Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś (jeszcze) nie pada ale Lala jest przewidująca - kiedy wstawałam profilaktycznie czmychnęła do brata. No bo przecież chciałabym aby wyszła na dwór a to już niekoniecznie jej się podoba. Może później zmieni zdanie.

Posted

Lala się przypomina - żyje i czeka na wiosnę. Teraz mamy trochę słoneczka więc chętnie wychodzi z domu. Nadal bardzo, bardzo nie lubi wszelakiej wilgoci w powietrzu. Dziewczyna jest bardzo konsekwentna w swoich przekonaniach.

• Upvote 1
Posted
Dnia 14.02.2022 o 07:41, Nesiowata napisał:

Lala się przypomina - żyje i czeka na wiosnę. Teraz mamy trochę słoneczka więc chętnie wychodzi z domu. Nadal bardzo, bardzo nie lubi wszelakiej wilgoci w powietrzu. Dziewczyna jest bardzo konsekwentna w swoich przekonaniach.

11 ideas de Amor de Tatty Teddy | tatty teddy, oso teddy, osos

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 15.03.2022 o 11:07, Nesiowata napisał:

Lala mówi wszystkim dzień dobry!

Fado już w hotelu potrzebna pomoc finansowa na hotel i weta. Niewidomy  psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa,  zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy

Witajcie iskiereczki
Posted
Dnia 21.03.2022 o 06:01, Nesiowata napisał:

Wiosenne dzień dobry od księżniczki (jeszcze zaspanej). Jakoś chwilowo nie ma ochoty na wyjście z domu.

Dobereczek z nadzieja dobereczek cieplutenki kochane lapenki
  • 2 weeks later...
Posted

księżniczka mówi wszystkim dzień dobry i melduje, że jest teraz zestresowana - do domu przybył jakiś ufoludek w czymś na szyi i ciągle straszy - tłucze tym czymś , nie potrafi zmieścić się w takich szerokich miejscach i jeszcze próbuje podchodzić do niej.I jak tu się nie bać, nie szczekać?                                           

Posted
Dnia 31.03.2022 o 06:07, Nesiowata napisał:

księżniczka mówi wszystkim dzień dobry i melduje, że jest teraz zestresowana - do domu przybył jakiś ufoludek w czymś na szyi i ciągle straszy - tłucze tym czymś , nie potrafi zmieścić się w takich szerokich miejscach i jeszcze próbuje podchodzić do niej.I jak tu się nie bać, nie szczekać?                                           

Biedna Lalunia  😞  Takie straszydło pojawiło się w jej domku  😞  

• 2 weeks later...
Posted

Dziś Lala, w ramach relaksu, zdecydowała się złapać kurę, która na jej widok zaczęła uciekać. Nawet jej się udało. Ale nim ja dotarłam - kogut skoczył jej na kark a ona, zdezorientowana, została z piórami w pysku.  Momentalnie zameldowała się przy mnie i grzecznie wróciła do domu.

Posted
Dnia 18.04.2022 o 16:38, Nesiowata napisał:

Dziś Lala, w ramach relaksu, zdecydowała się złapać kurę, która na jej widok zaczęła uciekać. Nawet jej się udało. Ale nim ja dotarłam - kogut skoczył jej na kark a ona, zdezorientowana, została z piórami w pysku.  Momentalnie zameldowała się przy mnie i grzecznie wróciła do domu.

Biedna Lala dostała nauczkę, że kur się nie zaczepia.
Ale masz dzielnego koguta  🙂  

Posted
Dnia 18.04.2022 o 17:48, elik napisał:

Biedna Lala dostała nauczkę, że kur się nie zaczepia.
Ale masz dzielnego koguta  🙂  

Pierwszy raz coś takiego widziałam. Lala zawsze bała się kogutów. Startuje tylko do kur.

Posted
Dnia 18.04.2022 o 18:01, Nesiowata napisał:

Pierwszy raz coś takiego widziałam. Lala zawsze bała się kogutów. Startuje tylko do kur.

To teraz może będzie się bała także i kur  🙂  Oby.

Posted
Dnia 18.04.2022 o 18:02, elik napisał:

To teraz może będzie się bała także i kur  🙂  Oby.

Raczej nie - ona goni wszystko co przed nią ucieka. A kury przeważnie uciekają. Nigdy nie próbowała ruszyć takiej, która stoi w miejscu.

Posted
Dnia 18.04.2022 o 19:47, Poker napisał:

O mały włos ,a miałabyś dodatkowy rosół.

Tak źle to nie było - byłam dość blisko. Ale kogut był szybszy - zdecydowanie.