Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Kto pojechał do Grzesia, Olenko? happy.gif Fajnie, gdyby były fotki... happy.gif

Zagrodowy Pies Polski, jak mnie pamięć nie myli :)
Ano, ja też tęsknię za zdjęciami.

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Kto pojechał do Grzesia, Olenko? happy.gif Fajnie, gdyby były fotki... happy.gif

Zagrodowy pies polski

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Zagrodowy Pies Polski, jak mnie pamięć nie myli :)
Ano, ja też tęsknię za zdjęciami.

Najlepsze i domowe fotki zrobi hotel bo Grześ sie nie będzie tak stresował...

Posted

Grześ się bardzo interesował co się dzieje na podwórku, ale biedaczek jeszcze nie jest gotowy aby uczestniczyć w psich zawodach o nagródkę. Niby chciał podejść, chciał też biegać z psami ale mnie nie zna, więc się bał. Miał w oczach nadzieję, aż mi było mi go żal.  Podchodził tak na trzy metry, stawał, na głośniejszy dżwięk  się odwracał. Ale nie uciekał. Widzę duży postęp, bo widziałam go miesiąc temu i wtedy był o wiele bardziej wystraszony. Renata mówi, że w domu zachowuje się wspaniale, jest grzeczny i spokojny. Jak Renata do niego mówi to reaguje i się zbliża ale do obcych (do mnie) nie podchodzi. Potrzebuje biedaczek jeszcze czasu. Na zdjęciach Grześ zainteresowany i  Grześ przestraszony jak Michaś zaczął  rozrabiać.

10696522_20180128_103346.jpg

10696524_20180128_103506.jpg

10696523_20180128_103502.jpg

• Upvote 2
Posted
Dnia 29.01.2018 o 19:38, Zagrodowy pies polski napisał:

Grześ się bardzo interesował co się dzieje na podwórku, ale biedaczek jeszcze nie jest gotowy aby uczestniczyć w psich zawodach o nagródkę. Niby chciał podejść, chciał też biegać z psami ale mnie nie zna, więc się bał. Miał w oczach nadzieję, aż mi było mi go żal.  Podchodził tak na trzy metry, stawał, na głośniejszy dżwięk  się odwracał. Ale nie uciekał. Widzę duży postęp, bo widziałam go miesiąc temu i wtedy był o wiele bardziej wystraszony. Renata mówi, że w domu zachowuje się wspaniale, jest grzeczny i spokojny. Jak Renata do niego mówi to reaguje i się zbliża ale do obcych (do mnie) nie podchodzi. Potrzebuje biedaczek jeszcze czasu. Na zdjęciach Grześ zainteresowany i  Grześ przestraszony jak Michaś zaczął  rozrabiać.

10696522_20180128_103346.jpg

Dziekuję za wizytę u Grzesia i zdjęcia.

• Upvote 1
Posted

Dzień dobry. happy.gif

Dobrze, że widać zmiany na lepsze w naszym Grzesiu. 

Biduś nasz kochany... Żal za serce ściska, jak się pomyśli, co by z nim było, gdybyś go, Olenko, nie wypatrzyła i nie wyciągnęła z piekła... Invision-Board-France-111.gif

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Olena84 napisał:

Dziekuję za wizytę u Grzesia i zdjęcia. Dlatego właśnie prosiłam o zdjęcia z domu przy osobie którą zna, bo taki przestraszony jest:(

O zdjęcia w domu należy bezpośrednio poprosić p. Renatę. My zawsze spotykamy się na werandzie i przy boksach.

Posted
Dnia 30.01.2018 o 08:20, Zagrodowy pies polski napisał:

O zdjęcia w domu należy bezpośrednio poprosić p. Renatę. My zawsze spotykamy się na werandzie i przy boksach.

prosiłam już. Pozostaje czekać.

Posted
Dnia 30.01.2018 o 05:46, Elisabeta napisał:

Dzień dobry. happy.gif

Dobrze, że widać zmiany na lepsze w naszym Grzesiu. 

Biduś nasz kochany... Żal za serce ściska, jak się pomyśli, co by z nim było, gdybyś go, Olenko, nie wypatrzyła i nie wyciągnęła z piekła... Invision-Board-France-111.gif

Sama nic bym nie zdziałała;)

Dnia 30.01.2018 o 06:41, Radek napisał:

Smutno, gdy się patrzy na przestraszonego Grzesia. Dobrze, że jest bezpieczny. 

To prawda

Dnia 30.01.2018 o 03:59, Nesiowata napisał:

Witamy w wietrzny wtorkowy przedranek. Grześ faktycznie nie przepada za aparatem, ale chociaż trochę interesuje się nim.

Grześ musi ładnie zapozować;)

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Jestem, Grzesiu. happy.gif

Ja też nie lubię pozować do zdjęć, więc trochę rozumiem naszego Chłopaka...happy.gif 

Grzesiu nie lubi a musi, bo do domku już czas;) miejsce innym bidom musi zrobić:(

2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Przywitam się Grzesiu. Niech to będzie spokojny dzień.

witamy! dziś zimniej ale nie jest źle

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Deszczowe i wietrzne dzień dobry, Grzesiu. happy.gif I dzień dobry Wam wszystkim. happy.gif

nie wieje już, oto dowód że trzeba wstawać później;)

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry Grzesiu. Nie warto wychodzić na żadne spacerki. Może później przestanie padać.

nie pada już tak mocno, widzicie , musicie wstawać po 8;)

• Upvote 1
Posted
Dnia 30.01.2018 o 08:20, Zagrodowy pies polski napisał:

O zdjęcia w domu należy bezpośrednio poprosić p. Renatę. 

Jaka jest szansa, że Pani Renata zrobi zdjęcia Grzesiowi? Domne?

Posted
13 godzin temu, Olena84 napisał:

nie wieje już, oto dowód że trzeba wstawać później;)

nie pada już tak mocno, widzicie , musicie wstawać po 8;)

Zdecydowanie wstawanie po 8 jest fajne:)

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Radek napisał:

Zdecydowanie wstawanie po 8 jest fajne:)

Zależy dla kogo. Ja też czasem wstaję po 8, ale to już drugi raz.

Witaj Grzesiu - dobrego dnia życzymy.

• Upvote 1