Havanka Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Miłeczka od dziś odświeżana na OLX do 8.02. Pozostało 6 zł z pieniędzy przeznaczonych na odświeżanie ogłoszeń Lusi.(Lusia ma już cudowny dom). Za zgodą Elik, przeznaczyłam je dla Miłeczki - Luny. Powodzenia królewno ! Quote
Alaskan malamutte Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 12 minut temu, Onaa napisał: Miłeczko nie jesteś sama :). Nie jest, ja tu zaglądam cały czas!! Sunia jest mi bardzo bliska sercu, kibicuję jej i czaruję domek najlepszy na świecie!!! Quote
Tola Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Nie ma Miłeczki w lutowym nr Przyjaciela Psa, pewnie będzie w marcowym. Quote
Onaa Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 4 godziny temu, Tola napisał: Nie ma Miłeczki w lutowym nr Przyjaciela Psa, pewnie będzie w marcowym. Szkoda ale czekamy w takim razie na marcowe wydanie :). 7 godzin temu, Havanka napisał: Miłeczka od dziś odświeżana na OLX do 8.02. Pozostało 6 zł z pieniędzy przeznaczonych na odświeżanie ogłoszeń Lusi.(Lusia ma już cudowny dom). Za zgodą Elik, przeznaczyłam je dla Miłeczki - Luny. Powodzenia królewno ! Serdecznie dziękujemy :). Quote
Murka Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Dziś trochę fotek porobiliśmy - jutro wrzucę:) Quote
Havanka Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 8 godzin temu, Murka napisał: Dziś trochę fotek porobiliśmy - jutro wrzucę:) Przydadzą sie, zwłaszcza teraz do ogłoszeń. Quote
Murka Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Miłka w domu była bardzo ruchliwa i wszystkiego ciekawa, przez co domowe psiaki się denerwowały, więc fotki domowe tylko w psim pokoju na kanapie: 2 Quote
helli Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 jakis 2-gi mis sie pojawil na kanapie :) 1 Quote
Onaa Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Dziękujemy za fotki Murko :), Miłeczka kochana i urocza , wyszła bardzo ładnie na zdjęciach. Quote
Alaskan malamutte Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Cudna, uchachana Miłeczka!!! A na tym zdjęciu wygląda, jakby to drugie oczko było ok!! 1 Quote
helli Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 piekna, porownujac proporcje "kanapa/pies", to chyba Mila jest wieksza od Lisi Quote
KrystynaS Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Dzięki za zdjęcia. Murko czy Miłka nie obawiała się wejść do domu? czy chętnie weszła na kanapę? Podobało jej się w pokoju? A może ona jest psem domowym znaczy psem, który najchętniej przebywałby w domu. Bardzo ładnie wyszła na tych fotkach. Tylko chyba się stresuje, na prawie wszystkich zdjęciach pyszczek otwarty, ziaje. Kawał psa z niej Quote
Murka Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 helli, tak, Miła jest większa od Astry:) KrystynaS, Miłej bardzo się podoba w domu, wszystko ją ciekawi. Na kanapę trochę ją podsadziłam, ale bardzo się wierciła i co chwila chciała mi złazić - chciała posprawdzać co tam za inne psy są, co jest w miskach, a co jest za drzwiami itd. Myślę, że z powodzeniem może zamieszkać w domu czy nawet w bloku. Poza tym ona bardzo lubi towarzystwo ludzi i gdyby znalazł się DS z ogrodem, to wskazane, aby miała choć wstęp do domu. Quote
KrystynaS Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Czyli Miłka to pies domowo - kanapowy, a ogród to tylko do małych, samodzielnych spacerów czy relaksu z opiekunem. Żadne tam mieszkanie na podwórku, to nie dla Milusi. Quote
Havanka Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Zdjęcia Miłeczki świetne ! Już wykorzystałam je w swoich ogłoszeniach. Quote
agat21 Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Pieknie Miłeczka wyszła na zdjęciach, a powyższa "kanapka z psami" świetna :D :D :D Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Cudne kanapowe zamojszczanki!!!! Lisia już w swoim domku, teraz kolej na Astrę i Miłkę!! Quote
Onaa Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Był jeden telefon o Miłeczkę ale mało sensowny, czekamy na ten właściwy dla kochanej sunieczki :). Quote
terra Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ale kanapowe księżniczki :) Trzymam za kochający domek dla Miłej. Quote
Recommended Posts