Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam chyba czerwone szeleczki (trochę używane ale w dobrym stanie) w rozmiarze jak na 'dużego foksteriera' - może były by dobre? musiałabym sprawdzić, ale chyba gdzieś leżą więc chętnie mogłabym sprezentować ;)

Posted

hmmm...trudne pytanie, napisałam duży foksterier, z tego względu, że na foksa były ciut za duże, to były szelki które ja kupiłam dla swojego psa, który jest mniej więcej wielkości pointera ale strasznie szczupły i wąskokościsty i były za małe trochę, dałam je potem moim rodzicom, którzy mają foksterierkę, ona w nich trochę pochodziła ale były trochę za duże znowu - to chyba rozmiar M o ile pamiętam.

Posted

gibon301 napisał(a):
hmmm...trudne pytanie, napisałam duży foksterier, z tego względu, że na foksa były ciut za duże, to były szelki które ja kupiłam dla swojego psa, który jest mniej więcej wielkości pointera ale strasznie szczupły i wąskokościsty i były za małe trochę, dałam je potem moim rodzicom, którzy mają foksterierkę, ona w nich trochę pochodziła ale były trochę za duże znowu - to chyba rozmiar M o ile pamiętam.

To na teosia beda pasowac chociaz jest duzo mniejszy niz foksterier ale za to duzo grubszy:evil_lol:kasia mne :mad:

Posted

przepraszam, że tyle to trwało, ale szelki są, niestety będę je miała dopiero po weekendzie, a wtedy najprawdopodobniej nie będzie mnie przez tydzień, ale mam nadzieję, że piesek może poczekać?

co słychać u Zbiega? jest jakies zainteresowanie?

Posted

kurcze nawet nie wiedziałam, że tak 'opóźniona' jestem w wpłatach na Zbiega!!
bardzo przepraszam i bardzo mi głupio :oops:, ale jakiś czas temu zgubiłam moja listę z deklaracjami i stąd całe zamieszanie, ale już nadrobiłam i przed chwilą wpłaciłam na zbiega 75pln za czerwiec, lipiec i sierpień

Posted

gibon301 napisał(a):
kurcze nawet nie wiedziałam, że tak 'opóźniona' jestem w wpłatach na Zbiega!!
bardzo przepraszam i bardzo mi głupio :oops:, ale jakiś czas temu zgubiłam moja listę z deklaracjami i stąd całe zamieszanie, ale już nadrobiłam i przed chwilą wpłaciłam na zbiega 75pln za czerwiec, lipiec i sierpień

:multi::multi:dzieki ,wielkie dzieki

Posted

Zbieg coraz bardziej lubi glaskanko ,jest kochanym zgadzjacym sie z innymi psiakami zwierzaczkiem ,a teraz mieszka z Teosiem ,Tak bym chciala zeby znalazl w koncu domek ale i tak jestem szczesliwa ze jest u marty a nie w schronisku i biega do woli:lol::loveu:

Posted

Odwiedzilam dzisiaj Zbiegusia tak przy okazji bo przywiozlam z becia Pikusia i Czarusia z radomska . Moj Zbiegunia juz tak sie nauczyl ,ze jak wychodzi z kojca to do drzwi domku i czeka kiedy z Martuisa pojda na spacerek pod las .Coraz bardziej go kocham i martwi mnie ze nie moge znalesc mu domku ale przynajmniej wiem ze u Martusi ma tak jak w domku wiec sie tym pocieszam .;)

Posted

Naprawdę dziwię sie, jak ten pies wytrzymał tak długo w schronisku. Taki wulkan energii, który codziennie na spacerach biega jak wariat, siedział kilka lat w małym boksie bez ruchu. A jak tylko raz na pół roku wychodził na spacer to odczuwałam skutki tego jego siedzenia w zamknięciu. :diabloti:

Posted

Z bazarków dla Bilbo i Zbiega jest jeszcze 38 zł i taką kwotę przelewam na Twoje konto Dragonku :lol:
Super, że Bilbuś już ma własny domek , ale dla Zbiega kasa na pewno się przyda :lol:
proszę tylko o potwierdzenie , jak wpłyną pieniądze .
Głaski dla wszystkich psiaków :loveu:

Posted

witam Zbiega :loveu:
co u niego?
co do szelek :oops::oops::oops::oops: strasznie mi głupio - naprawdę!!! bo sobie o nich zapomniałam (musze je przywieść z za krakowa) a teraz wyjeżdżam na 4 dni i najwcześniej będę to mogła zrobić pewnie pod koniec sierpnia :-(
nie wiem czy psiak i wy będziecie mieć cierpliwość i ochotę tyle czekać, ale szelki są na pewno więc jeśli tylko poczekacie to napewno następnym razem nie zapomnę!

Posted

no to super, że się spóźniłam :lol:
ale jakbyście jeszcze dla jakiegoś psa potrzebowały w rozmiarze zbliżonym do foksa lub ciut większym to się polecam. wprawdzie pamięć nie ta, ale kiedyś może mi sie uda je przywieść ;)
niemniej jeszcze raz przepraszam, że obiecałam i się nie wywiązałam :oops:

Posted

Toska napisał(a):
Z bazarków dla Bilbo i Zbiega jest jeszcze 38 zł i taką kwotę przelewam na Twoje konto Dragonku :lol:
Super, że Bilbuś już ma własny domek , ale dla Zbiega kasa na pewno się przyda :lol:
proszę tylko o potwierdzenie , jak wpłyną pieniądze .
Głaski dla wszystkich psiaków :loveu:

dzieki wielkie Toska i poprosze Martusie zeby przekazla na Pikusia ,slepaczka z naszego schroniska ktorego przywiozlam z becia 222 w sobote do martusi ,a ktory jest podopiecznym Kasi , a ktory potrzebuje od razu kaski na badania ,trzeba mu zrobic krew i jak sie okaze ze wyniki sa dobre trzeba go bedzie wykastrowac bo jest nadpobudliwy ,a on ma chore serce wiec trzeba bedzie zabieg przeprowadzic w wziewnej narkozie ,a to tez spore koszty,;)