Murka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Mam nadzieję, że sierść poprawi się po karmie. Tymczasem trochę fotek:) Quote
Murka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Sylimarol dla Maxa, koszt 13,90 zł: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/923b2d227a7b0a95 Quote
konfirm31 Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Piękne zdjęcia, Murko, dziękuję :)). Podmienię, jak przeniosę ogłoszenie Maxa na Katowice-zgodnie z sugestią Alaskan. I może faktycznie, trzymać się już tej karmy, jak radzi Ula. Quote
Alaskan malamutte Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Na konto Maxa wpłynęło 20 zł od Elf i Mango. Pięknie dziękujemy! Quote
Alaskan malamutte Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Moje ogłoszenia Maxa.... Od: 2 lip Do: 27 lip Piękny Max, w typie owczarka niemieckieg... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 29 lip Statystyki Wyświetleń: 1319 Tel: 5 Obserwuje: 12 Od: 2 lip Do: 25 lip Max, piękny pies w typie owczarka niemie... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 26 lip Statystyki Wyświetleń: 1381 Tel: 6 Obserwuje: 19 A telefon milczy....... Quote
konfirm31 Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Ja dałam telefon do Murki. Gdyby ktoś dzwonił, z pewnością by powiedziała. Jest tylko jedno pobranie telefonu. Maila też nikt nie napisał. Jak ogłaszałam Maxa na Bydgoszcz, dostałam maila, który chyba obrazuje to, co ludzie czują, czytając jego ogłoszenie. Zaraz wkleję. Niestety, nie znalazłam. Pani napisała, że popłakała się nad losem Maxa, że sama miała ONka i nie może o nim zapomnieći żeby koniecznie znaleźć Maxowi wspaniały dom. Hmmmmm....... Quote
konfirm31 Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Przeniosłam ogłoszenie Maxa z Warszawy na Sosnowiec. Wymieniłem trochę zdjęć. Nie potrafię z telefonu wyczyścić statystyki, więc jest oglądalność z Warszawy 739. I było jedno odsłonięcie telefonu, ale bez cdn..... https://www.olx.pl/oferta/wyjatkowy-owczarek-max-szuka-wyjatkowego-czlowieka-CID103-IDmwq2I.html Quote
konfirm31 Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Zdjęcia miodzio:)Czemu nikt nie dzwoni:( Stare, skrzywdzone psy, kochają ludzie, którzy patrzą sercem. Widocznie mało ich jest, a ci, którzy tacy są, są już zapsieni .... Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 14 godzin temu, konfirm31 napisał: Przeniosłam ogłoszenie Maxa z Warszawy na Sosnowiec. konfirm, jak sądzisz..przenieść ogloszenia Maxa z Poznania i Częstochowy??Wyświetleń masa, zero tel..... Może wrzucę na Opole i Wrocław? Inne propozycje?? Quote
konfirm31 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: konfirm, jak sądzisz..przenieść ogloszenia Maxa z Poznania i Częstochowy??Wyświetleń masa, zero tel..... Może wrzucę na Opole i Wrocław? Inne propozycje?? We Wrocławiu już Maxa pokazywałam. Może Gdańsk, Gdynia, Koszalin, Kołobrzeg? Opole jest Ok. Albo Olsztyn. Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: We Wrocławiu już Maxa pokazywałam. Może Gdańsk, Gdynia, Koszalin, Kołobrzeg? Opole jest Ok. Albo Olsztyn. To wrzucam na Opole i Olsztyn. Zobaczymy.... Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Na konto Maxa wpłynęło 777,02 zł!!! Jest to to pozostalość po adopcji Caniska, cudownego, kalekiego, starszego psiaka z zamojskiego schroniska Wspólnie z Elik ustaliłyśmy, że Canisek przekaże taką kwotę na potrzeby Maxa łącznie z życzeniami tak wspanialego domku, w jakim jest Canisek!! Tym sposobem Max jest bogatszy o 777,02 zł!!! Quote
konfirm31 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Cudowna wiadomość :). Bardzo dziękuję Alaskan, Elik i Caniskowi :). Przed chwilą dostałam zapytanie z OLX, ile kosztuje Max. Odpisałam, że adopcja jest bezpłatna, że szukamy dla niego najlepszego domu i kochającego opiekuna. Że Max jest kastratem i że aktualne informacje o nim, pod podanym nr telefonu (do Murki) Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 1 minutę temu, konfirm31 napisał: Przed chwilą dostałam zapytanie z OLX, ile kosztuje Max. Odpisałam, że adopcja jest bezpłatna, że szukamy dla niego najlepszego domu i kochającego opiekuna. Że Max jest kastratem i że aktualne informacje o nim, pod podanym nr telefonu (do Murki) O wpisie na moim olx dla Maxa nawet nie wspomnę.... Chyba zmienię na inne miasto.... Quote
konfirm31 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Pan zapytał, czy pies jest do odbioru w Janowie Lubelskim i że zaraz będzie tam dzwonić.. Napisałam Tak. Max jest w Janowie Lubelskim. Możliwa jest pomoc w transporcie, ale najpierw jest wizyta przedadopcyjna, bo nie oddajemy psa do adopcji bez sprawdzenia kto i w jakie warunki go bierze. Max już wiele w życiu przeszedł. Teraz w hoteliku ma bardzo dobrą opiekę, ale to nie to samo, co własny dom Quote
konfirm31 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Pan pyta o termin wizyty Pa w Katowicach. Kogo mamy z Katowic? Musimy znaleźć wizytatora,, ale postaramy się jak najszybciej. Proszę zadzwonić do Pani Kasi, kóra opiekuje się Maxem i porozmawiać. Quote
konfirm31 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 No właśnie. Czekamy, czy Pan Jakub zadzwoni do Kasi i co ewentualnie z tej rozmowy wyniknie. 1 Quote
Recommended Posts