Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

dorcia44 napisał(a):
W końcu cię znalazłam na i dogo :)
Pipi jesteś WIELKA .

Przelałam ci na test dla mojego karzełka .
I trzymam mocne kciuki za negatywne wyniki.

Witaj Dorcia!!! i dziękujemy w imieniu kitków!:multi::loveu:

Posted

Dziewczyny kochane, podajcie na szybko po 1 zdjeciu Rudki i tej drugiej suni, nie mam czasu szukać na watku. A gdzie jest watek psów do adopcji od Pipi?

edit: już znalazłam!

Posted

malagos napisał(a):
Dziewczyny kochane, podajcie na szybko po 1 zdjeciu Rudki i tej drugiej suni, nie mam czasu szukać na watku. A gdzie jest watek psów do adopcji od Pipi?

edit: już znalazłam!

Dziękuję pięknie i przepraszam. Wczoraj byłam padnięta, jak nigdy.Czy kciuki już potrzebne?

Posted

Cześć Pipi, miło Cię było poznać:lol:. Jak tam nasza wspólna znajoma:razz:? Jak się nazywa, może jakieś zdjątko?
Co u kocików? Rany, takie maleńkie biedulki...

Posted

[quote name='dreag']Cześć Pipi, miło Cię było poznać:lol:. Jak tam nasza wspólna znajoma:razz:? Jak się nazywa, może jakieś zdjątko?
Co u kocików? Rany, takie maleńkie biedulki...
Mnie również jest bardzo miło, że Cię poznałam. Naszą znajomą nazywam Biała i ma sie dobrze. To bardzo grzeczna i pojętna suczka. Była bardzo zakleszczona i miała pchły. Tych drugich niedużo. Jak na razie nie brudzi i nie rozrabia. Zapoznanie z psami poszło migiem. Każdemu po kolei pokazała brzuszek i nie było problemu. Trochę Żaba jej dokuczała , ale jest juz dobrze. Teraz razem rozrabiają. Jak już zakończę jazdy do weta z kocikiem, to założę jej wątek. Na razie nie mam kiedy, przepraszam.

A oto i ona

mam więcej zdjęć, ale jeszcze nie wrzucone na fotosik. Postaram się jak najszybciej wkleić.
U kotków jakby lepiej. Zresztą już sama nie wiem, bo raz lepiej, raz gorzej i znowu lepiej . . . . .

Posted

[quote name='mshume']Czy przelew doszedł? A co z Zabką? Pojechała do Wyszkowa?
Już lecę do banku i zaraz napiszę, ok? Przepraszam, nie sprawdzałam, nie miałam kiedy. Ostatnie dni karzełki pochłaniają cały mój czas.
Żabka nie pojechała dziś, ale po niedzieli pojedzie. Jestem z tą Pania w kontakcie. Pojedzie, pojedzie, a zawiezie????? wiadomo kto!!!!!
Nasza Ciocia Evelin, niezastąpiona, najukochańsza o brylantowym sercu ;):angel::iloveyou::laola::laola::

Mshume, pieniążki 130 zł są na koncie. Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :calus::Rose:

Posted

Bardzo się ciesze, że Zabka dostanie szansę,
Evelin dzięki za transport!:multi:

ps. poszło troszke złociszy na leczenie karzełków Irenko....

Posted

Dziś Pipi miała przygodę-popsuł się samochód...sąsiedzi nie umieli naprawić, ale Pipi sama naprawiła i jest w drodze do weta..Trochę źle z tym wetem,bo nie chcą dać leków do domu i Pipi codziennie robi ok 100 km..dziś ma mocniej poprosic...
Własnie jestem po rozmowie z przyszłą panią Żabki, umówiłyśmy się na środę 1 grudnia.pani zrobiła na mnie dobre wrażenie (przez telefon)..Zobaczymy

Posted

Pipi, dzięki za zdjęcia:) Jakby ktoś dzwonił w sprawie Miłki - to Biała, dałam jeszcze ogło z takim imieniem. Wyobrażam sobie, jak się cieszy, że zamiast zimnej ziemi i mokrej trawy ma miękko i ciepełko pod pupą:)

A co do wetek - kurczę, faktycznie mogłyby dać te leki do domu;). Zwłaszcza, że to tak daleko.. Oby ugadała:cool3:.

A przy okazji zapraszam na bazarkowe różności, jeszcze do 30 XI:
http://www.dogomania.pl/threads/1968...1-5-9-11/page5

Posted

Mam nadzieję,że z Panią od Zabki będzie ok. My się z nią spotkałyśmy w Wwie i jak najbardziej mozemy ją rekomendować, jednak warunki trzeba zaobaczyć też na miejscu.

Evelin napisał(a):
Dziś Pipi miała przygodę-popsuł się samochód...sąsiedzi nie umieli naprawić, ale Pipi sama naprawiła i jest w drodze do weta..Trochę źle z tym wetem,bo nie chcą dać leków do domu i Pipi codziennie robi ok 100 km..dziś ma mocniej poprosic...
Własnie jestem po rozmowie z przyszłą panią Żabki, umówiłyśmy się na środę 1 grudnia.pani zrobiła na mnie dobre wrażenie (przez telefon)..Zobaczymy