Gabi79 Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Wczoraj na konto Tigruni wpłynęły lutowe deklaracje od Livki 20,- i P. Iwony spoza Dogo. Przelałam już na konto Fundacji pieniążki za pobyt u anecik w lutym. Quote
Tyśka) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Ciekawe kiedy Tigrunię ktoś pokocha :( Zaglądam zawsze z nadzieją, że pojawi się ten NIUS na który chyba wszyscy czekamy... 1 Quote
Gabi79 Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Zrobiłam Tigruni olx na Katowice promowany do 27.03. https://www.olx.pl/oferta/tigrunia-sliczna-niesmiala-preguska-czeka-na-kogos-wyjatkowego-CID103-IDsnDor.html Od: dzisiaj Do: 27 mar Tigrunia, śliczna, nieśmiała pręguska cz... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odświe j Promowane do 27 mar Statystyki Wyświetleń: 199 Tel: 1 Obserwuje: 4 1 Quote
Anecik Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Tigra mianowała się kierowniczką w Mimronkowie. Nic nie może się dziać bez niej. Jeszcze nie tak dawno nie patrzyła w kierunku zabawek a teraz......Najlepiej wychodzi jej przeciąganie sznurków i maskotek. Był krótki czas że zaczynała bawić się sama ale teraz najbardziej lubi tarmosić się zabawkami z kolegą. Pomijam już to że się zrobiła "namolna" w przytulaniu :D Fajna sunia - żeby można było sklonować Pana Andrzeja od Zulki.............. 3 1 Quote
Radek Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Cudownie się Tigra "rozkręca". Dobrze przeczytać takie wiadomości z rana:) Quote
Gabi79 Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Tigrunia jest cudowna!!! Wreszcie cieszy się życiem, bawi, szaleje. To fakt, że przydałoby się sklonować Pana Andrzeja z rodziną. Na konto Tigruni wpłynęły marcowe deklaracje od czarnej kafki 10,- i od dorci2 30,- Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Jakie piękne wieści ! :) Brawo Tigra. :) A MiniTigra właśnie znalazła DS w Warszawie. W końcu ma swoją Rodzinę... koniec tułaczki, ufff... 2 Quote
Gabi79 Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Dnia 5.03.2018 o 12:48, Tyś(ka) napisał: Jakie piękne wieści ! :) Brawo Tigra. :) A MiniTigra właśnie znalazła DS w Warszawie. W końcu ma swoją Rodzinę... koniec tułaczki, ufff... wspaniale, że MiniTigra już w DS, oby to był wspaniały dom!!! A swoją drogą bardzo mi się podoba to określenie MiniTigra. O Tigrunię nikt nie dzwoni, mimo że ma na olx ponad 2tyś wyświetleń od 27.02. Wczoraj była jakaś promocja na olx, promowane ogłoszenie kosztowało 5,34 zamiast 17,81, więc wykupiłam Tigruni na Kraków https://www.olx.pl/oferta/sliczna-grzeczna-pregowana-tigra-czeka-na-dom-CID103-IDoEsJc.html Na koncie ślicznotki marcowa deklaracja od milagros19853201, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Radek Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Dziwne, że nikt nie dzwoni, bo Tigra przyciąga uwagę, jest śliczna. Quote
Gabi79 Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Dnia 6.03.2018 o 21:28, Radek napisał: Dziwne, że nikt nie dzwoni, bo Tigra przyciąga uwagę, jest śliczna. Też się dziwię Radku. Na koncie Tigruni marcowe deklaracje od: Yoany 15,- Livki 20,- p. Iwony 10,- Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted March 18, 2018 Author Posted March 18, 2018 U Tigruni bez zmian, czyli zakocha w Anecik i w psiaczkach. Uwielbia się bawić. Telefon milczy. Przelałam na konto Fundacji 150,- za marzec. Na konce Tigruni lutowa deklaracja od niny65 10,- Jolu, z całego serca dziękuję!!! Quote
Radek Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 52 minuty temu, Gabi79 napisał: Telefon milczy. Szkoda, że nikt nie dzwoni w spawie Tigruni. Może z wiosną się coś ruszy? Quote
Gabi79 Posted March 18, 2018 Author Posted March 18, 2018 Przed chwilą, Radek napisał: Szkoda, że nikt nie dzwoni w spawie Tigruni. Może z wiosną się coś ruszy? Mam taką nadzieję Radku, Tigrunia jest taka cudowna!!! Quote
Tyśka) Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Nie rozumiem ciszy... Chyba ludzie nie lubią pręgusków :( a w zamojskim schronie wyczaiłam teraz Tigrę 2 - podobna wielkościowo jak Tigra anecikowa, a umaszczeniowo (tak samo jasna) jak MiniTigra... :( Ile ogłoszeń ma Tigra? Chyba sporo? Quote
Gabi79 Posted March 18, 2018 Author Posted March 18, 2018 29 minut temu, Tyś(ka) napisał: Nie rozumiem ciszy... Chyba ludzie nie lubią pręgusków :( a w zamojskim schronie wyczaiłam teraz Tigrę 2 - podobna wielkościowo jak Tigra anecikowa, a umaszczeniowo (tak samo jasna) jak MiniTigra... :( Ile ogłoszeń ma Tigra? Chyba sporo? Tysiu, Tigra ma olx na Katowice i na Kraków. Nie pamiętam kto robił na innych portalach, chyba kiyoshi. CCałkiem możliwe, że część z nich wygasła. Quote
Patmol Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Tigra rzeczywiscie urocza - bardzo, bardzo podobna do mojej suki z wyglądu, ale mniejsza i drobniejsza ile wazy? ok 20 kg? taka średnia jest? edit znalazłam, ze ma ok 13-15 kg, To jest taka wielkości pinczera średniego? Moja suka jest bardzo podobnie ubarwiona, i ma podobna budowę, nawet uszy ma podobne - i ludzie reagują na nią lękiem, bo według nich jest podobna do hieny czy likaona, czyli niezmiernie bardzo groźna/ niebezpieczna. Może warto, gdyby się udało, zrobić jej takie sielskie zdjecia, jak czasem sa w reklamach kawy czy cukierków - pies na kanapie, w tle rodzina/dzieci/ poduszki/pluszaki. Moją sukę, po samym wyglądzie, bardzo, bardzo podobnym do Tigry, przypadkowi spotykani na spacerach ludzie oceniają na bardzo, bardzo groźną.nawet jak sie do nich uśmiecha. Może ta dzikość w wyglądzie ludzie przeraża, i dlatego warto byłoby ją złamać w ogłoszeniach przez jakieś takie sielsko domowe zdjęcia. Quote
Gabi79 Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Dnia 30.03.2018 o 10:29, Patmol napisał: Tigra rzeczywiscie urocza - bardzo, bardzo podobna do mojej suki z wyglądu, ale mniejsza i drobniejsza ile wazy? ok 20 kg? taka średnia jest? edit znalazłam, ze ma ok 13-15 kg, To jest taka wielkości pinczera średniego? Moja suka jest bardzo podobnie ubarwiona, i ma podobna budowę, nawet uszy ma podobne - i ludzie reagują na nią lękiem, bo według nich jest podobna do hieny czy likaona, czyli niezmiernie bardzo groźna/ niebezpieczna. Może warto, gdyby się udało, zrobić jej takie sielskie zdjecia, jak czasem sa w reklamach kawy czy cukierków - pies na kanapie, w tle rodzina/dzieci/ poduszki/pluszaki. Moją sukę, po samym wyglądzie, bardzo, bardzo podobnym do Tigry, przypadkowi spotykani na spacerach ludzie oceniają na bardzo, bardzo groźną.nawet jak sie do nich uśmiecha. Może ta dzikość w wyglądzie ludzie przeraża, i dlatego warto byłoby ją złamać w ogłoszeniach przez jakieś takie sielsko domowe zdjęcia. W przypadku Tigruni ludzie raczej nie oceniają jej, jako groźną i się jej nie boją. Problem w tym, że Tigrunia boi się wszystkich oprócz Anecik. Chyba najbardziej boi się aparatu. Trudno jej zrobić zdjęcie, ale Anecik co jakiś czas próbuje. Quote
Patmol Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Skoro mimo tylu ogłoszeń nie ma zainteresowania Tigrą - no to chyba jednak nie budzi zachwytu; czyli albo trzeba zmienić tekst ogłoszeń, albo zdjęcia. Skąd wiesz jak ludzie reagują na widok Tigry, skoro ona nie chodzi na spacery wśród obcych ludzi, bo się ich boi? Czy chodzi po mieście i po parku i po szlakach turystycznych i ludzie reagują na nią bez leku, z sympatią - i wprost o tym mówią? Jesli tak - to nie doczytałam na wątku. Skąd wiesz jak reagują na zdjęcia z ogłoszeń, skoro nie dzwonią , żeby adoptować Tigrę? Coś jest powodem, że nadal nie ma DS, mimo że to, sympatyczny, nieduży pies. Można zneutralizować lęk psa przed aparatom fotograficznym. Quote
Gabi79 Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 Na koncie Tigruni kwietniowe deklaracje od dorci 2 30,- czarnej kafki 10,- milagros19853201 10,- Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Radek Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Zdjęcie z brzuszyskiem do góry jest rozbrajające. Quote
Recommended Posts