Foksia i Dżekuś Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 kciuki potrzebne bo Zbiegus jest ponownie w krakowskiej ,a on ma takiego pehca tyle ogloszen roznych i cisza:shake: Quote
j3nny Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 trzymamy kciuki, zeby przyszla pora na Zbiegusia Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 j3nny napisał(a):trzymamy kciuki, zeby przyszla pora na Zbiegusia Niestety ani pol tel. dostalam dzisiaj od kochanej pani Eli 200 zl na psiaki i dzisjaj przekazalam w programie Martusi .Pani Eli wielkie dzieki.:lol::lol: Quote
gibon301 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 przepraszam, ale musiałam wyjechać i niedokończyłam plakatu :oops: proszę podajcie do kogo podać namiary na nim? co nowego u Zbiega? Quote
j3nny Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 myślę, że kontakt do Foksia & Dzekus: 504470635 u Zbiega chyba wszystko po staremu, czeka;( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='j3nny']myślę, że kontakt do Foksia & Dzekus: 504470635 u Zbiega chyba wszystko po staremu, czeka;( tak jak Kasia napisla kontakt do mnie prosze. U Zbiegusia wszystko po staremu ale dzisiaj jedziemy z ania do niego w odwiedziny.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bylismy z Ania u Zbiegusia , Zbiegus szczesliwy majac taki teren do biegania juz nie mowiac ze Martusia oprocz tego chodzi z nim droga pod las i naokolo codziennie na taki dlugi spacer ,a on biega i szczeka i widac ze jest wtedy zadowolony.:loveu: Quote
Toska Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 To taki domek na stałe by się Zbiegusiowi przydał , oj przydał ..... trzymam kciuki i wierzę , że w końcu się znajdzie :lol: Quote
Ank@ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Bylismy z Ania u Zbiegusia , Zbiegus szczesliwy majac taki teren do biegania juz nie mowiac ze Martusia oprocz tego chodzi z nim droga pod las i naokolo codziennie na taki dlugi spacer ,a on biega i szczeka i widac ze jest wtedy zadowolony.:loveu: On biega i biega.... i biega. I szczeka, szczeka ... i szczeka Quote
gibon301 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 i pewnie czeka...czeka...czeka:-( bardzo przepraszam, że tak długo mnie tu nie było. ale o Zbiegu nie zapomniałam! w końcu udało mi się skończyć jego plakat. wklejam zaraz, jakby ktoś chciał mogę przesłać na maila, gdybyście chciały coś poprawić - piszcie (tylko w najbliższym tyg jeszcze prosiłabym maila bo niestety mnie tu nie będzie) a czy u Zbiega coś nowego? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='gibon301'] Gibonku wielkie dzieki:loveu:,a czy mozesz przeslac mi ten plakat na maila zebym mogla wydrukowac moj mail:[email protected] Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a myslalm ze wszyscy o Zbiegusiu zapomnieli:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Plakaciku na maila nie dostalam :shake: Zbiegus ma jutro miejsce w programie ale jak Martusia nie wydobrzeje i mi go nie przywiezie straci szanse bo ja niestety nie jestem wstanie dojechac z pracy do Glogoczowa i spowrotem do kundla:shake: Do mnie jedzie sie godzinie ,a odemnie zakopianka nastepna godzine ,niestety nie znam drogi przez swoszowice i juz raz wracalam przez wieliczke i barycz tak pobladzilam :evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zbiegus szczesliwie dotarl do programu ale niestety nie bylo zadnego o niego telefonu. :shake: Jutro jedziemy do martusi w odwiedziny do psiakow:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zbiegus dzisjaj bardzo sie cieszyl z naszych odwiedzin i zdlugiego przedewszytskim spacerku i robi postepy w stosunku do ludzi ,juz na widok Marty macha ogonkiem i biega za nia .;) Quote
Becia2222 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Witam serdecznie. Przepraszam, że dawno nie zaglądałam do naszego Zbiegusia, ale już jestem i postaram się częściej tu bywać. Mam trochę domowych problemów, mąż jest po operacji kolana, porusza się o kulach i teraz cały dom wraz z moim kocim stadkiem jest tylko na mojej głowie. Mam teraz jeszcze pod opieką piątego kociaka, którego ktoś wyrzucił na ogródki działkowe. To młody kocurek, który chyba wiele przeszedł. Jest u mnie już miesiąc i nadal jest bardzo nieufny, zupełnie nie wiem jak z nim postępować a przydałoby się pomału zacząć szukać mu domku. Pani Martusiu bardzo proszę o przypomnienie mi numeru konta, chciałabym przesłać parę złotych dla Zbiega. Pozdrowienia dla wszystkich dobrych duszyczek z wątku Zbiegusia. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Becia2222 napisał(a):Witam serdecznie. Przepraszam, że dawno nie zaglądałam do naszego Zbiegusia, ale już jestem i postaram się częściej tu bywać. Mam trochę domowych problemów, mąż jest po operacji kolana, porusza się o kulach i teraz cały dom wraz z moim kocim stadkiem jest tylko na mojej głowie. Mam teraz jeszcze pod opieką piątego kociaka, którego ktoś wyrzucił na ogródki działkowe. To młody kocurek, który chyba wiele przeszedł. Jest u mnie już miesiąc i nadal jest bardzo nieufny, zupełnie nie wiem jak z nim postępować a przydałoby się pomału zacząć szukać mu domku. Pani Martusiu bardzo proszę o przypomnienie mi numeru konta, chciałabym przesłać parę złotych dla Zbiega. Pozdrowienia dla wszystkich dobrych duszyczek z wątku Zbiegusia. Pani Beato milo nam pania widziec znowu na watku Zbiegusia.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A i pani Beato z gory dziekuje za kazda zlotówke poniewaz oprocz Zbiegusia mamy z Kasia u Martusi Teofilka i dwa staruszki Warunie 21 letnia (jest na dogo jej watek) i od wczoraj w kiepskim stanie bilbo. Quote
dragonek100 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dzięki Becia2222 za pomoc, dotarło 100 zł dla Zbiegusia. Quote
gibon301 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 przepraszam bardzp Foksia ale niestety długomnie tu nie było, zaraz prześlę Ci plakat na maila! co u Zbiega nowego? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gibon301 napisał(a):przepraszam bardzp Foksia ale niestety długomnie tu nie było, zaraz prześlę Ci plakat na maila! co u Zbiega nowego? Plakat dostalm ,bardzo dziekuje .Zbigus ma sie dobrze i mimo ze nie ma domku chyba ma sie niezle ,Biega po ogrodzie ,chodzi na dlugie spacerki i nawet juz biega za Martusia i macha ogonkiem ,a do tej pory tylko bieganie i szczekanie go interesowalo. :loveu: Quote
j3nny Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Zbieg - Zwierzaki - cafeanimal.pl Zbieg - psiak idealny do domu z ogrodem - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków alegratka Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='j3nny']Zbieg - Zwierzaki - cafeanimal.pl Zbieg - psiak idealny do domu z ogrodem - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków alegratka Kasiu wielkie dzieki za ogloszenia Zbiegusia Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Zbiegus z dnia na dzien szuka kontaktu z czlowiekiem ,podlatuje do martusi i daje sie glaskac nie mowiac o machaniu ze szczescia ogonkiem:lol: Quote
Recommended Posts