Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie cmokasy calusy i tulanki Lali  Guziowi Majkiemu

75 zl wyslalam Bubuniowi! Rozliczony! Dziekuje Cudnie! Niezwykla bizu Cioci  Nesiowatej i ksiazek kilka Nadziejkowych dla niezwyklego Bubu-sercem do 30  sierpnia g 24.00 - Page 5 - Zakończone - Dogomania
  • Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 6.06.2023 o 14:08, Nesiowata napisał:

Lala "schowała się" przed słońcem i odpoczywa

image.thumb.jpeg.fe93333dd15bb9dfd0d541730534b5a5.jpeg

Jak  widać nie sama odpoczywa  😉 

Posted
Dnia 6.06.2023 o 16:26, Nesiowata napisał:

Jasne, z drugiej strony (choć nie widać) - Majki.

No i (co już widać) jeszcze ktoś 🙂 

• 3 weeks later...
Posted

Lemoniada - PrzyslijPrzepis.pl  

pozdrowienia serdecznosci posylam                                                                                                         trzymajcie sie trzymajcie i wyczekujemy wszyscy chlodziku

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Korzystając z okazji, że  wybrałam się do gminy zabrałam ze sobą Lalę na badania. Ponieważ upał wszechobecny więc zabrałam ją ze sobą do gminy. Wniosłam ją na rękach,siedziała spokojnie z ciekawością rozglądając się wkoło. Panie były nią zachwycone a  ona z godnością przyjmowała wszelkie komplementy.Gorzej było u weterynarza. Ten mały czort chciał go gryźć! Nie pozwoliła mu zacisnąć ślad po pobraniu (a dopiero po pobraniu krwi trysnęła ona na dobre).Dopiero mnie pozwoliła to zrobić.  Trochę lepiej było z obcinaniem paznokietków. częściowo pewnie dlatego, że po prostu docisnęłam ją do stołu i nie miała pola do popisu. Cicho sobie popiskiwała i czekała tylko na możliwość zejścia do parteru. Wychodziła z gabinetu powoli, z godnością...

Posted
Dnia 24.08.2023 o 21:03, Nesiowata napisał:

Korzystając z okazji, że  wybrałam się do gminy zabrałam ze sobą Lalę na badania. Ponieważ upał wszechobecny więc zabrałam ją ze sobą do gminy. Wniosłam ją na rękach,siedziała spokojnie z ciekawością rozglądając się wkoło. Panie były nią zachwycone a  ona z godnością przyjmowała wszelkie komplementy.Gorzej było u weterynarza. Ten mały czort chciał go gryźć! Nie pozwoliła mu zacisnąć ślad po pobraniu (a dopiero po pobraniu krwi trysnęła ona na dobre).Dopiero mnie pozwoliła to zrobić.  Trochę lepiej było z obcinaniem paznokietków. częściowo pewnie dlatego, że po prostu docisnęłam ją do stołu i nie miała pola do popisu. Cicho sobie popiskiwała i czekała tylko na możliwość zejścia do parteru. Wychodziła z gabinetu powoli, z godnością...

Znieważyć takie godne stworzonko! No coś okropnego!! Na co sobie pozwalacie! 😅

Posted
Dnia 25.08.2023 o 12:48, Nesiowata napisał:

Dziś odebrałam wynik księżniczki - wszystko w porządku z tarczycą!

I tak trzymać!

Posted
Dnia 25.08.2023 o 23:55, Nesiowata napisał:

To naprawdę była ulga.

Było jakieś podejrzenie, że z tarczycą nie wszystko w porządku?

Posted
Dnia 26.08.2023 o 00:03, Nesiowata napisał:

W ubiegłym roku wynik był na granicy.

Dawałaś jej coś na poprawę funkcjonowania tarczycy?

Posted
Dnia 26.08.2023 o 00:19, elik napisał:

Dawałaś jej coś na poprawę funkcjonowania tarczycy?

Nie. Weterynarz stwierdził, że czasem tak się zdarza i trzeba tylko sprawdzić czy to się zmieni. Zwłaszcza, że pozostałe wyniki były wzorcowe. Na szczęście okazało się(jak dotąd), że miał rację i leki niepotrzebne. I oby tak zostało.

Posted
Dnia 26.08.2023 o 05:34, Nesiowata napisał:

Nie. Weterynarz stwierdził, że czasem tak się zdarza i trzeba tylko sprawdzić czy to się zmieni. Zwłaszcza, że pozostałe wyniki były wzorcowe. Na szczęście okazało się(jak dotąd), że miał rację i leki niepotrzebne. I oby tak zostało.

Czego obu Wam życzę  🙂 

Posted
Dnia 31.08.2023 o 20:13, Nesiowata napisał:

Wczoraj minęło nam  6 lat wspólnego życia.

To już 6 lat???  Niedowiary. Wszystkiego najlepszego z tej okazji i kolejnych lat w zdrowiu Wam życzę  🙂  

• 1 month later...