tak czytam Twój wpis o urodzie ... Pipi ... masz twarz dobrego człowieka. To jest Twoją urodą, która nigdy nie przeminie.Choćbyś miała i 125 lat - dobroć jest wypisana na Twojej twarzy; ona Cię wyrzeźbiła. Z Ciebie bije optymizm, z oczu i uśmiechu. Dziękuję, że mogłam choć tak Cię poznać. Dziękuję, że poznałam Cię po czynach.;)[/QUOTE]
Popłynęły mi łzy. . . . .[B][COLOR="#ff0000"]dziękuję[/COLOR][/B]:iloveyou:

Posted

zgadzam się........Pipiniu na wcześniejszych fotkach juz kiedys było widąc Ciebie "kawałeczek" i ze zdjęciem czy bez niego jesteś wspaniałą osobą, ale na zdjęciu wyglądasz rewelacyjnie:)tylko uważaj, bo tyle darów można sie zaklinować:):):):)

Posted

[quote name='Pipi']...Elik, obiecuję, że dam głos. A za to że nie dałam ostatnio sorry ciocia - poprawię się ;)[/QUOTE]
Noooo, że by mi to było ostatni raz ;)
Liczyłam na jakieś podpowiedzi w kwestii zdrowia Tinusi. Oczywiście na tamtym wątku. Soreczki za ofa

Posted

Pipi, powiedz Rampie,ze pojedzie w poniedziałek do Jamora :) Sponsorów oczywiscie powitamy chetnie :):)
Pipi siadł mi telefon, jest w naprawie (bo na gwarancji), mam starą nokię...niestety cześć numerów pozostała w pamięci wewnętrznej poprzedniego aparatu m.in Twój stacjonarny..Przyslij mi nr na pw-zadzwonię w najbliższych dniach :)
Zdjęcia zwierzaków Pipi piekne...tylko starsznie mi szkoda tej Ledy..Może się powoli otworzy...

Posted

Ok, Rampa już wie . . . . .ale nie bardzo sie ucieszyła :evil_lol:;)
Leda sie otwiera pomalutku. Zaczyna się cieszyc na mój widok. Mruczy jak niedźwiedzica, merda ogonkiem, a nawet co jakis czas potrafi skoczyć na mnie łapami i sie wtula nochalem pod pachę. Wychodzi z kojca, ale tylko jak już ciemno. Idzie pod brame i tam siedzi sobie. Na psy warczy, ale tylko jak podchodza bliżej, żeby sie przywitać. Raz wyszła już w ciągu dnia i musiałam na żarcie ją prowadzić. Szła za mną, jak machałam jej garnkiem przed oczyma i nawet pod nogi nie patrzyła. Na dzień dzisiejszy już wiem, że nie jest agresywna. Już jej się nie boję. Nawet w misce już grzebałam i nie warczała. Bardzo ładnie nabiera ciałka, a właściwie cielska. Jest teraz jeszcze większa, zaczęła się lekko błyszczeć. Nie potrafię tylko okreslić jej wieku. Powiem tylko, a wiem co mówię, że jest wspaniała. Będzie dobrze, bo robi postępy w zachowaniu. Na smyczy w dalszym ciągu nie chce iść, ale szyja chyba już nie boli, bo pozwala się głaskać. Nie wiem co mogłabym jeszcze o niej napisać.
Evelin, nr podam na pw.

Posted

[quote name='Asior']ojej, Pipi, jaką masz sympatyczną twarz!! Wyglądasz na dobrego człowieka!!! Straszne ciepło bije od Ciebie z tej fotki!!!!!![/QUOTE]
Dziękuję pięknie. Jestem w szoku, bo ja całe życie, nawet jak byłam młoda, nigdy siebie nie lubiłam i zawsze miałam kompleksy.A teraz to juz w ogóle. Cieszę się, że się Wam podobam. To bardzo miłe, dziękuję.Dobranoc kochane Ciotki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pipi']Tak, bo chciałam pokazać jak baaaardzo się ciesz, jak bardzo mi miło i jestem szczęśliwa i baaaardzo dziękuję.
Nie jestem tylko urodziwa żeby się pokazywać, ale cóż, nie zatrzymamy czasu. Wszystko mija bezpowrotnie - uroda także. Pozdrawiam Wszystkich.[/QUOTE]....
jestes wspaniala i masz cudne serce......a piekno jest w dobrym czlowieku zawsze o tym chyba wiesz...... pozdrawiam serdecznie.....

Posted

[quote name='elik']Ehhhhh, przylazłam do Was, [B]choć nie zauważacie moich postów[/B], a co tam...
Pipi, dla mnie, a pewnie nie tylko dla mnie, jesteś PIĘKNA :iloveyou:[/QUOTE]

Elu to chyba jakieś kosmiczne nieporozumienie!
a Pipinia jest fest kobita! i do tańca i do różańca!:iloveyou: