togaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 W zasadzie to ja dostałam ochrzan..:evil_lol: Pan zapytał mnie "dlaczego pies siura po szafce.."?:mad: A czy ja to wiem?:eviltong: Quote
pom-pon Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 witam serdecznie po małej przerwie :oops: w tym tygodniu ogarnę smyczkę dla Lolusia :p dla mnie sezon narciarski chyba się już skończył :placz::placz::placz::placz: chyba przerzucę się na dog trekking w Beskidach co by Lolusia móc odwiedzać :evil_lol: tymczasem ślę całuski dla łobuza :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bardzo przepraszam za offa. wiem, Szukam domu dla tej sunieczki. Już kiedyś tutaj o niej pisałam. Tak jak Loluś nie trzymała moczu teraz jest dużo lepiej i prawie nie ma problemu. Szukam czegoś ze złotymi klamkami i w ogóle ma być cudowny domek, bo sunia bardzo wiele przecierpiała, miała złamany kręgosłup i chyba bardzo dużo wycierpiała bo nie bardzo ufa ludziom. Teraz już jest lepiej, ale sunieczka troszkę inaczej chodzi, ale chodzi, nawet biega po schodach. Wymaga kochanego domu gdzie się nia właściwie zajmą i otoczą ogromną miłością bo ona na to zasłużyła. Sunia jest maleńka około 30-35 cm waży około 4-5 kg i ta waga musi być utrzymana ze względu na kręgosłup. Ewentualne pytania proszę zadawać na PW. PROSZĘ POMÓŻCIE JEJ ZNALEŹĆ WSPANIAŁY DOM. Quote
togaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ale cudeńko..!!! Zjawiskowa..! Ksieżniczka faktycznie zasługuje na "złote klamki"... Ma sunieczka Allegro? pom-pon kochana, z linewka to nie ma pospiechu bo w lesie błoto albo lód. No co ty z tymi nartami.?? Za 3 dni zima wraca.....! Lolo już trochę znudzony tym siedzeniem w domu...Wylatuje do ogrodu przy każdym otwarciu drzwi. Spryciarz ,doskonale wie kiedy może się załapać na przejażdżkę , kiedy wyjeżdżam bez niego ,a kiedy to tylko spacer do piwnicy.. Quote
pom-pon Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 dziewczyny, ogłaszam konkurs :lol: potrzebuję na moją stronę www fotkę Lolusia do działu "Friends" :smilecol: swoje propozycje proszę wstawiać tu na forum (żeby nie było że jestem stronnicza :evil_lol:) i wpisywać autora zdjęcia nagroda jak zawsze wiadomo jaka :cool3: Quote
ona03 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super pomysł z tym działem ;), mogę ukraść :evil_lol:. Lolcio ma być ufryzowany ;) czy szelma jak zwykle :cool3: . Quote
ona03 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wcale nie tak łatwo coś wybrać, Lolcio taki fotogeniczny czortek ;) Wstepnie trzy wybrałam. Quote
ona03 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A kto dostanie nagrodę ;) ten kto zgłosi zdjęcie :cool3: czy ten kto robił fotkę :evil_lol: Quote
pom-pon Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Miłe Panie, proszę o mobilizacje!!! czekam na propozycje!!!!! Quote
togaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 http://www.allegro.pl/item944135705_wyjatkowy_lolus_prosi_o_wyjatkowy_dom.html To jest link do Allegro Lolkowego z pieknymi portretami autorstwa bubu. A najlepiej jakby pani pom-pon sama sie poftygowała do B-B i zrobiła gadowi sesje zdjęciową...;) Maniery to chłopak ma koszmarne...Wiosnę czuje i wjeżdża nosem kudłatej pod ogon. Wczoraj wąchał,wąchał a że niczego sie nie dowąchał to podniósł nogę i ja obsurał....!!!:cool3: Kobietę !!!:mad: Całe szczęście że nosi tą pieluchę, bo w duecie z Pepim który mimo kastracji leje na potęgę miałabym niezłe stężenie uryny na meblach .. Quote
ona03 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Czyżby nie było chętnych na nagrodę :evil_lol: Albo dziewczyny bardzo zapracowane ;) Quote
ona03 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Loluś zamyślony ;) Autor zdjęcia togaa, nagroda będzie na pół ;) Quote
koosiek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Przepraszam z OT, ale... ...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl Quote
pom-pon Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 no, cioteczki!!! co tak cicho :mad: tylko dwie zaproponowały fotografie :mad: śmiem podejrzewać, że nikt nie chce wygrać nagrody, same wiecie jakiej.... Quote
togaa Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 To jest fotka bubu , ale moja ulubiona. Jest na Allegro. Quote
Poker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bazarki dla Siuraska http://www.dogomania.pl/threads/181343-Nowy-biustonosz-na-pieluchy-dla-Lolusia-Do-10-03-g-22?p=14251245#post14251245 http://www.dogomania.pl/threads/181344-Odetkaj-uszy-na-zgagAE-probiotyk-na-Lolkowe-pieluchy-Do-10-03-g-22-30?p=14251314#post14251314 Quote
Energy Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witaj Loluś:loveu:moje ulubione zdjęcie to , to które mam w banerku, z 1 strony:lol:Ale to chyba zdjęcie bubu? Quote
pom-pon Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no!!!! miłe Panie, w przyszłym tygodniu planowane zakończenie konkursu :eviltong: na łamach forum oczywiście zostaniecie poinformowane o wynikach :p Lolo pakuj walizki mój kochanieńki :loveu::loveu::loveu::loveu: czas na wakacje dla cioci Togi ;) Quote
Energy Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='pom-pon']Lolo pakuj walizki mój kochanieńki :loveu::loveu::loveu::loveu: czas na wakacje dla cioci Togi ;)[/QUOTE] Loluś jedzie na wakacje???:crazyeye::evil_lol: Quote
pom-pon Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no przecież na zwycięzcę konkursu fotograficznego czeka nagroda ;) Quote
pom-pon Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no przecież na zwycięzcę konkursu fotograficznego czeka nagroda ;) Quote
togaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Ja już nic nie rozumiem... Na wszelki wypadek Lolo spakowany. Ruchomości powiekszyły mu sie o moje łóżko, wiec jakis wiekszy transport będzie potrzebny.... Quote
Recommended Posts