Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
To wznowić dzisiaj allegro?

tu od kiedy okazało się że sunia mama jednak nie umiera... ruch zamarł na wąteczku:-(:-(

Proponuje nadac im imiona: może Boni i Bianka - gdzie Boni to córcia, a Bianka to mamcia.....hmn?

sunie tak czy inaczej bardzo potrzebują pomocy!!!! ogłoszeń!

ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!
ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!
[B]ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!
[B]ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!ogłoszeń!

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tragicznie się zmieniły :-( Jak były świeżo przyjęte to były śliczne, byłam pewna, że moment i ich nie będzie :shake: Im jest potrzebna pomoc na CITO!!

Posted

Strzyżenie, kąpiel i byłyby to dwa cudenka!
W niektórych schroniskach wolontariuszom wolno robić takie rzeczy, może i tutaj można zapytać?

Posted

Neris strzygłyśmy nie raz (Negri(najczęściej) albo ja) ale nasze zdolności nie są najlepsze... zapewne będą jeszcze gorzej wyglądać. My tylko ciachałyśmy dredy w najgorszych przypadkach...

Posted

Korenia napisał(a):
Neris strzygłyśmy nie raz (Negri(najczęściej) albo ja) ale nasze zdolności nie są najlepsze... zapewne będą jeszcze gorzej wyglądać. My tylko ciachałyśmy dredy w najgorszych przypadkach...

Koreniu, a jakby je tak zabrac do kogos na strzyzenie? Niema jakiegos salonu psiego niedaleko schronu? Moglybyscie sie zorientowac ile strzyzenie z kapiela kosztuje? Chcialabym pomoc, bo rzeczywiscie z tym wygladem to ciezko bedzie o dom, a moga byc z nich naprawde cudenka....

Posted

Reksiu poszukam, ale wątpie czy w okolicach schroniu jest psi fryzjer. Ja za strzyżenie swojej płacę ok.50zł, ale ona jest mniejsza. Może jakiś fryzjer spuściłby jakby wiedział, że to schroniskowe psiury... wiem że kiedyś Amidala oferowała 50 % taniej, jak pies ze schroniska, ale czy jeszcze to obowiązuje - nie wiem. no i to drugi koniec miasta...

Posted

To teraz potrzebny jeszcze ktos kto by mogl je do fryzjera zawiezc. Jezeli kogos byscie znalezli, to ja funduje im 100zl na strzyzenie. \moze za tyle by ktorys fryzjer to zrobil, bo zeby ladnie wygladaly do adopcji, to lepiej jakby ktos je profesjonalnie ostrzygl. co wy na to?

Posted

Wracam po długiej nieobecności na Dogo i widzę ze kudlatki dalej bez domku :(
Pani z ogłoszenia napisała do mnie maila z zapytaniem czy sunki maja już dom,mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie.

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Dzieki Martko. A moze moglabys sie tam zapytac czy by obydwie za 100zl ostrzygli? Bo one jednak wieksze niz jork. Kto by mogl je zawezc do fryzjera?
KTO???????

Reksiu... dziewczyny jadą w poniedziałek ze mną do Niemiec, już im domek tymczasowy kudełki obetnie:lol::eviltong:

Posted

kikou napisał(a):
Reksiu... dziewczyny jadą w poniedziałek ze mną do Niemiec, już im domek tymczasowy kudełki obetnie:lol::eviltong:

AAAAAAAaaaaaa.... świetnie!!!!! Kikou :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Reksiu21 napisał(a):
No to cudownie!!!!:multi::multi::multi:
A gdzie jada?

W Twoje strony... nawet ta sama kobietka, ta Ramona, co przetrzymała Rubinka bedzie je podwozic...

Posted

:multi::multi::multi:
piękności z Was są i będą jeszcze większe niebawem :)
cieszę się że jadą na dt, choć daleko to na pewno czeka je tam wspaniała przyszłość...