Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, Grzesiu. happy.gif Dobrego piątku dla Wszystkich.

14 godzin temu, Olena84 napisał:

bazarki można nadal oceniać

Sprawdziłam... Wszystkie tematy na Dogo można oceniać gwiazdkami. Gwiazdek nie m tylko w dziale "Psy do adopcji/ zaginione". Ale w poddziale "Już w swoim domu" już tak... 

• Upvote 1
Posted
13 minut temu, Olena84 napisał:

widzę serduszko przy poście!

Ja też, Olenko.! Wróciły. Tylko na razie mi się skończyły. happy.gif To teraz zgłosiłam sprawę gwiazdek na wątku w dziale Administracji Jest tam taki wątek i jednak Admini działają. 

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

Grzegorz nadal zakochany, śpi razem z Viki na jednym posłaniu, on na niej ona na nim, wszędzie razem, ech może ktoś chciałby dwa psiaki ;)?

Gdyby Viki i Grzesio mogli iść razem do Domku, byłoby cudnie. happy.gif Muszę znaleźć na wątku fotkę Vikuni, bo nie kojarzę...

Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dobrego dnia Czarnulku. Korzystaj dziś ze słońca, bo chcą go nam schować.

hmm nie zapisało mi , a na krótko schowają:(?

5 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Grzesiu. happy.gif Rześko dziś o poranku... Dobrego dnia Wszystkim.

dzień dobry, słońce daje po oczach ;)

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Olenko, trzeci bazarek i wszystkie w jednym czasie... Niech się pięknie kręcą. happy.gif

Dobrego poniedziałku dla Grzesia i Grzesiowych Przyjaciół.  

czwarty;) jeszcze kosmetyki były po drodze na psiaki Dory;)

Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

czwarty;) jeszcze kosmetyki były po drodze na psiaki Dory;)

No tak... Niesamowita jesteś. happy.gif

Przyszłam do Grzesia w samo południe, żeby napisać, że rano wysłałam deklaracje na maj i czerwiec. I jeszcze mały bonus na obróżkę z feromonami, którą Grześ teraz nosi, bo pamiętam, że obiecałam. Widać z pamięcią u mnie jeszcze nie jest źle. happy.gif Razem poleciało 100 zł.

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

No tak... Niesamowita jesteś. happy.gif

Przyszłam do Grzesia w samo południe, żeby napisać, że rano wysłałam deklaracje na maj i czerwiec. I jeszcze mały bonus na obróżkę z feromonami, którą Grześ teraz nosi, bo pamiętam, że obiecałam. Widać z pamięcią u mnie jeszcze nie jest źle. happy.gif Razem poleciało 100 zł.

dziękuje Elu, dziś będę ściągać wyciąg i przerzucać kaske na subkonta i zobaczymy ile to będzie w tym miesiącu u Grzesia i Blekusia kaski:(