Tyśka) Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Fantastyczny skrzacik :) Bardzo śliczny. Uwielbiam takie uszka jak u fenka :) Quote
kiyoshi Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 na koncie Bezuni 20 zł od koja:) ślicznie dziękuje:) Quote
Figunia Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Cudeńko, taka delikatna i krucha. A minka jeszcze mocno niepewna... Quote
kiyoshi Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Kolejne dwa zapytania o Beze Malzenstwo z Zielonej Gory Pani dosc rozsadnie brzmiala poza faktem ze jej poprzedni piesek zagina:( i sie nie odnalazl ( ale niestety blok wiec nawet nie bylo co drazyc Drugi dom z duzym ogrodem ale 3 letnie dziecko i piesek najlepiej zeby do dziecka byl.towarzyski :( Eh i znow nie to Quote
kiyoshi Posted September 11, 2017 Author Posted September 11, 2017 dziś dwa telefony o Beze- jeden do bloku do Wrocławia ale niestety Państwo nigdy nie mieli psa Drugi telefon baaaaardzo dobrze brzmiący, właściwie idealny dla Bezy, ale...Pani poprosiła o numer do Hani dodając, że jeszcze musi przemyśleć. Dom z ogródkiem, drugim psem, dwoma kotami w Poznaniu... tu by się przydały kciuki, tylko nie wiadomo co z tego myślenia Pani wyjdzie :( Quote
Figunia Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Trzymam kciuki, by myślenie było pro Bezuniowe 1 Quote
Tyśka) Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 I ja trzymam, kiyoshi :) Może to właśnie to! Quote
Poker Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 2 godziny temu, kiyoshi napisał: dziś dwa telefony o Beze- jeden do bloku do Wrocławia ale niestety Państwo nigdy nie mieli psa Drugi telefon baaaaardzo dobrze brzmiący, właściwie idealny dla Bezy, ale...Pani poprosiła o numer do Hani dodając, że jeszcze musi przemyśleć. Dom z ogródkiem, drugim psem, dwoma kotami w Poznaniu... tu by się przydały kciuki, tylko nie wiadomo co z tego myślenia Pani wyjdzie :( Ten drugi dom brzmi interesująco.A nóż ,a widelec. Może pierwszemu domkowi zaproponować innego pieska? Quote
kiyoshi Posted September 12, 2017 Author Posted September 12, 2017 10 godzin temu, Poker napisał: Ten drugi dom brzmi interesująco.A nóż ,a widelec. Może pierwszemu domkowi zaproponować innego pieska? Pierwszemu domkowi zaproponowalam naszego Karmelka z przytuliska. Ten piesek idealnie nadawalby sie na pierwszego psa dla kogos- Pan powiedzial ze poszuka go na olx i zastanowi sie A Pani z Poznania chyba troche sie przestraszyla tym ze Beza nie umie chodzic na smyczy. Mowila mi ze ze swoja sunia chodzi na duzy wybieg gdzies pod las ale musi podprowadzic tam psy na smyczy. Ogolnie dlugo rozmawialysmy i ja zapewnialam ze Beza to madra sunia i nauczy sie tylko trzeba troche czasu i powoli malymi kroczkami ja przyuczac Zadzwonie dzis do Hani i zobacze czy Pani sie odezwala. Mowila mi ze jej maz bedzie w piatek w okolicach Nowej Soli i moglby pojechac Beze zapoznac tylko teraz kiedy sie zamierza odezwac? Quote
Poker Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Ciekawe czy Bezunia będzie miała dziś odwiedziny i jaki będzie ich efekt. Quote
kiyoshi Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 13 minut temu, Poker napisał: Ciekawe czy Bezunia będzie miała dziś odwiedziny i jaki będzie ich efekt. Chyba nie bedzie tych odwiedzin- Hania nic nie napisala by Pan sue umawial konkretnie Hania w rozmowie z Pania wywnioskowala ze maja kilku kandydatow i tylko sie orientuja by podjac najlepsza decyzje dla calej rodziny Takze :( Quote
szafirka Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Dzwoniłam do Pani wczoraj - rodzina wzięła szczeniaka z przytuliska. Quote
Poker Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Dobrze,że z przytuliska , a nie od pseudo... Quote
kiyoshi Posted September 16, 2017 Author Posted September 16, 2017 50 minut temu, szafirka napisał: Dzwoniłam do Pani wczoraj - rodzina wzięła szczeniaka z przytuliska. czyli twoje przewidywania się sprawdziły:( dobrze, że inny piesek dostał szanse...bo to dobry dom był... Quote
konfirm31 Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 1 minutę temu, Poker napisał: Beza już u mnie. Nieoczekiwane, więc tym bardziej super! Wspaniała jesteś, Pokerku! Of Korsyka, Twój TZ też! Teraz malutka szybko wyjdzie na prostą :). Quote
kiyoshi Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 7 minut temu, Poker napisał: Beza już u mnie. O matko Az sie boje pytac Wielka radosc i wielki niepokoj Mam nadzieje ze na tym watku beda tylko dobre wiesci chociaz...po ostatnich wydarzeniach juz nastawiam sie na wszystko Dziekuje Ci Poker calym sercem 1 Quote
Nesiowata Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 10 minut temu, Poker napisał: Beza już u mnie. WOW!!! Quote
Poker Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Sunia na razie jest w szoku. Obiegła cały dom jak rakieta ,weszła na piętro po schodach.Wyprowadziłam ją na ogródek w szelkach , z których bardzo szybko się uwolniła. Biegała po ogródku jak torpeda. Na szczęście sama weszła do domu. Dałam jej jeść ,ale zaszyła się w kącik w pralni i siedzi. Daje jej spokój, niech się oswoi z sytuacją. Nasze psy jak zwykle kochane, powąchały ją i tyle.Kotka zresztą też. Ona też do nich spokojna. Zastawiam w domu kąciki ,żeby nie mogła się w nich zaszyć na amen. Dopasowałam szelki Loczki , z których nie powinna wyjść. Na razie i tak będzie wychodzić tylko na ogródek. Jest bardzo chudziutka, waży tylko 6,4 kg. 1 Quote
kiyoshi Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Poker ogromnie Ci dziekuje za wszystko I za pierwsza relacje- zagladalam co chwilke na watek. No coz- wiesci tragiczne ale chyba zaliczam od jakiegos czasu czarna serie Pozostaje mi modlic sie zeby to byl szok i zeby z kazdym dniem bylo lepiej Jesli bedzie potrzebna jakas pomoc to pisz smialo- mozemy zorganizowac behawioryste czy szkoleniowca ale jeszcze na pewno na to za wczesnie Quote
Poker Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Na razie spokojnie. Nic się nie dzieje.Beza musi dojść do siebie po zmianie. I tak byłam pozytywnie zdziwiona,że wpadła do domu i że nie musiałam zapędzać jej w kąt ogródka i łapać. Quote
kiyoshi Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Tak- to Hania mowila, ze ona sama wraca do domu. I ze w mig rozpracowuje szelki tez sie zgadza :( Wiem ze masz ogromne doswiadczenie i w sumie przy Gidze... Beza chociaz nie gryzie. To moze jakies male plusiki sa :( Quote
Poker Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Beza w moim pokoju jeszcze w szelkach a tu już " goła" ukrywa się w kąciku pralni. Quote
Recommended Posts