Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
22 godziny temu, ewab napisał:

Dług za operacje zapłaciliśmy. Nie umiem powiedzieć jakie są koszty bieżącego leczenia, bo dostajemy zbiorczą fakturę raz na dwa trzy miesiące.
Zrobiłam kilka nowych zdjęć. Niewiele, bo chyba łatwiej wygrać w totka niż sfocić to (mało ruchliwe przecież) zwierzę. Dżetta trochę w paski, bo słońce nam pomagało :P

adBMGP7878.jpg

adBMGP7882.jpg

adBMGP7885.jpg

adBMGP7887.jpg

sliczna mordeczka i te oczeta super psiak

a przy okazji sie przypomne 

robie rozliczenia z bazarkow a tu mi brakowalo potwierdzenia na watku a bazarek byl min.dla dzetty 

Posted

Cieszę się bardzo,. że dług za operację został spłacony. Bieżące koszty leczenia też na pewno są niemałe. Jeśli mogę się jeszcze przydać z matami, dajcie znać, to znowu je wyprodukuję i zrobimy bazarek.

Posted
3 godziny temu, irenas napisał:

Cieszę się bardzo,. że dług za operację został spłacony. Bieżące koszty leczenia też na pewno są niemałe. Jeśli mogę się jeszcze przydać z matami, dajcie znać, to znowu je wyprodukuję i zrobimy bazarek.

irenas chętnie bym na fb bazarek ze dwie przygarnęła.

Posted
Dnia 9.08.2017 o 20:08, devoner napisał:

irenas chętnie bym na fb bazarek ze dwie przygarnęła.

Dobrze, ale to chwilę potrwa, bo muszę kupić surowiec i zrobić maty. Może wyprodukuję kilka więcej, będzie na jakieś inne bazarki, co o tym myślisz? Będzie na nie popyt? W końcu jeść nie wołają, nie psują się, mogą leżeć i czekać na swoje 5 minut.

Posted
11 godzin temu, irenas napisał:

Dobrze, ale to chwilę potrwa, bo muszę kupić surowiec i zrobić maty. Może wyprodukuję kilka więcej, będzie na jakieś inne bazarki, co o tym myślisz? Będzie na nie popyt? W końcu jeść nie wołają, nie psują się, mogą leżeć i czekać na swoje 5 minut.

będzie jestem pewna.bazarek trwa do 26 sierpnia.dzięki <3

Posted
10 minut temu, Gusiaczek napisał:

To ta sama Dziewczynka? ... tak niewiele (a może aż tak wiele) potrzeba ...  Piękna <3

ale pomimo wszystko jest ...taka zwyczajna, pospolita :( takich psiaków jak ona są setki :( czy ktoś pomimo wszystko ją pokocha?

Posted
32 minuty temu, andzia69 napisał:

ale pomimo wszystko jest ...taka zwyczajna, pospolita :( takich psiaków jak ona są setki :( czy ktoś pomimo wszystko ją pokocha?

Wierzę, że tak, pokocha! pomimo wszystko i właśnie dlatego :)

Posted
10 godzin temu, irenas napisał:

O mamo! Podałam je już 2 razy, zdaje się że e-mail poszedł "w przyodę". No więc: 30 x 40 cm.

dzięki

Posted

Uwielbiam szylkretki :)
Cudna jest. A to zdjęcie z zabaweczką to przedstawia bardziej szczeniaczka niż dorosłego psiaka, hihi :)

Jeśli potrzebna jest pomoc w ogłoszeniach, proszę pisać. :)

Posted

Niestety nie ze wszystkim jest tak pięknie jak na zdjęciach. Suczy nadal ciężko wstawać czy siadać. Dalej ma problemy z trzustką. Amylaza 2260 U/l. Jest na ścisłej diecie. Dziś przyjechał Royal Gastro Intestinal Low Fat.

Posted
1 godzinę temu, ewab napisał:

Niestety nie ze wszystkim jest tak pięknie jak na zdjęciach. Suczy nadal ciężko wstawać czy siadać. Dalej ma problemy z trzustką. Amylaza 2260 U/l. Jest na ścisłej diecie. Dziś przyjechał Royal Gastro Intestinal Low Fat.

na tej karmie powinno być ok tylko nie dawajcie nic innego.

Posted

Devoner, kochana, co z matami na bazarku? Sprzedały się? Jeśli tak, podaj adresy, gdzie wysłać, dobrze? 

Dżetta istotnie śliczna, aż ręce świerzbią, żeby pogłaskać i przytulić! Żeby tylko zdrowiała. Trzymam wszystkie kciuki!

Posted
3 godziny temu, devoner napisał:

na tej karmie powinno być ok tylko nie dawajcie nic innego.

Tak właśnie się dzieje, choć tz ciężko to przeżywa.

Posted
Dnia 30.08.2017 o 22:06, Janka@ napisał:

Ogłaszam Lorda - obecnie na Opole i dostałam na maila zapytanie "Witam jak piesek zachowuje sie w stosunku do dzieci?" Nie wiem co odpowiedzieć? 

Tego nie wiem. Za to Dżetta powinna być jedynaczką. Przynajmniej jeśli chodzi o psy.