Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dragonek100 napisał(a):
Myślę że Zbieguś musi szukać domu z ogrodem, on jest wyjątkowo ruchliwym psem i musi się wyżyć, same spacery to dla niego za mało?
Miał robione badania krwi i wyszły wręcz wzorowe, bardzo pomału nabiera na siebie ciałka, ze schronu przyjechał chudziutki i do tego bardzo dużo biega a zresztą nie ma też dużego apetytu do jedzenia, je tyle ile chce i ani grama więcej - nie jest też łasuchem ani psem którego można przekupić smakołykami.
Osoba która go weźmie musi mieć doświadczenie z psami z twardym charakterem bo psim ideałem to on nie jest :-(

O martuiu widze ,ze wpisujemy sie jednoczenie ,dzieki ze znalazlas chwilke czasu:loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Agabardzo dziekuje za tekst dla Zbiega, a czy ogloszenie ktore napislas poszlo do dziennika ?

Tak, ale nie wiem, kiedy się ukaże :)

Posted

to dobrze, że wszystko u niego dobrze!
czy jest szansa na jakieś nowe zdjęcia?
chciałabym mu zrobić plakat i fajnie by było gdybym mogła dostać 'garść' świezych informacji, jaki jest do innych psów, kotów etc
no i chętnie sama coś nowego o nim przeczytam.
dragonku bardzo Cie proszę wygłaszcz tą poczciwą mordkę ode mnie!

Posted

Zbiegusiowi strasznie ciężko zrobić dobre zdj bo jest mega ruchliwy - a ja nie mam profesjonalnego aparatu :-( ale coś postaram sie cyknąć ?
Do psów jest niestety ale bardzo różnie z nim, raz jest obojętny do danego psa a na drugi dzień do tego samego psa warczy? koty goni, niestety ale jak się poczuł pewnie to zdarza mu się że do ludzi nie jest ''za miły". Zbieguś nie jest łatwym psem w adopcji. :roll: prosze na pw aders email to prześlę fotki do ogłoszeń.
Oczywiście głaskanie załatwione.