Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='j3nny']myślę, że kontakt do Foksia & Dzekus:

504470635

u Zbiega chyba wszystko po staremu, czeka;(

tak jak Kasia napisla kontakt do mnie prosze. U Zbiegusia wszystko po staremu ale dzisiaj jedziemy z ania do niego w odwiedziny.:lol:

Posted

Bylismy z Ania u Zbiegusia , Zbiegus szczesliwy majac taki teren do biegania juz nie mowiac ze Martusia oprocz tego chodzi z nim droga pod las i naokolo codziennie na taki dlugi spacer ,a on biega i szczeka i widac ze jest wtedy zadowolony.:loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Bylismy z Ania u Zbiegusia , Zbiegus szczesliwy majac taki teren do biegania juz nie mowiac ze Martusia oprocz tego chodzi z nim droga pod las i naokolo codziennie na taki dlugi spacer ,a on biega i szczeka i widac ze jest wtedy zadowolony.:loveu:

On biega i biega.... i biega. I szczeka, szczeka ... i szczeka

• 2 weeks later...
Posted

i pewnie czeka...czeka...czeka:-(
bardzo przepraszam, że tak długo mnie tu nie było. ale o Zbiegu nie zapomniałam! w końcu udało mi się skończyć jego plakat.
wklejam zaraz, jakby ktoś chciał mogę przesłać na maila, gdybyście chciały coś poprawić - piszcie (tylko w najbliższym tyg jeszcze prosiłabym maila bo niestety mnie tu nie będzie)
a czy u Zbiega coś nowego?

Posted

Plakaciku na maila nie dostalam :shake:

Zbiegus ma jutro miejsce w programie ale jak Martusia nie wydobrzeje i mi go nie przywiezie straci szanse bo ja niestety nie jestem wstanie dojechac z pracy do Glogoczowa i spowrotem do kundla:shake:
Do mnie jedzie sie godzinie ,a odemnie zakopianka nastepna godzine ,niestety nie znam drogi przez swoszowice i juz raz wracalam przez wieliczke i barycz tak pobladzilam :evil_lol:

Posted

Witam serdecznie.
Przepraszam, że dawno nie zaglądałam do naszego Zbiegusia, ale już jestem i postaram się częściej tu bywać. Mam trochę domowych problemów, mąż jest po operacji kolana, porusza się o kulach i teraz cały dom wraz z moim kocim stadkiem jest tylko na mojej głowie. Mam teraz jeszcze pod opieką piątego kociaka, którego ktoś wyrzucił na ogródki działkowe. To młody kocurek, który chyba wiele przeszedł. Jest u mnie już miesiąc i nadal jest bardzo nieufny, zupełnie nie wiem jak z nim postępować a przydałoby się pomału zacząć szukać mu domku.
Pani Martusiu bardzo proszę o przypomnienie mi numeru konta, chciałabym przesłać parę złotych dla Zbiega.
Pozdrowienia dla wszystkich dobrych duszyczek z wątku Zbiegusia.

Posted

Becia2222 napisał(a):
Witam serdecznie.
Przepraszam, że dawno nie zaglądałam do naszego Zbiegusia, ale już jestem i postaram się częściej tu bywać. Mam trochę domowych problemów, mąż jest po operacji kolana, porusza się o kulach i teraz cały dom wraz z moim kocim stadkiem jest tylko na mojej głowie. Mam teraz jeszcze pod opieką piątego kociaka, którego ktoś wyrzucił na ogródki działkowe. To młody kocurek, który chyba wiele przeszedł. Jest u mnie już miesiąc i nadal jest bardzo nieufny, zupełnie nie wiem jak z nim postępować a przydałoby się pomału zacząć szukać mu domku.
Pani Martusiu bardzo proszę o przypomnienie mi numeru konta, chciałabym przesłać parę złotych dla Zbiega.
Pozdrowienia dla wszystkich dobrych duszyczek z wątku Zbiegusia.

Pani Beato milo nam pania widziec znowu na watku Zbiegusia.;)

Posted

gibon301 napisał(a):
przepraszam bardzp Foksia ale niestety długomnie tu nie było, zaraz prześlę Ci plakat na maila!
co u Zbiega nowego?

Plakat dostalm ,bardzo dziekuje .Zbigus ma sie dobrze i mimo ze nie ma domku chyba ma sie niezle ,Biega po ogrodzie ,chodzi na dlugie spacerki i nawet juz biega za Martusia i macha ogonkiem ,a do tej pory tylko bieganie i szczekanie go interesowalo. :loveu: