Nesiowata Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Dobry dzień czarnulku. Porządny pies z Ciebie calą gębą. Jeszcze trochę i zostaniesz filmowym amantem. 1 Quote
Elisabeta Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Dobrego piątku dla Wszystkich. 14 godzin temu, Olena84 napisał: bazarki można nadal oceniać Sprawdziłam... Wszystkie tematy na Dogo można oceniać gwiazdkami. Gwiazdek nie m tylko w dziale "Psy do adopcji/ zaginione". Ale w poddziale "Już w swoim domu" już tak... 1 Quote
Olena84 Posted April 20, 2018 Author Posted April 20, 2018 Grzegorz nadal zakochany, śpi razem z Viki na jednym posłaniu, on na niej ona na nim, wszędzie razem, ech może ktoś chciałby dwa psiaki ;)? 2 1 Quote
Radek Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 4 godziny temu, Olena84 napisał: wszędzie razem, ech może ktoś chciałby dwa psiaki ;)? Fajnie by im było razem. Quote
Elisabeta Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 13 minut temu, Olena84 napisał: widzę serduszko przy poście! Ja też, Olenko.! Wróciły. Tylko na razie mi się skończyły. To teraz zgłosiłam sprawę gwiazdek na wątku w dziale Administracji Jest tam taki wątek i jednak Admini działają. Quote
Elisabeta Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 4 godziny temu, Olena84 napisał: Grzegorz nadal zakochany, śpi razem z Viki na jednym posłaniu, on na niej ona na nim, wszędzie razem, ech może ktoś chciałby dwa psiaki ;)? Gdyby Viki i Grzesio mogli iść razem do Domku, byłoby cudnie. Muszę znaleźć na wątku fotkę Vikuni, bo nie kojarzę... Quote
Elisabeta Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Chyba zalazłam fotkę. Tak, Olenko? Victoria i Grzegorz. 1 1 Quote
Nesiowata Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Wstawaj amancie - pora zaczynać sobotę. 1 Quote
Elisabeta Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Zaglądam do amanta Grzesia i dobrej soboty Wszystkim życzę. 1 Quote
Nesiowata Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Dobrego dnia Czarnulku. Korzystaj dziś ze słońca, bo chcą go nam schować. Quote
Elisabeta Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Rześko dziś o poranku... Dobrego dnia Wszystkim. Quote
Olena84 Posted April 22, 2018 Author Posted April 22, 2018 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Czarnulku. Korzystaj dziś ze słońca, bo chcą go nam schować. hmm nie zapisało mi , a na krótko schowają:(? 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Grzesiu. Rześko dziś o poranku... Dobrego dnia Wszystkim. dzień dobry, słońce daje po oczach ;) Quote
Nesiowata Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: hmm nie zapisało mi , a na krótko schowają:(? Tego to i jasnowidz nie potrafi przewidzieć. Quote
Radek Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: na krótko schowają:(? Podobno cały następny tydzień ma być schowane:/ Quote
Elisabeta Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Olenko, trzeci bazarek i wszystkie w jednym czasie... Niech się pięknie kręcą. Dobrego poniedziałku dla Grzesia i Grzesiowych Przyjaciół. Quote
Nesiowata Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Witaj Czarnulku. Korzystaj z dziesiejszego dnia, bo pogoda ma być kiepska w tym tygodniu. Jest sucho, ale może obyłoby się bez ulew? 1 Quote
Olena84 Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Olenko, trzeci bazarek i wszystkie w jednym czasie... Niech się pięknie kręcą. Dobrego poniedziałku dla Grzesia i Grzesiowych Przyjaciół. czwarty;) jeszcze kosmetyki były po drodze na psiaki Dory;) Quote
Elisabeta Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: czwarty;) jeszcze kosmetyki były po drodze na psiaki Dory;) No tak... Niesamowita jesteś. Przyszłam do Grzesia w samo południe, żeby napisać, że rano wysłałam deklaracje na maj i czerwiec. I jeszcze mały bonus na obróżkę z feromonami, którą Grześ teraz nosi, bo pamiętam, że obiecałam. Widać z pamięcią u mnie jeszcze nie jest źle. Razem poleciało 100 zł. Quote
Olena84 Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: No tak... Niesamowita jesteś. Przyszłam do Grzesia w samo południe, żeby napisać, że rano wysłałam deklaracje na maj i czerwiec. I jeszcze mały bonus na obróżkę z feromonami, którą Grześ teraz nosi, bo pamiętam, że obiecałam. Widać z pamięcią u mnie jeszcze nie jest źle. Razem poleciało 100 zł. dziękuje Elu, dziś będę ściągać wyciąg i przerzucać kaske na subkonta i zobaczymy ile to będzie w tym miesiącu u Grzesia i Blekusia kaski:( Quote
Recommended Posts