Jump to content
Dogomania

Maks odszedł za TM w nocy 21/22.02.2020. Czy jestem .... agresorem ???? A może jestem tylko, starszym, zmaltretowanym owczarkiem? Szukam ludzi,którzy we mnie uwierzą i pomogą mi znaleźć dom

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Asiu,a możesz przenieść linki ogłoszeń na pierwszą stronę w rozliczenie Maksa.Tak by było prościej nie trzeba szukać po wątku strony z linkiem.

Posted

Max niestety nadal się drapie... na razie nie jest to bardzo inwazyjne, nie wygryza się, ale trochę mnie to martwi:( 

Rozliczenie:

Stan konta na 12 październik wynosił +1179,90 zł

+50 zł Fundacja ZEA

-450 zł hotelowanie 13.10-11.11

-34,60 zł Sylimarol x 4 opak.

-22,50 zł odrobaczenie

-18 zł Fiprex

Stan konta na 11 listopad wynosi +704,80 zł.

Posted

Ja mam wrażenie,że Maks zaczyna się drapać od świeżo nałożonego siana.Siano bardzo uczula.Może uda się wykombinować snopek słomy i na próbę włożyć do budy.Wtedy by było wykluczone chociaż jedno.

Posted
36 minut temu, Anula napisał:

Ja mam wrażenie,że Maks zaczyna się drapać od świeżo nałożonego siana.Siano bardzo uczula.Może uda się wykombinować snopek słomy i na próbę włożyć do budy.Wtedy by było wykluczone chociaż jedno.

Całkiem możliwe. 

Posted

Dostałam takiego maila na Olx

"Dzień dobry-poruszyla mnie historia Maxa- osobiście mieszkam w bloku a rodzice moi mają w swoim domu już 4 psy więc nie damy rady bo przygarnac ale chciałabym pomóc w znalezieniu domu dla Niego- czy może próbowała Pani dac ogłoszenie na Facebooku?... czasem to działa bo sporo osób.jednak korzysta...?:)"

Może faktycznie, ogłosić go na fb? Na adopcjach ONków? 

Posted

No, to się wyjaśniło. Może kupić Eucanubę i spróbować? co o tym myślicie? Poprosiłam Beatę o udostępnienie ogłoszenia Maxa z Olx na grupach onkowych. 

Max już jest ogłaszany na grupach owczarkowych. Może drgnie czyjeś serce...... 

• Upvote 1
Posted
Dnia ‎12‎.‎11‎.‎2018 o 23:59, Murka napisał:

Max niestety nadal się drapie... na razie nie jest to bardzo inwazyjne, nie wygryza się, ale trochę mnie to martwi:( 

:((((((((((((((((kurde

Posted
7 godzin temu, Murka napisał:

Może na razie wstrzymajmy się z nową karmą, bo wygląda na to, że Max przestał się drapać:) 

Póki co kupiłam nowe opakowanie Canivitonu, koszt 101,80 zł (niestety podrożało sporo i taniej nie udało mi się znaleźć):

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/306ecbc3e3d8c9b6

Dobra wiadomość :). Ta o niedrapaniu :).

U mnie Caniviton też podrożał :(. Latem kosztował 90, wczesną jesienią 95, teraz 100 :( 

Ale skuteczny.