Jump to content
Dogomania

Ewa odeszła ['] dogomaniaczka EVA2406 potrzebuje pomocy !

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.03.2017 o 13:09, cancer43 napisał:

Warszawiacy - gratka nie lada -sesja zdjęciowa od Isadory ,nie muszę chyba mówić,jakie ona robi zdjęcia,cena wywoławcza jedyne 5 dyszek

Nie umiem wstawić tej oferty,może ktoś pomoże ? Licytacja jednocześnie na FB i dogomanii

Polecamy zdjęcia Isadory! :)))

Posted
Dnia ‎2017‎-‎03‎-‎09 o 10:35, Kejciu napisał:

Również się przywitam :-)

czy obecnie trwa jakiś bazarek dla Ewy ? przepraszam jeśli przeoczyłam mogłabym przekazać jakieś fanty

Zacytuję sama siebie :) komu mogłabym wysłać zdjęcia fantów które mam do wstawienia na jakiś bazarek ?

Posted
10 minut temu, Kejciu napisał:

Zacytuję sama siebie :) komu mogłabym wysłać zdjęcia fantów które mam do wstawienia na jakiś bazarek ?

Na facebooku trwa bazarek cancer43, a tutaj na dogo Nadziejki. Zapytaj, która może dołożyć Twoje fanty.

Każda złotówka się liczy.

Posted
Przed chwilą, terra napisał:

Na facebooku trwa bazarek cancer43, a tutaj na dogo Nadziejki. Zapytaj, która może dołożyć Twoje fanty.

Każda złotówka się liczy.

Dziękuję :-) wieczorkiem zapytam :-)

Posted
Dnia 11.03.2017 o 21:02, EVA2406 napisał:

Słabo u mnie z tą wiarą, ale dzisiaj nabyłam witaminę B17. Pestki kiedyś jadłam w dużych ilościach, ale organizm wreszcie odmówił współpracy i odstawiłam.

To prawda. Jestem w szoku, że aż tak dużo. Nawet piękny pierścionek z brylancikiem jest.

Zdjęcia Dorotki są przepiękne.Polecam.  Nawet "moja" Polcia się załapała na sesję.

... Ja w pestki wierzę! jeśli bardziej będzie Ci służyć w tabletkach, to łykaj ,podobno ważne jest ...od jakiego producenta? tiaaa.gif

jakiej firmy kupiłaś B17?

Posted
9 godzin temu, anica napisał:

... Ja w pestki wierzę! jeśli bardziej będzie Ci służyć w tabletkach, to łykaj ,podobno ważne jest ...od jakiego producenta? tiaaa.gif

jakiej firmy kupiłaś B17?

cytho-pharma  Novodalin 100 tabl. po 500 mg. Prosto z Meksyku.

Posted

Dziękuję za odpowiedź :) nie znam wprawdzie tej ale poproszę siostrę o zdanie na temat tej ( słyszałam ,że Szwajcaria ma dobrą?  ale w jakim sensie dobrą?nie umiem powiedzieć)

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

Dziękuję za odpowiedź :) nie znam wprawdzie tej ale poproszę siostrę o zdanie na temat tej ( słyszałam ,że Szwajcaria ma dobrą?  ale w jakim sensie dobrą?nie umiem powiedzieć)

Nie znam się na tym. Zaprzyjaźniona dr mi przywiozła. Podobno dobrze poprawia morfologię, a to mi bardzo potrzebne.

Posted

Chciałabym podpowiedzieć jak można sobie ułatwić przeglądanie oferty bazarkowej - wystarczy kliknąć w ,,zdjęcia" ( strzałka pokazuje gdzie) ,zobaczycie wszystkie zdjęcia fantów,bez konieczności żmudnego przewijania całego bazarku

20170314_075558.jpg.a70c3bb3e03fd7a44f0dbf34269e9860.jpg

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, inka33 napisał:

Terra, popraw na pierwszej stronie link do wydarzenia, bo wisi tylko do zakończonego. :)

ZaPIToliłam ojcu 1% dla EVY. cool_grin.gif

Dziękuję ,zaraz poprawię

Posted
42 minuty temu, cancer43 napisał:

Majowa,Twoje licytacje zapisane

,Anica,Tereska Cię przebiła,proponując za pierścionek 550 zł

Danusiu, dziękuję kwiatek.gif,przekażę dalej (licytuję dla kolegi) dobrze ,że coś się dzieje!...

10 godzin temu, EVA2406 napisał:

Nie znam się na tym. Zaprzyjaźniona dr mi przywiozła. Podobno dobrze poprawia morfologię, a to mi bardzo potrzebne.

... jak doktor, to znaczy się ...musi być dobra!ok2.gif

Posted
11 godzin temu, cancer43 napisał:

Majowa,Twoje licytacje zapisane

,Anica,Tereska Cię przebiła,proponując za pierścionek 550 zł

To ja poproszę srebrna ZABE za 60 zl

Dzieki:)