elik Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 18 godzin temu, elik napisał: Dziękuję Murko :) Zrobiłam przelew, a jutro wstawię print screen przelewu. Niestety dzisiaj nadal nie mogę zrobić screenu przelewu. Zrobię jutro, gdy wrócę na działkę. Quote
Murka Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Niestety dzisiaj nadal nie mogę zrobić screenu przelewu. Zrobię jutro, gdy wrócę na działkę. Ja w każdym razie przelew otrzymałam:) Quote
elik Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 18 godzin temu, Murka napisał: Ja w każdym razie przelew otrzymałam:) Dziękuję za potwierdzenie :) F-ra za pobyt Caniska w hoteliku w okresie 1-30.04.2018 r. Przelew Quote
elik Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 Wczoraj tj. 2.05. na konto Caniska wpłynęła kwota 20,00 zł - deklaracja markofix1 za maj. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Eliku, moje ogloszenie dla Caniska. U mnie ma na imię Bingo. wrzuciłam na Zieloną Górę, jesli źle, to zmienię miasto https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-bingo-daj-mu-dom-CID103-IDu3fqr.html Może ktoś wyróżni? Nad ulotką popracuję, tylko muszę mieć chwilę czasu i spokoju.... Quote
elik Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Dnia 3.05.2018 o 21:01, Alaskan malamutte napisał: Eliku, moje ogloszenie dla Caniska. U mnie ma na imię Bingo. wrzuciłam na Zieloną Górę, jesli źle, to zmienię miasto https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-bingo-daj-mu-dom-CID103-IDu3fqr.html Może ktoś wyróżni? Nad ulotką popracuję, tylko muszę mieć chwilę czasu i spokoju.... O kurtka, odpowiedziałam przecież, że oczywiście może być na Zieloną Górę i napisałam, że wyróżniłam, a nie ma mojego postu :( Pewnie, co mi się zdarza, pisałam równocześnie na kilku wątkach i zamknęłam net nie sprawdziwszy czy wszystkie posty wysłałam :( Przepraszam Joasiu Quote
Tola Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 Zrobiłam Caniskowi nowe ogłoszenie, zmieniłam tekst i zdjęcia i życzę powodzenia! https://www.olx.pl/oferta/radosny-ufny-i-madry-canis-prosi-o-dom-CID103-IDpNUex.html 1 Quote
elik Posted May 11, 2018 Author Posted May 11, 2018 Dnia 10.05.2018 o 18:30, Tola napisał: Zrobiłam Caniskowi nowe ogłoszenie, zmieniłam tekst i zdjęcia i życzę powodzenia! https://www.olx.pl/oferta/radosny-ufny-i-madry-canis-prosi-o-dom-CID103-IDpNUex.html Tolu bardzo dziękuję Był jakie telefon ? Ja przez te moje ostatnie przeprowadzki z działki do kraka i z powrotem ciągle mam za mało czasu :( Quote
elik Posted May 11, 2018 Author Posted May 11, 2018 Na konto Caniska wpłynęły poniższe kwoty: .................30,00 - Monika z Katowic V - 7.05. .................20,00 - Alaskan malamutte IV-V - 7.05. .................25,00 - Anna Gr. V - 8.05. .................25,00 - Nuncek V - 8.05. Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo, bardzo przepraszam za długie opóźnienie w aktualizacji stanu konta naszego psiaczka, co spowodowane było skumulowaniem się prac i obowiązków domowych. Jeszcze nie tak dawno nadrabiałam nocami, ale ostatnio bardzo rzadko mi się to udaje. Po godz. 22-giej oczy same mi się zamykają i nie jestem w stanie tego opanować. Najbardziej czasochłonne prace mam na szczęście za sobą więc już nie powinny powstawać zaległości. Quote
Tola Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 20 godzin temu, elik napisał: Tolu bardzo dziękuję Był jakie telefon ? Ja przez te moje ostatnie przeprowadzki z działki do kraka i z powrotem ciągle mam za mało czasu :( Nie miałam jeszcze żadnego zapytania o Caniska, ale trzeba mieć nadzieję, bo ten CANISKOWY CZŁOWIEK gdzieś przecież musi być! 1 Quote
elik Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 Dnia 12.05.2018 o 21:44, Tola napisał: Nie miałam jeszcze żadnego zapytania o Caniska, ale trzeba mieć nadzieję, bo ten CANISKOWY CZŁOWIEK gdzieś przecież musi być! Jest na pewno :) Mocno wierzę w to, że Canisek doczeka się własnego Człowieka :) Quote
elik Posted May 16, 2018 Author Posted May 16, 2018 14.05. na konto Caniska wpłynęła kwota 10,00 zł od agat21 - deklaracja na V. Serdecznie dziękujemy Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Zaglądam do Caniska. Gdzie ten Człowiek Caniskowy ? Quote
elik Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Dnia 18.05.2018 o 00:50, MALWA napisał: Zaglądam do Caniska. Gdzie ten Człowiek Caniskowy ? Ciągle odnawiam jego ogłoszenia i nie tracę nadziei na TEN telefon :) Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 18 minut temu, elik napisał: Ciągle odnawiam jego ogłoszenia i nie tracę nadziei na TEN telefon :) Jak widze wszedzie brakuje TYCH telefonow.... Quote
Tyśka) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 7 minut temu, MALWA napisał: Jak widze wszedzie brakuje TYCH telefonow.... Niestety... Kilka psiaków siedzi w DT i hotelikach jak zaczarowane... ale i tak są szczęściarzami, bo chociaż nie muszą leżeć na betonowym boksie, z dala od ludzi... Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Niestety... Kilka psiaków siedzi w DT i hotelikach jak zaczarowane... ale i tak są szczęściarzami, bo chociaż nie muszą leżeć na betonowym boksie, z dala od ludzi... Tak, te ktore sa w hotelikach maja o niebo lepiej od wszystkich, ktore siedza w schronach. Quote
MALWA Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 A CO TU TAKA CISZA ? Od soboty byłam tu tylko ja........ Quote
Tola Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: A CO TU TAKA CISZA ? Od soboty byłam tu tylko ja........ Zaglądam, ale co pisać:( Tak bardzo chciałoby się wreszcie tego domu dla Caniska... Quote
elik Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 Dnia 19.05.2018 o 13:58, MALWA napisał: Tak, te ktore sa w hotelikach maja o niebo lepiej od wszystkich, ktore siedza w schronach. Są tacy, co myślą inaczej ;) Quote
elik Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 2 godziny temu, MALWA napisał: A CO TU TAKA CISZA ? Od soboty byłam tu tylko ja........ 19 minut temu, Tola napisał: Zaglądam, ale co pisać:( Tak bardzo chciałoby się wreszcie tego domu dla Caniska... No właśnie. Zapomniałam napisać, że gdy Benia pojechała do DS, to w jej ogłoszenie, które wyróżniłam do 26.05. wstawiłam ogłoszenie Caniska. Ale i tak zero odpowiedzi :( Quote
MALWA Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 21 minut temu, Tola napisał: Zaglądam, ale co pisać:( Tak bardzo chciałoby się wreszcie tego domu dla Caniska... Chciałoby się, ale nie ma, i myślę, że ostatecznie z tego faktu też nie należy robić tragedii. Najważniejsze, ze psiak zaopiekowany, odzywiony i w razie potrzeby jest leczony. Ma gdzie i przez kogo, a to najważniejsze. 2 Quote
elik Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Chciałoby się, ale nie ma, i myślę, że ostatecznie z tego faktu też nie należy robić tragedii. Najważniejsze, ze psiak zaopiekowany, odzywiony i w razie potrzeby jest leczony. Ma gdzie i przez kogo, a to najważniejsze. Co racja, to racja :) Quote
Tyśka) Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 O to to... Canisek zna trawę, zna człowieka, pyszczek może mu się uśmiechać... :) Ma szczęście. A że czeka? No trudno... w końcu się doczeka. Dogo nie takie cuda widziało. 1 Quote
Recommended Posts