Jump to content
Dogomania

Maks odszedł za TM w nocy 21/22.02.2020. Czy jestem .... agresorem ???? A może jestem tylko, starszym, zmaltretowanym owczarkiem? Szukam ludzi,którzy we mnie uwierzą i pomogą mi znaleźć dom

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.08.2017 o 13:24, Murka napisał:

Max dotarł już z powrotem do hotelu, dobrze zniósł narkozę, podróż i upał. 

Wyniki badania mają mi przesłać na maila w poniedziałek.

Czekam z nadzieją, że wszystko OK. Maxiu grzeczny był? Żadnych buntów?

Posted

Był grzeczny... prawie:) panie wet rozczulały się nad nim bardzo... do czasu aż nie zaczął warczeć na nie na stole:) dla bezpieczeństwa dostał minimalną dawkę środka usypiającego i dlatego był przytomny.

Za tomograf poszła faktura na Fundację ZEA (400 zł), znieczulenie podzielono na dwie faktury (150 zł na Fundację ZEA i 50 zł na nas),

Tu faktura na hotelik:

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f3c222c4acbbece0

Posted
2 minuty temu, Murka napisał:

Był grzeczny... prawie:) panie wet rozczulały się nad nim bardzo... do czasu aż nie zaczął warczeć na nie na stole:) dla bezpieczeństwa dostał minimalną dawkę środka usypiającego i dlatego był przytomny.

Za tomograf poszła faktura na Fundację ZEA (400 zł), znieczulenie podzielono na dwie faktury (150 zł na Fundację ZEA i 50 zł na nas),

Tu faktura na hotelik:

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f3c222c4acbbece0

Pewnie za mocno szczebiotały :) to się chłopak zdenerwował.

Posted

O dziwo zgodnie z obietnicą już mam opis:

Cytat

Puszki bębenkowe powietrzne, symetryczne. Brak cech zapalenia ucha środkowego i wewnętrznego. Okolica kosteczek słuchowych symetryczna, bez uchwytnych zmian.
Po stronie lewej głowy: brak małżowiny usznej, zamknięty zewnętrzny kanał słuchowy. Do błony bębenkowej przylega masa tkankowa (gr 1cm, wys 7mm) ulegająca silnemu wzmocnieniu pokontrastowemu i zawierająca pojedyncze zwapnienia (rozrost zapalny?). Pojedynczy osteofit na kości skalistej (dł 2,5mm) bez widocznych ubytków w samej kości ai zmian w okolicznych tkankach miękkich.
Liczne ogniska zwapnień w chrząstkach małżowinowych prawego ucha oraz pozostałościach chrząstek ucha lewego. 

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Ja się też martwię.Znów by się przydał dobry wet znający temat.

Dr z Lublina powinien mi coś konkretnego napisać. Jeszcze przed tomografem rozmawialiśmy wstępnie o ew. operacji gdyby była taka potrzeba. 

Posted
9 minut temu, Murka napisał:

Dr z Lublina powinien mi coś konkretnego napisać. Jeszcze przed tomografem rozmawialiśmy wstępnie o ew. operacji gdyby była taka potrzeba. 

Też napisałam na forum do dra Orła. Wkleiłam opis. Może coś napisze :) jakby coś, to podjadę i dopytam.

• Upvote 1
Posted

Dzwonił dziś dr z Lublina. Powiedział, żę jeszcze się będzie konsultował z jednym chirurgiem i jutro da znać, ale nie wygląda to dobrze. W sensie, że to prawdopodobnie coś tam rośnie i może potem narobić kłopotów. Niedobrze też, że są te zmiany w fizjonomii głowy po tej stronie, gdzie nie ma ucha. Ja ostatnio porównywałam zdjęcia i jest ogromna różnica. 

To fotka z czerwca:

7de3a88dc62d4cbfgen.jpg

A to ostatnia:

14b3ffb5556e495agen.jpg