bric-a-brac Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Wrzućcie mi proszę konto Evy na PW. W takim kraju żyjemy, że czasem lepiej sobie życzyć dużo pieniędzy, niż dużo zdrowia... Jednego i drugiego zatem! Quote
EVA2406 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 13 godzin temu, terra napisał: Poprawiłam listę darczyńców i wpłaconą kwotę, nie ma sprawy.Ewo. A może łatwiej Ci będzie podawać nicki osób wpłacających na bieżąco (będę wklejała na początku) a wpłaconą kwotę po jakimś czasie (miesiącu, czy tygodniu, jak uznasz)? Jak robię zestawienie wpłat z konta, to piszę nick i kwotę, ale nie zawsze jest nick, więc podaję imię i literkę nazwiska. Te poprawki dotyczyłytego, że dziewczyny podały nicki na pw. Kolejne wpłaty będę już podawała oddzielnie i wtedy będziesz mogła wpisać. 9 godzin temu, bric-a-brac napisał: Wrzućcie mi proszę konto Evy na PW. W takim kraju żyjemy, że czasem lepiej sobie życzyć dużo pieniędzy, niż dużo zdrowia... Jednego i drugiego zatem! Bardzo trafna uwaga. Przez myśl mi nie przeszło, że kiedyś znajdę się w takiej sytuacji tzn nie chodzi o chorobę, bo to może spotkać każdego i głupotą jest sądzić, że mnie to nie dotyczy. Chodzi mi o to, że tyle lat pracowałam, odprowadzałam składkę i w swojej naiwności myślałam, że jakby coś mnie złego spotkało, to mam zapewnione leczenie, a tu...........zonk :( 2 Quote
terra Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 18 godzin temu, bric-a-brac napisał: Wrzućcie mi proszę konto Evy na PW. W takim kraju żyjemy, że czasem lepiej sobie życzyć dużo pieniędzy, niż dużo zdrowia... Jednego i drugiego zatem! zaraz wysyłam, dziękuję 9 godzin temu, EVA2406 napisał: Jak robię zestawienie wpłat z konta, to piszę nick i kwotę, ale nie zawsze jest nick, więc podaję imię i literkę nazwiska. Te poprawki dotyczyłytego, że dziewczyny podały nicki na pw. Kolejne wpłaty będę już podawała oddzielnie i wtedy będziesz mogła wpisać. Bardzo trafna uwaga. Przez myśl mi nie przeszło, że kiedyś znajdę się w takiej sytuacji tzn nie chodzi o chorobę, bo to może spotkać każdego i głupotą jest sądzić, że mnie to nie dotyczy. Chodzi mi o to, że tyle lat pracowałam, odprowadzałam składkę i w swojej naiwności myślałam, że jakby coś mnie złego spotkało, to mam zapewnione leczenie, a tu...........zonk :( damy radę :) Quote
Gusiaczek Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Dzień dobry wszystkim :) Dodam, że oprócz perełek mamy piękna bransoletkę - zapraszamy :) Quote
EVA2406 Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Wszystkich obserwujących wydarzenie na fb zapraszam na nowe, bo poprzednie wygasło. TO WYDARZENIE WYGASŁO: https://www.facebook.com/events/1872518163037764/ PONIŻEJ LINK DO KONTYNUACJI TEGO WYDARZENIA.https://www.facebook.com/events/998203840313407/ Quote
EVA2406 Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Dnia 3.03.2017 o 02:44, Jo37 napisał: Joanna M.K. - to ja. Nie wpisałam nick-u w przelewie. Tak myślałam, ale nie bylam pewna, więc nie chciałam sama nic zmieniać. Teresko, poprawisz? Quote
Isiak Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Udostępniłam wydarzenia i obydwa bazarki na FB, i biorę udział w jednym z bazarków :) 1 Quote
EVA2406 Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 1 godzinę temu, Isiak napisał: Udostępniłam wydarzenia i obydwa bazarki na FB, i biorę udział w jednym z bazarków :) Dziękuję bardzo:) Quote
Senanta Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Dużo zdrowia życzę Pani Ewo. Skoro tyle osób przekazuje telepatycznie dobrą energię na pewno będzie dobrze ! Przelew poleciał, 1% też przeznaczę dla Pani. Quote
EVA2406 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 1 godzinę temu, Senanta napisał: Dużo zdrowia życzę Pani Ewo. Skoro tyle osób przekazuje telepatycznie dobrą energię na pewno będzie dobrze ! Przelew poleciał, 1% też przeznaczę dla Pani. Pięknie dziękuję. Quote
terra Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 21 godzin temu, EVA2406 napisał: Tak myślałam, ale nie bylam pewna, więc nie chciałam sama nic zmieniać. Teresko, poprawisz? Poprawione :) Quote
EVA2406 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 2 minuty temu, terra napisał: Poprawione :) Dziękuję Teresko. 1 Quote
jola_li Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Tak mi przykro, Ewa :(... Tym bardziej, że wokół tyle poważnych chorób, że ciężko mi z tym bardzo :(. Poproszę o numer konta. Quote
terra Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 3 minuty temu, jola_li napisał: Tak mi przykro, Ewa :(... Tym bardziej, że wokół tyle poważnych chorób, że ciężko mi z tym bardzo :(. Poproszę o numer konta. dziękuję, zaraz wysyłam Quote
Ellig Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Dnia 4.03.2017 o 16:17, Gusiaczek napisał: Dzień dobry wszystkim :) Dodam, że oprócz perełek mamy piękna bransoletkę - zapraszamy :) Przypominamy o bazarku... Quote
muza_51 Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Przelew poszedł przed chwilą. Trzymam kciuki za Panią i wirtualnie przytulam. 1 Quote
terra Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Witam wszystkich serdecznie i życzę spokojnego popołudnia. Quote
Kejciu Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Również się przywitam :-) czy obecnie trwa jakiś bazarek dla Ewy ? przepraszam jeśli przeoczyłam mogłabym przekazać jakieś fanty Quote
Gusiaczek Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 1 godzinę temu, Kejciu napisał: Również się przywitam :-) czy obecnie trwa jakiś bazarek dla Ewy ? przepraszam jeśli przeoczyłam mogłabym przekazać jakieś fanty Zapraszamy z Ellig do Perełkova - wejście przez banerek w podpisie ;) Quote
Isiak Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 2 godziny temu, Kejciu napisał: Również się przywitam :-) czy obecnie trwa jakiś bazarek dla Ewy ? przepraszam jeśli przeoczyłam mogłabym przekazać jakieś fanty Oprócz Perełkowa są też bazarki na FB, linki podałam w poście na blogu: http://donka66.blogspot.com/2017/02/pomozmy-ewie.html Quote
Recommended Posts