Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff dobrze, że Zbieguś bezpieczny.. Pamiętam go sprzed kilku lat.. taki biduś niepozorny , tyle lat nikt go nie chciał.. teraz będzie już tylko dobrze :)

Posted

AgaG napisał(a):
Ufff dobrze, że Zbieguś bezpieczny.. Pamiętam go sprzed kilku lat.. taki biduś niepozorny , tyle lat nikt go nie chciał.. teraz będzie już tylko dobrze :)

Aga tak bardzo sie ciesze i wiem ,ze dzieki twoim ogloszenia w dzienniku lub wystapieniu w kundlu bedziemy mogli znalesc dziadeczkowi dom na ostatnie lata zycia.
musimy wydac albo Zysia albo Zbiega bo w boksie e1 czeka szosrstkowlosy sliczny ale bardzo biedny psiak i Martusia juz dzisiaj plakala ,ze on tak patrzy na nas blagalnym wzrokiem , :shake:

Posted

biedaków w schronisku mnóstwo.. :-( można się załamać...:-( Moim zdaniem Zbieguś ma mniejsze szanse na adopcje ze względu na swój wygląd.. może lepiej Zysia wziąć do programu a dac ogłoszenie Zbiegowi.. to taka bida..niezbyt się on podoba.. potrzebny byłby geniusz fotograficzny Patii taka jest prawda.. i dobry aparat..

Posted

Witam serdecznie
Bardzo się cieszę, że nasz Nikuś już w nowym domku.
Ponieważ deklarowałam miesięczne wpłaty na Nikiego to teraz chciałabym przekierować je na Zbiega.
Pod koniec tygodnia przekaże na konto P.Marty 100 zł.
Pozdrawiam

Posted

Becia2222 napisał(a):
Witam serdecznie
Bardzo się cieszę, że nasz Nikuś już w nowym domku.
Ponieważ deklarowałam miesięczne wpłaty na Nikiego to teraz chciałabym przekierować je na Zbiega.
Pod koniec tygodnia przekaże na konto P.Marty 100 zł.
Pozdrawiam

Pani Beatao i wszystkim ktorzy dalej deklaruja wplaty bardzo dziekuje bo tym sposobem zewzgledu na to ze u Martusi mamy bardzo tanio i jedenego psiaka gratis )tylko leczenie pokrywamy to mysle ze mozemz wziasc jeszcze tego pieska maltretowanego ,a z Bazzlkiem sobie jakos poradze.
Teraz wszystko zalezz od martusi
Martusiu czy jesze jedna bida sie u ciebie zmiesci;)

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Pani Beatao i wszystkim ktorzy dalej deklaruja wplaty bardzo dziekuje bo tym sposobem zewzgledu na to ze u Martusi mamy bardzo tanio i jedenego psiaka gratis )tylko leczenie pokrywamy to mysle ze mozemz wziasc jeszcze tego pieska maltretowanego ,a z Bazzlkiem sobie jakos poradze.
Teraz wszystko zalezz od martusi
Martusiu czy jesze jedna bida sie u ciebie zmiesci;)

slicznak bardzo prosi :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='salibinka']Przekierowałam aukcję Nikifora na Zbiega.
Wszystkich, którzy chcieliby wspomóc psiaka - kupując książkę - zapraszam:lol:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-niebylejakie-dla-staruszka-nikifora-do-6-04-09-a-134398/#post12029852

Aniu bardzo dziekuje bo jutro do Martusi jedzie tez piesek ,ktory byl ze zbiegiem w jednym boksie , byl dowodem w sparwie straszna z niego bida.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Aniu bardzo dziekuje bo jutro do Martusi jedzie tez piesek ,ktory byl ze zbiegiem w jednym boksie , byl dowodem w sparwie straszna z niego bida.

Czy to ta malizna z postu nr 32 j3nny ?

Posted

elik napisał(a):
Czy to ta malizna z postu nr 32 j3nny ?

z tego co sie zorientowalam to ten sam :multi::multi: strasznie sie ciesze maluszku szybko ci domek znajdziemy zobaczysz

Posted

Bono jest wczoraj zabrany z schroniska, miał katar i temperaturę, dziś jest nadal źle , niestety jest w bardzo kiepskim stanie, jest zagłodzony i chory, byłam z nim dziś rano u lekarza i dostał antybiotyki, lekarz powiedział że stan jest b poważny i rokowania sa nie najlepsze - mam nadzieję że malutki będzie sie starał z tego wyjść! musi się bardzo starać!! prosimy o mocne trzymanie kciuków za niego!

Posted

dragonek100 napisał(a):
Bono jest wczoraj zabrany z schroniska, miał katar i temperaturę, dziś jest nadal źle , niestety jest w bardzo kiepskim stanie, jest zagłodzony i chory, byłam z nim dziś rano u lekarza i dostał antybiotyki, lekarz powiedział że stan jest b poważny i rokowania sa nie najlepsze - mam nadzieję że malutki będzie sie starał z tego wyjść! musi się bardzo starać!! prosimy o mocne trzymanie kciuków za niego!

bardzo mocno trzymam kciuki, chlopak zasluguje na szanse
ze tez nie wiedzielismy wczesniej, ze jest z nim tak zle :-(

Posted

Zbieg miewa się dobrze, jest wesoły i rozszczekany. Wołam do niego Ziko bo faktycznie imię Zbieg nie najlepiej się kojarzy? a po za tym nie reaguje na to imię.
Co do Bono to nie ma poprawy, już w monecie kiedy go zabierałam ze schroniska miał kłopoty z chodzeniem, miał katar i jak przyjechałam do domu okazał się że ma gorączkę, wczoraj było jeszcze gorzej, dziś zobaczymy czy leki jakie dostał działają?? dziś będzie musiał mieć kroplówkę, ale bardzo proszę o trzymanie kciuków bo sytuacja jest poważna:-(

Posted

salibinka napisał(a):
Dla Zbiega mam 50zł z moich aukcji - proszę o namiary, gdzie wpłacić :)

Dziekuje bardzo w imieniu Zbiega , juz wyslalm do Martusi prosbe zeby ci przeslala nr. kona bo ja oczywiscie znowu gdzies posialam.

Zyczę wszystkim Wesołych i Spokojnych Świat.