Bella1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Te jej wyłysienia to prawdopodobnie zmiany hormonalne Quote
Isadora7 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kikou napisał(a):Jeśli tylko znajdziesz chwilke zrób im koniecznie allegro, moze po prostu napisz że matka tak źle znosi warunki schroniskowe...że w desperacji myślimy nawet o rozdzieleniu suniek skoro tak ciężko idzie z poszukiwaniem podwójnego domku....żeby jej nie stracić.... moze to kogoś poruszy..... Dobra w sobotę będę robić, biedne sunieczki :( Quote
Dorothy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 czy byl tam ktos? ktos wie jak sie sunie maja? Quote
kikou Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ja w piatek zrobilam im kilka zdiec, mama nie wydala mi sie bardziej osowiala.... tak prawde mowiac nie poznalam w ogole ktora to mama;) obie dosc energicznie poszczekiwaly, Panie ze schroniska wspominaly, ze zly wyglad starszej suni to zmiany hormonalne.... chyba nie jest tragicznie albo tak trafilam ze sunka miala lepszy dzien.... Quote
gagata Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Gdzie się nie wejdzie,wszędzie bieda....:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Właśnie też rozmawiałam ostatnio z Panią Lidką i potwierdziła, że starsza sunia ma się dobrze i zmiany hormonalne są jej jedynym problemem.Wygląda więc na to, że alaram został podniesiony zbyt szybko i spontanicznie Quote
GoskaGoska Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ale tak i tak szukaja domku- kurcze im by się fryzjer przydał - bo takie zaniedbane :shake: Quote
Neris Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 One są naprawdę śliczne, po fryzjerze miałyby naprawdę szansę! Quote
GoskaGoska Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ooo :multi: gdzie sunia poszła? Cieszę się, tylko smutno trochę, bo pewnie będą tesknić za sobą - oby tylko to był dobry domek Quote
mawin Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wiadomo coś na temat domku? jak córeczka znosi pobyt w schronie bez mamy? Quote
kikou Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziewczyny UWAGA POMYLKA!!!!! OBIE BIEDULKI SA NADAL W SCHRONISKU, byl wprawdzie pan ktory chcial ja wziac ale po przyprowadzeniu, wypisaniu umowy itp jednak sie rozmyslil i sunia wrocila do boksu:angryy::angryy: a w papierach byla adnotacja ze sunia poszla do adopcji....:shake::shake: Quote
Isadora7 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='kikou']Dziewczyny UWAGA POMYLKA!!!!! OBIE BIEDULKI SA NADAL W SCHRONISKU, byl wprawdzie pan ktory chcial ja wziac ale po przyprowadzeniu, wypisaniu umowy itp jednak sie rozmyslil i sunia wrocila do boksu:angryy::angryy: a w papierach byla adnotacja ze sunia poszla do adopcji....:shake::shake: To wznowić dzisiaj allegro? Quote
GoskaGoska Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 co za chlop nieodpowiedzialny :shake: ale dobrze, ze w schronie a nie w domu i nastepnego dnia by oddal Quote
kikou Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Isadora7']To wznowić dzisiaj allegro? bardzo prosimy!!!! to biedne dziewuszki, a w sumie sa w dosc "chodliwym" typie...przeciez sa ladne, takie jak ludzie lubia...kudlate.... tylko mama ma te lekkie wylysienia na futerku... Quote
Bella1 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Obie dziewczynki nadal czekają :-(:-(:-( a myślałam że chociaż jedna dostała szansę :shake: Quote
mawin Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 miałam nadzieję, że chociaż jedna już w domku :-( a tu dalej obie w schronie :-( Quote
Recommended Posts