Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Zulką doszłyśmy do porozumienia :) i nie potrzebuję już pomocy męża przy jej kąpieli.Może nie jest zachwycona ale gadam do niej cały czas podczas kąpieli jaka to ona piękna i że musi być jeszcze piękniejsza i że ją wyczochram i że poszukamy jej fajnego domku i że jest super......i różne takie. Więc ona słucha mnie jak jakiejś potłuczonej  stojąc elegancko w wannie. Jest troszkę zazdrosna o inne psiaki ale u mnie w zasadzie to każdy jest o każdego zazdrosny więc jestem przyzwyczajona :) Dołączyła po prostu do ekipy zazdrośników. Zazdrosne są raczej o mnie. Mąż nie ma takich "problemów" :D

Śpi na drugiej kanapie bo na tą gdzie śpię z psiakami ( bo ciągle z nimi śpię ze względu na Ronisia) się nie mieści. Ale jak jest luz to wskakuje - przepraszam może bez przesady z tym wskakiwaniem....wdrapuje się. Ta na której śpi jest niższa więc wskakuje :D

Naprawdę szkoda że bidulka musi czekać  :( Może kiyoshi powoli zacząć ją ogłaszać? Jak ktoś pokocha to poczeka.na nią. Taka luźna propozycja.

• Upvote 2
Posted

Anetko dziekuje za kolejna pircje dobrych wiesci o Zuleczce

Nie moge sie nadziwic ze ona jest taka kochana DOBRA po tym co przeszla

Tez jestem zdania zeby powoli ruszac z ogloszeniami

Zwykle troche zajmuje nim ktos zadzwoni, nim dojdzie do zapoznania i wizyty PA

Tez jestem zdania ze jesli ktos ja prawdziwie pokocha to poczeka

Sprobuj Anetko porobic zdjecia do ogloszen a ja napisze tekst i w wekend moglabym juz podzialac :)

Zeby znalazl sie taki dom jak ma Lenka! To bez watpienia najlepszy dom jaki kiedykolwiek udalo mi sie znalesc...

Posted
51 minut temu, kiyoshi napisał:

Dziękuje:) żal mi, że sama nie mogę jej poznać i wygłaskać:)

Jak to nie :D

Oczywiście Zulka wcale a wcale nie bala się obcych w przeciwieństwie do Neski :(

Posted
21 godzin temu, anecik napisał:

Jak to nie :D

Oczywiście Zulka wcale a wcale nie bala się obcych w przeciwieństwie do Neski :(

A no- może i tak;)

Na koncie Zulki deklaracje od helli- 50 zł

BARDZO CI DZIĘKUJE!

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Wpłaciłam na Zulkę 156 zł na konto anecik.

Dziękuje Ci Poker z całego serduszka:) <3

ja jestem skarbnikiem Zulci, ale jakoś sie z anecik dogadam:)

proponuje tak- Anetko- dośle Ci 44 zł i tym sposobem będzie na Twoim koncie już opłata za cały marzec za Zulke, dobrze?

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

Dziękuje Ci Poker z całego serduszka:) <3

ja jestem skarbnikiem Zulci, ale jakoś sie z anecik dogadam:)

proponuje tak- Anetko- dośle Ci 44 zł i tym sposobem będzie na Twoim koncie już opłata za cały marzec za Zulke, dobrze?

oki :)

Posted
11 godzin temu, anecik napisał:

oki :)

więc tak robię- dosyłam 44 zł a w rozliczeniu rozpisuje pieniązki od Poker i przelanie na konto anecik 200 zł (normalnie, z tym, że część od razu od Poker, a te 44 de mnie- mam nadzieje, że to jasne;))

DZIĘKUJ JESZCZE RAZ POKER

Posted
55 minut temu, helli napisał:

a co do gryzienia sie po pupie: nie ma zapchanych gruczolow okoloodbytowych? choc wet pewnie na to wpadlby

Wpadłby....... i już przeczyścił.

Posted
Dnia 11.03.2017 o 16:01, Poker napisał:

Wpłaciłam na Zulkę 156 zł na konto anecik.

Dnia 12.03.2017 o 10:16, kiyoshi napisał:

więc tak robię- dosyłam 44 zł a w rozliczeniu rozpisuje pieniązki od Poker i przelanie na konto anecik 200 zł (normalnie, z tym, że część od razu od Poker, a te 44 de mnie- mam nadzieje, że to jasne;))

DZIĘKUJ JESZCZE RAZ POKER

Mam 44 zł od Kiyoshi, ale Poker chyba coś zamieszałaś :) ponieważ mam wpłatę z bazarku (wspólnego na Zulkę i Neskę) minus moje zakupy bazarkowe i przesyłka czyli 102 zł (156 utarg minus 54 moje zakupy) wpisane jako na Zulkę. A nie miało być na Neskę?

Posted
4 godziny temu, anecik napisał:

Mam 44 zł od Kiyoshi, ale Poker chyba coś zamieszałaś :) ponieważ mam wpłatę z bazarku (wspólnego na Zulkę i Neskę) minus moje zakupy bazarkowe i przesyłka czyli 102 zł (156 utarg minus 54 moje zakupy) wpisane jako na Zulkę. A nie miało być na Neskę?

Wszystko już jasne:) Nasza Pokerek przelała jednak te 156 zł na moje konto:) JUŻ JE PRZELAŁAM ANETKO DO CIEBIE! WIĘC JEST TAK JAK MIAŁO BYĆ:) 200 zł za marzec Zulci juz na Twoim koncie:)

Posted

200 zł na koncie - dziękuję :)

Ponieważ Neska wyskoczyła ze sterylkowej kolejki to jutro jadę do weta, ważymy dokładnie Zulkę i być może - jeśli już odpowiednio schudła - w sobotę będzie zabieg. Jeśli schudła :) - wygląda co prawda bardzo dobrze, czuć już żeberka, sporo chodzi na spacery i biega po ogrodzie - ale waga odpowiednia do zabiegu musi być.

• Upvote 1
Posted
12 godzin temu, anecik napisał:

Ponieważ Neska wyskoczyła ze sterylkowej kolejki to jutro jadę do weta, ważymy dokładnie Zulkę i być może - jeśli już odpowiednio schudła - w sobotę będzie zabieg. Jeśli schudła :) - wygląda co prawda bardzo dobrze, czuć już żeberka, sporo chodzi na spacery i biega po ogrodzie - ale waga odpowiednia do zabiegu musi być.

Anetko w takim razie czekam na wiesci o wadze i o decyzji weta co do zabiegu

Trzymam kciuki!

Posted
5 godzin temu, kiyoshi napisał:

Anetko w takim razie czekam na wiesci o wadze i o decyzji weta co do zabiegu

Trzymam kciuki!

Buuu....jeszcze nie. Waży 17,200 :(