Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grażyno, Magolek bardzo mi miło, że do nas dołączyłyście :) Numer konta zaraz wyślę.

Dzisiaj dotarła karma zamówiona przez Feroxa z funduszy zebranych na fb (Josera Kids 15kg), bardzo dziękujemy :) Na moim koncie znalazły się też dwie wpłaty: 25zł od Nesiowata oraz 50zł od p. Małgosi W.-H. (domyślam się, że to Dusia -Duszka ale proszę o potwierdzenie, żeby nie było gafy ;)), za które również pięknie dziękuję :) Wszystko uzupełniłam w rozliczeniu w drugim poście.

Muszka ślicznie dziękuje facebookowiczom za żarełko :)

LLgEgXXso2SHMMmYGdfo3g5m1G5G023A_4E_W6mQ

• Upvote 1
Posted

Marysiu, bardzo się cieszę że już dotarła do Ciebie karma. Karmę dla Muszki za sponsorowała Ciocia Magolek, Pani Joanna RG z Fb i Pani Anna Dawid z Fb. :)

Z tych pieniążków pozostało u mnie 32zł. Jak dozbieram jeszcze troszkę to znowu zamówimy worek karmy ;) Nieustająco trzymamy kciuki za postępy Muszki. ;)

Posted
19 godzin temu, Ferox napisał:

Marysiu, bardzo się cieszę że już dotarła do Ciebie karma. Karmę dla Muszki za sponsorowała Ciocia Magolek, Pani Joanna RG z Fb i Pani Anna Dawid z Fb. :)

Z tych pieniążków pozostało u mnie 32zł. Jak dozbieram jeszcze troszkę to znowu zamówimy worek karmy ;) Nieustająco trzymamy kciuki za postępy Muszki. ;)

Jeszcze raz pięknie dziękuję ciociom :) Na razie nie ma pośpiechu, to 15kg wystarczy Muszce na dwa miesiące najmarniej ;)

Dzisiaj wpłynęło 10zł od Magolek - bardzo dziękuję :):)

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia i odpozdrawiamy ;)

Muszka się rozkręca, coraz więcej i dłużej chodzi na trzech nóżkach, coraz częściej też stoi zamiast leżeć czy siedzieć - widać, że prawa łapka się wzmacnia. Przechodzi już nawet sama przez próg :) Wczoraj pod moją nieobecność zeżarła cały róg od kartonowego pudła, w którym trzymam filmy ;) Ale to właściwie jedyny wybryk. Od dwóch dni nie załatwiła się już ani razu w domu. Jest też niezwykle grzeczna przy przemywaniu rany - leży na plecach na moich kolanach i z niezwykłą cierpliwością pozwala manipulować przy kikucie.

Dzisiaj wreszcie znalazłam chwilę czasu, żeby zrobić trochę porządnych zdjęć :) Nie było to takie proste bo ciężko jest zrobić zdjęcie komuś, kto przez większość czasu jest tak blisko mnie, że prawie przykleja się do obiektywu ;) a do tego ma na głowie abażur, który skutecznie utrudnia złapanie sensownego kadru, ale coś się udało cyknąć. Więc zapraszam serdecznie do oglądania :)

DSN41ygXJ_4pF5_iBJE1AcjWWQj-ipzh61FC-sL5

uH6ReWnhA8u6_ep01HJm9A0R0R_HpOZCaAvZ5j-w

Ws2XYutQMeL122hbdmAaCjRLKU8g3BT5YptF-W-u

l0TVj_NHQe7DkUup_mQEfPGIrS0abTeaQW5T5jme

HfwcgLYhMdVBwPUhWNuZ2x3jtHnXAggR3su8HF7A

• Upvote 2
Posted

Sprawdziłam i to chyba nie wina Twojego telefonu, po prostu z jakiegoś powodu dodało mi się nie tak jak powinno (nie wiem dlaczego bo zawsze działało ale mniejsza z tym). Wkleiłam jeszcze raz, teraz chyba powinno być widoczne :)

Posted

Nie mam pojęcia dlaczego zdjęcia nie są widoczne :( Ja w tej chwili też ich nie widzę kiedy sprawdzam w telefonie a jeszcze parę godzin temu były. Spróbuję teraz jeszcze raz, odrobinę inaczej ale jeśli znowu znikną to już nie wiem. Wstawiam w ten sposób zdjęcia na dogo od dawna i po raz pierwszy mam taki problem :/

Posted

Tyś, Jola_li przez to zamieszanie ze zdjęciami zapomniałam się z Wami przywitać - fajnie, że jesteście :)
Cieszę się, że zdjęcia widać, mam nadzieję, że już nie znikną ;)

Co do protezy to oczywiście porozmawiam na ten temat z Doktorem kiedy łapa się już wygoi i wtedy będziemy się zastanawiać czy w przypadku Muszki robienie protezy ma sens i jest taka potrzeba a jeśli tak to czy jest to możliwe z technicznego punktu widzenia. Zobaczymy co powie Doktor, ja się na tym nie znam więc nie będę gdybać ;)

Posted

Marysiu , przecudne zdjęcia Muszki ;) Aż mi oczy zwilgotniały ;) Widać że dziewczyna dochodzi do siebie u Ciebie :) Dziękuję za troskliwą opiekę nad nią :) Jest młodziutka , niedługo będzie śmigać po ogrodzie jak strzała i to tylko my ludzie bedziemy widzieli jej niepełnosprawność, Muszka nie będzie tego odczuwała :)