Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z wielką przyjemnością czytam o postępach Tigruni. Oby tak dalej cudna sunieczko!

Zrobiłam ogloszenie Tigruni, ale zdjęcia są nieco...przestarzałe...Gabrysiu, pozmieniam, a Ty zajrzyj, czy tak może być, dobrze?

edit:

przejrzałam wątek i wybrałam tylko trzy zdjęcia...Gabrysiu, może uda sie Tigruni zrobić jakieś nowe zdjęcia?

https://www.olx.pl/oferta/tigra-pragnie-by-ktos-ja-pokochal-CID103-IDwrWPb.html

Posted
Dnia 23.01.2019 o 23:35, Alaskan malamutte napisał:

Z wielką przyjemnością czytam o postępach Tigruni. Oby tak dalej cudna sunieczko!

Zrobiłam ogloszenie Tigruni, ale zdjęcia są nieco...przestarzałe...Gabrysiu, pozmieniam, a Ty zajrzyj, czy tak może być, dobrze?

edit:

przejrzałam wątek i wybrałam tylko trzy zdjęcia...Gabrysiu, może uda sie Tigruni zrobić jakieś nowe zdjęcia?

https://www.olx.pl/oferta/tigra-pragnie-by-ktos-ja-pokochal-CID103-IDwrWPb.html

Asiu, tak jak Ci pisałam, Kasia zrobi co w jej mocy, w kwestii zdjęć.

Niestety nadal zrobienie Tigruni zdjęcia, na którym ładnie wyjdzie graniczy z cudem.

Dzisiaj w porze obiadowej zadzwonił tel.

Pani się przedstawiła i mówi, że dzwoni w sprawie tej ślicznej suni.

Perełki ? - pytam

Pani na to, nie w sprawie Tigry.

Opowiedziałam Pani historię Tigruni.

Pani niestety tylko kierowała się urodą. Szuka suni, która lubi jazdę samochodem, bo na weekendy jeździ do domu z ogrodem, a na co dzień mieszka w bloku.

Powiedziałam, że Tigrunia nie jest już strachulcem, ale jednak będzie potrzebowała czasu na aklimatyzację

Pani miała się zastanowić i ewentualnie zadzwonić do Kasi, ale nie dzwoniła.

Na koncie Tigruni styczniowa deklaracja od dorci2 30,- bardzo serdecznie dziękuję!!!

Posted
11 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Przynajmniej wiemy, że jednak się Tigrunia podoba :)

9 godzin temu, Radek napisał:

Jakby mogła się nie podobać.

9 godzin temu, Gabi79 napisał:

Racja, przecież Tigrunia jest prześliczna!!!

Tigrunia tez doczeka się swojego domku, mocno w to wierzę i nieustannie trzymam za sunię kciuki, niech trafi się jej domek jaki dostała bardzo lękliwa pręgowana Ula.

Uwielbiam takie pręguski.

• Like 1
Posted

Witam się u Ślicznej, Tigruni biggrin.gif  byłam na wizycie PA dla Apsika, niestety to domek nie dla niego ale uważam ,że to jest domek ,który można polecić dla innego młodego, zdrowego ,pieska , Tigrunia jest tak wyjątkowej urody ,że aż dziw bierze ,że jeszcze nikt się nie zakochał?  jak czytam to chyba, jednak sunia ,potrzebowałaby raczej domku, który chociaż trochę zna , psie zachowania?

... zapoznam się z Tigrunią :)

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

Witam się u Ślicznej, Tigruni biggrin.gif  byłam na wizycie PA dla Apsika, niestety to domek nie dla niego ale uważam ,że to jest domek ,który można polecić dla innego młodego, zdrowego ,pieska , Tigrunia jest tak wyjątkowej urody ,że aż dziw bierze ,że jeszcze nikt się nie zakochał?  jak czytam to chyba, jednak sunia ,potrzebowałaby raczej domku, który chociaż trochę zna , psie zachowania?

... zapoznam się z Tigrunią :)

Witaj Aniu u Tigruni!!!

Tigrunia potrzebuje kogoś o wielkim sercu, kto da jej czas na aklimatyzację, zrozumie, że sunia jeszcze boi się nieznanych sytuacji.

U Kasi zachowuje się, jak zwyczajny, szczęśliwy psiak, ale wobec obcych jest nieufna, więc będzie potrzebowała trochę czasu na aklimatyzację.

Posted

Dziękuję , Gabrysiu :)  tak właśnie sobie pomyślałam jak trochę poczytałam, ale jak patrzę na nią .... dziwię się , że jeszcze nikt się nie zachwycił jej wyjątkową urodą? jest wyjątkowa! wyjątkowo piękna! :)

Posted
16 godzin temu, anica napisał:

Dziękuję , Gabrysiu :)  tak właśnie sobie pomyślałam jak trochę poczytałam, ale jak patrzę na nią .... dziwię się , że jeszcze nikt się nie zachwycił jej wyjątkową urodą? jest wyjątkowa! wyjątkowo piękna! :)

Aniu, masz całkowitą rację.

Tigrunia jest prześliczna i bardzo kochana, mam nadzieję, że w kończu ktoś to doceni.

Na koncie ślicznotki lutowa deklaracja od czarnej kafki, pięknie dziękuję!!!

Posted
Dnia 27.01.2019 o 23:10, Radek napisał:

Jakby mogła się nie podobać.

Dnia 27.01.2019 o 23:16, Gabi79 napisał:

Racja, przecież Tigrunia jest prześliczna!!!

Pewnie, że jest śliczna... ale ostatnio zauważyłam, że pręguski mają mniejsze wzięcie. :( Dlatego mimo wszystko ucieszyłam się z telefonu.

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Pewnie, że jest śliczna... ale ostatnio zauważyłam, że pręguski mają mniejsze wzięcie. :( Dlatego mimo wszystko ucieszyłam się z telefonu.

To jest bardzo dziwne, że pręguski mają mniejsze wzięcie, one są przecież prześliczne

Posted
Dnia 31.01.2019 o 12:45, Gabi79 napisał:

Aniu, masz całkowitą rację.

Tigrunia jest prześliczna i bardzo kochana, mam nadzieję, że w kończu ktoś to doceni.

Na koncie ślicznotki lutowa deklaracja od czarnej kafki, pięknie dziękuję!!!

Ja jestem ,tego pewna! zobaczysz :)

Dnia 31.01.2019 o 13:33, Tyś(ka) napisał:

Może to ... takie chwilowe ,niedopatrzenie, jakoś dziwnie jestem przekonana ,że zadzwoni TEN telefon o Tigrunię :)

Posted
4 godziny temu, anica napisał:

Ja jestem ,tego pewna! zobaczysz :)

Może to ... takie chwilowe ,niedopatrzenie, jakoś dziwnie jestem przekonana ,że zadzwoni TEN telefon o Tigrunię :)

Aniu, oby to były prorocze słowa

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 16.02.2019 o 21:48, Bogusik napisał:

Na prośbę Gabrysi wstawiam filmik :) Ja jestem pod ogromnym wrażeniem,ale Wy sami oceńcie...:)

Bogusiu pięknie dziękuję za wstawienie filmiku!!!

Dnia 16.02.2019 o 21:57, Radek napisał:

Sama radość popatrzeć na taki filmik. 

Prawda? Wszystkie 3 sunieczki przesłodkie!!!

Przelałam na konto Fundacji 150 zł za luty

• Like 1