elik Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 9 godzin temu, EVA2406 napisał: Zaglądam do biedaka z nadzieją, że szybko opuści schron. Witaj :) Dzisiaj zadzwonię do Murki z zapytaniem czy pojawił się jakiś konkretny termin kiedy nasz psiak mógłby przyjechać do hoteliku :) 1 godzinę temu, atulek napisał: Myślami jestem z pieskiem. Dzięki serdeczne atulku :) Naziejka zrobiła bazarek dla naszego piesionka, a Ty mówiłaś, że możesz przekazać fanty na bazarek. Czy mogłabyś skontaktować się z Naziejką w tej sprawie ? Ja też będę robiła dla niego bazarek, może więc, jeśli zechcesz, podziel fanty dla Nadziejki i część dla mnie :) 13 minut temu, Gusiaczek napisał: Póki co Canis czeka na imię, wolność i dom, by w pełnym tego słowa znaczeniu stać się familiaris ;) - oczywiście to tylko moja zabawa ze słownikiem j. łacińskiego ;) Witaj Gusiaczku:0 To imie bardzo mi się podoba :) Zastanawiałam sie właśnie nad imieniem w kontekście przelewów - jak zatytułować przelewy :) Teraz już wiem np elik dla Canisa. Dzięki Gusiaczku Tola wybiera się dzisiaj do schronu. Prosiłam o nowe zdjęcia naszego Canisa :) 1 Quote
elik Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 Jak już wiadomo, Canis, jak tylko zwolni się miejsce w hotelu, pojedzie do Murki i tam będzie oczekiwał na operację łapki, a potem na dom. Koszt operacji oraz wszystkich zabiegów weterynaryjnych, jakie zazwyczaj serwujemy psiakom po zabraniu ich ze schroniska, z pewnością nie będzie mały. Dlatego bardzo liczymy na Waszą ofiarność. Quote
Bogusik Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Elu,jestem u Canisa.Ma naprawdę bardzo fajne imię :) Wpłacę coś jednorazowo ale dopiero w marcu.Bazarku obecnie nie obiecuję bo mamy 3 psiaki na utrzymaniu w hoteliku i dodatkowo pomoc dla Promyczka Quote
atulek Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Elu zaraz napiszę do Nadziejki i umówię się na wysyłkę fantów.Paczki będę pakować w niedzielę,to w przyszłym tygodniu wyślę do was. Quote
EVA2406 Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Dobry wieczór. Obiecany przelew poleciał. Będę myślała dalej. Może uda się jakiś bazarek zrobić..... Quote
elik Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 7 godzin temu, Bogusik napisał: Elu,jestem u Canisa.Ma naprawdę bardzo fajne imię :) Wpłacę coś jednorazowo ale dopiero w marcu.Bazarku obecnie nie obiecuję bo mamy 3 psiaki na utrzymaniu w hoteliku i dodatkowo pomoc dla Promyczka Bardzo dziękuję Bogusiu :) Mi też podoba się to imię :) Quote
elik Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 Tola była dzisiaj w schronie, żeby zabrać dwóch szczęściarzy Szronika i Kajtusia. Mam nadzieję, że następny będzie nasz Canis :) Przy okazjo zrobiła zdjęcia, ale przeprasza, że niezbyt dobrej jakości. Robiła z dużej odległości, bo psiaki była bardzo pobudzone i dochodziło do zwarć. Nie chciała pogarszać sytuacji i słusznie. Jeszcze się napatrzymy na Canisa, gdy już będzie u Murki :) Quote
elik Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 4 godziny temu, atulek napisał: Elu zaraz napiszę do Nadziejki i umówię się na wysyłkę fantów.Paczki będę pakować w niedzielę,to w przyszłym tygodniu wyślę do was. Bardzo Ci dziękuję Beatko 2 godziny temu, EVA2406 napisał: Dobry wieczór. Obiecany przelew poleciał. Będę myślała dalej. Może uda się jakiś bazarek zrobić..... Dziękuję pięknie za już i polecam Caniska na zaś :) Obiecuję aktywnie podrzucać bazarek :) Quote
elik Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dobry wieczór Canisku ! Dobry wieczór Asiu 32 minuty temu, Poker napisał: 7 dyszek poleciało Łaaaaałł pięknie dziękujemy Dam znać, gdy kasiorka zamelduje się na koncie :) Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Sciskuniam za serducko Cuicia atulek naisalal ku mnie aby slac fantuski na kramik Ciociu Droga nie moge przyjac paczunki boc ja nie mam jak robic i wstawiac zdjatek najlepiej bedzie jak zdjateczka fantow porobi sz Ciociu i wyslesz mi na pw jesli tam moze byc Ciociu wtady z w pw skopiuje i dam na kramik sercem pozdrawiam dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Nie moge edytowac boc chcialam zmienic co wypisalalm z beladmi na szybciutenko Ciociu atulek przepraszam za blendaski za szybko pisalalm Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Moze by slac ku cioci elik i wtedy eliczkowa ciocia zdjateczka porobi wtsawi na pw i wyczynimy kramik Quote
atulek Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Ewuniu dobrze to ja zapakuję paczę z fantami do Elik ,a wy ciocie już róbcie bazarki, bo ja nie umiem. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Ciociu atulkowa dziekuje cudnie dziekuje napisalalm na pw aby jeszcze do Aldrumki psie serdunko sciskuniamy pozdrawiamy Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Psie serdunko sciskuniam ile sil rozliczam kramik dla Lusienki bardzo bardzo cierpiacej kt odeszla w siwat bez bolu .. w lepszy swiatun ... rozliczam i prosze na kramiku i pw aby serca kupujace zgodzily azeby pieniazki jak juz zbiore wszystkie przeznaczyc w czesci wiekszej dla biedunka lapunka Canisia Quote
elik Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 Nadziejko bardzo dziękuję za wspaniały pomysł Biedna Lusia jest już wolna od bólu, bardzo nad tym boleję, ale niestety jej organizm nie przetrzymał obciążeń, jakie niosła choroba i operacja Jeśli pieniądze zebrane na pomoc dla niej posłużą innemu cierpiącemu psiakowi, będzie to wspaniała pamiątka od Lusi. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 tak ciociun tak je nie moge dojsc do siebie po odejsciu Pipuni i nie uwierze ze taki los ... ciezkie bardzo ciezkie wszytko, poozdrawuam ogromnie 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Gdybyś ty piesku wiedział, ile osób walczy o to, aby przywrócić ci sprawność i radość życia!! Quote
zachary Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Elik, napisz mi pw jak Canisek będzie zabierany ze schronu do Murki. Quote
elik Posted February 17, 2017 Author Posted February 17, 2017 2 godziny temu, zachary napisał: Elik, napisz mi pw jak Canisek będzie zabierany ze schronu do Murki. Oczywiście :) Mam nadzieje, że to wkrótce nastąpi. Zadzwonię do Murki i zapytam. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Ciocia atulek podarowala na bazarus przecudne perfumka bardzo bardzo dziekuje Droga atulku ciociu eliczkowa slij mi prosze num konta Caniskowy Quote
Recommended Posts