Gabi79 Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Jaki słodziak!!! Bardzo się cieszę, że u Tropcia wszystko ok. Quote
Alaskan malamutte Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 5 minut temu, Gabi79 napisał: Jaki słodziak!!! Bardzo się cieszę, że u Tropcia wszystko ok. Gabi, jak się troszkę ogarnę, to wyślę WiosnaA filmiki. Serce się raduje!! Tropek radosny, energiczny, szczęśliwy, futerko błyszczące!!! Bardzo go kochają!! Quote
Gabi79 Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Gabi, jak się troszkę ogarnę, to wyślę WiosnaA filmiki. Serce się raduje!! Tropek radosny, energiczny, szczęśliwy, futerko błyszczące!!! Bardzo go kochają!! WSPANIALE!!! Quote
Tyśka) Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 I co z tymi filmikami? :( Chętnie pooglądałabym Tropka. Przepraszam, że się wtrącę, ale Tropkowa koleżanka, podobna z umaszczenia i postury jest w potrzebie:http://www.dogomania.com/forum/topic/340582-świat-o-mnie-zapomniał-mam-zaledwie-rok-ważę-ok-6kg-jestem-słodka-a-skazana-na-gminny-kojec-i-wschodnią-zimę-grozi-mi-wywózka/ Quote
Alaskan malamutte Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 57 minut temu, Tyś(ka) napisał: I co z tymi filmikami? :( Chętnie pooglądałabym Tropka. Gdzieś mi to umknęło....Napiszę do pani Karolinki. Wiem, że u Tropcia wszystko w porządku, ale poproszę o zdjęcia. Quote
Alaskan malamutte Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Szczęśliwy Tropek pozdrawia wszystkie cioteczki!!! 1 Quote
Gabi79 Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 15 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jaki cudny! :) Do zacałowania! Popieram!!! Cudny Tropcio cudnie trafił!!! Quote
Poker Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Fajny Tropek zachowuje sie roztropnie, to go pokochali. Quote
Alaskan malamutte Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Malutki Tropek życzy wszystkim Wesołych Świąt!! Quote
Alaskan malamutte Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Pani Karolinka przysyłając mi życzenia napisała, że to jest ich najlepszy prezent, jaki dostali w tym roku!! Pod choinką już czeka prezent na Tropcia, to jego pierwsze święta z rodziną!!! Quote
Gabi79 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Pani Karolinka przysyłając mi życzenia napisała, że to jest ich najlepszy prezent, jaki dostali w tym roku!! Pod choinką już czeka prezent na Tropcia, to jego pierwsze święta z rodziną!!! Kolejny szczęściarz, który jeszcze niedawno był samotny i nikomu niepotrzebny, a teraz ma ludzi, którzy go kochają Quote
Alaskan malamutte Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Dzisiaj zadzwonila do mnie pani Karolinka. Dłuuuugo sobie pogadalysmy.. U Tropka wszystko w porządku, szczęśliwy zdrowiutki, kochany. Dzisiaj zaliczył SPA. Miał obcinane pazurki, profesjonalna kąpiel i takie tam... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Aneciuku, specjalnie dla Ciebie 3 Quote
Anecik Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Aneciuku, specjalnie dla Ciebie Dziękuję Joasiu :) Oglądam sobie nowe zdjęcia Tropka i myslę......a łapki na łapkę nie ma. A tu niespodzianka :D Quote
Gabi79 Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Tropcio przecudny!!!! Asiu, wspaniale, że masz kontakt z p. Karoliną!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Tropcio przecudny!!!! Asiu, wspaniale, że masz kontakt z p. Karoliną!!! Gabrysiu, z panią Karolinką mam stały kontakt. To wspaniała, wrażliwa młoda osoba. Cieszę się bardzo, że Tropcio ma taki super domek!! Tak jak mi powiedziała pani Karolinka, Tropcio to kochany psiak, który uwielbia łóżeczko, ale jeszcze bardziej kocha swoją budkę z kartonu. To jest jego azyl, tam sie czuje najbezpieczniej. 1 Quote
Recommended Posts