Jump to content
Dogomania

['] Dolarek za TM:(. To nie Prima Aprillis :). Dolarek (Donald) z Radys ma swój WŁASNY DOM. Zamieszkał w Poznaniu. Dziękuję Wszystkim za pomoc Dolarkowi <3.

Recommended Posts

Posted
44 minuty temu, teresaa118 napisał:

Dolarkowo-lipcowe pieniazki w drodze

Dziękuję :).

Na koncie Dolarowym zaksięgowano stałą deklarację za VI i VII od sybil - 20zł. Bardzo dziękuję <3

Posted

Dolarek po przyjeździe nowej hotelowiczki Frezji posmutniał i prawie wcale nie wychodził ze swojego pokoju. Trzeba było zrobić małe przemeblowanie. Do Dolarka wjechało łóżko mojej mamy. Także w nocy Dolarek na stałe ma towarzystwo. Psiaki wypędza ze swojego pokoju, a mamę przyjął i jest zadowolony. Znowu chętnie wychodzi z pokoju i wszystko wróciło do normy. Frezję omija. Dolarek sporo czasu spędza z moją mamą, ja jestem głównie od żywienia, wyjść do ogródka i spacerów. Spadek wagi u Dolarka na oko niewidoczny. Mam wrażenie, że go przybyło. Może przez to, że sierść odrosła. Pewnie jakoś w połowie lipca sprawdzimy ciężkość "naszego" indywidualisty. Aż się boję. ;-) W połowie maja ważył 25,9 kg.

Posted
5 godzin temu, hop! napisał:

Dolarek po przyjeździe nowej hotelowiczki Frezji posmutniał i prawie wcale nie wychodził ze swojego pokoju. Trzeba było zrobić małe przemeblowanie. Do Dolarka wjechało łóżko mojej mamy. Także w nocy Dolarek na stałe ma towarzystwo. Psiaki wypędza ze swojego pokoju, a mamę przyjął i jest zadowolony. Znowu chętnie wychodzi z pokoju i wszystko wróciło do normy. Frezję omija. Dolarek sporo czasu spędza z moją mamą, ja jestem głównie od żywienia, wyjść do ogródka i spacerów. Spadek wagi u Dolarka na oko niewidoczny. Mam wrażenie, że go przybyło. Może przez to, że sierść odrosła. Pewnie jakoś w połowie lipca sprawdzimy ciężkość "naszego" indywidualisty. Aż się boję. ;-) W połowie maja ważył 25,9 kg.

Dolarek chyba boi się konkurencji dlatego nie polubił Frezji. Fajnie że Dolarek ma mamę do towarzystwa :). A z wagą to tak już jest-efekt jojo i nic nie poradzisz :)

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Dolarek chyba boi się konkurencji dlatego nie polubił Frezji. Fajnie że Dolarek ma mamę do towarzystwa :). A z wagą to tak już jest-efekt jojo i nic nie poradzisz :)

Dolarek żadnego psiaka nie lubi, a w swoim "królestwie" nawet nie toleruje. Może z wagą nie będzie tak źle. Zobaczymy. 

58 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Czyli Dolarek lubi mieć człowieka na wyłączność? :)
Dobrze, że Mama hop! się zaopiekowała Dolarkiem. :))

Lubi mieć pokój na wyłączność. ;-) Aż dziwne, że przyjął mamę jako współlokatorkę. Dolarek to jej ulubieniec. Obawiam się, że poza moimi plecami go dokarmia, chociaż zaprzecza. ;-)

Posted

Na koncie Dolarka dwie wpłaty -deklaracje za VII od:

• 20zł-Dulska/02.07.2018/stała VII
  • 30zł -certusowa /02.07.2018/stała VII

Dziękuję pięknie <3

Posted

Na konto Dolarka wpłynęły wpłaty od:

• 50zł -Maciej Kościelak /04.07.2018/stała VII
  • 100zł -Marta Krupa /04.07.2018/VI i VII

Bardzo dziękuję <3.

Posted

Wspaniałe osiągi chociaż jak Dolarek widzi gdzieś tę karteczkę przypiętą do lodówki/tablicy i to ile go jeszcze czeka to pewnie minę ma nietęgą :).

Posted

Na konto Dolarka wpłynęły nowe deklaracje za VII.

• 20zł -Livka /12.07.2018/stała VII
  • 50zł -J.Szymańska /12.07.2018/stała VII
  • 20zł -Sara2011/12.07.2018/stała VII

Bardzo ślicznie dziękuję <3.

Posted
Dnia 12.07.2018 o 08:32, Sara2011 napisał:

Wspaniałe osiągi chociaż jak Dolarek widzi gdzieś tę karteczkę przypiętą do lodówki/tablicy i to ile go jeszcze czeka to pewnie minę ma nietęgą :).

On ma chyba zawsze dziwną minę

Posted
Dnia 11.07.2018 o 22:39, hop! napisał:

Dzisiaj było komisyjne ważenie Dolarka. Jest go mniej. ;-) Odchudzanie trwa...

DOLAR WAGA.JPG

Widzę że Dolarek pięknie idzie z wagą systematycznie w dół :). W rok osiągnie wagę idealną :).

O jak ja bym chciała mieć takie wyniki :D.

Posted

Dolar zadowolony, bo dostaje karmę mokrą, która była przeznaczona dla Frezji. Frezji niestety, ta karma zaszkodziła. Dolar lubi i dobrze strawi wszystko, co jadalne. ;-)) W ubiegły piątek miał być na trymowaniu, ale zostało przełożone na najbliższy piątek. Także niedługo straci trochę sierści i będzie lżejszy. ;-)

Posted

Na konto Dolarka wpłynęła deklaracja za X oraz bonus od Patrycja96 :). Ślicznie, z całego serca dziękuję razem z Dolarkiem <3.

• 15zł -Patrycja96/23.07.2018/bonus :)
  • 15zł -Patrycja96/24.07.2018/stała X