Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już nic nie rozumiem...

Na wszelki wypadek Lolo spakowany. Ruchomości powiekszyły mu sie o moje łóżko, wiec jakis wiekszy transport będzie potrzebny....:evil_lol:

Posted

[quote name='togaa']Ja już nic nie rozumiem...

Na wszelki wypadek Lolo spakowany. Ruchomości powiekszyły mu sie o moje łóżko, wiec jakis wiekszy transport będzie potrzebny....:evil_lol:

Spoko, spoko :evil_lol::evil_lol: w mój samochodzik ;) wszystko się zmieści :evil_lol:
Jestem przygotowana :evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Spoko, spoko :evil_lol::evil_lol: w mój samochodzik ;) wszystko się zmieści :evil_lol:
Jestem przygotowana :evil_lol:[/QUOTE]

Togaa też się widzę na wakacje z Lolusiem wybiera, bo inaczej na czym będzie spać:cool3::evil_lol:
Dobrze, że Ona03 ma pakowny samochód;)

Posted

Loluniu mój ukochany z okazji dnia psa Ty wiesz czego ci życzę z całego serduszka :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Lolusiu :loveu: ale dostałeś dużo kwiatków :loveu:
A do mnie nie dotarło, że jest takie święto:cool3:

Lolusiu bądź zawsze wesołym psiaczkiem
i przestań siurać w pieluchy już Ci nie wypada ;)

Posted

Popatrzcie jak nasza niezawodna Smyku o wielkim sercu zaszalała na Pokerowym bazarku....
http://www.dogomania.pl/threads/181343-Nowy-biustonosz-na-pieluchy-dla-Lolusia-Do-10-03-g-22?p=14276462#post14276462

A ja mam doły....To juz rok jak Lolin zapieluchowany...

Jest cudownym, radosnym i niebywale mądrym psem.!!!! Tamten Lolo i Lolo dzisiaj to dwa różne psy....
Często sie zastanawiam w jakim domu spędził czas szczenięcy, dlaczego znalazł sie na ulicy......?
Długo trwało nim Lolo sie "ucywilizował". Ale warto było czekać...

Posted

ona03 napisał(a):
Lolusiu :loveu: ale dostałeś dużo kwiatków :loveu:
A do mnie nie dotarło, że jest takie święto:cool3:

Lolusiu bądź zawsze wesołym psiaczkiem
i przestań siurać w pieluchy już Ci nie wypada ;)

Mnie też uciekło info o tak ważnym dniu...ale nic to- i tak miziam i tulę cudeńko nasze kochane i szczęśliwego życia z ukochanym ludziem życzę!!!

A na fotki Lolcia konkursowe się napatoczyłam i dech zaparło na widok stojacego w muchomorkach psiury naszego...śliczności

Pozdrowionka!!!!

Posted

[quote name='ona03']pom-pon gdzie wyniki konkursu ?????:mad::mad::mad:

Lolusiu jesteś jeszcze u togaa ?????
Czy może Cię sprzedała :cool3:

Ona03 nawet sobie nie żartuj:crazyeye:
Togaa gdzie jesteście???

Loluś maluchu niedługo wiosna, będziesz troszkę dupinkę na słoneczku wietrzyć:lol:

Posted

No gdzie mogę być z tą "kulą u nogi"...?:placz:
Pisałam że mam doły....:-(
Jak do lata nie znajdzie sie dom dla Lola a przynajmniej dom gdzie bym mogła choc raz,dwa w tygodniu umieścić gada na parę godzin, to sie chyba zastrzelę......
Własnie jestem po burzliwej ,rodzinnej dyskusji a tematem nr. 1 było l a t o .....
Lato wyjazdowe,wycieczkowe,urlopowe...a to nijak sie ma do Lolka i jego pieluch:shake:

Posted

No gdzie mogę być z tą "kulą u nogi"...?:placz:
Pisałam że mam doły....:-(
Jak do lata nie znajdzie sie dom dla Lola a przynajmniej dom gdzie bym mogła choc raz,dwa w tygodniu umieścić gada na parę godzin, to sie chyba zastrzelę......
Własnie jestem po burzliwej ,rodzinnej dyskusji a tematem nr. 1 było l a t o .....
Lato wyjazdowe,wycieczkowe,urlopowe...a to nijak sie ma do Lolka i jego pieluch:shake:

Posted

Togaa na pewno nie tylko lubi, ale kocha tego gada:loveu:tylko czasami potrzebuje oddechu:cool3:
Nie ma nikogo z bliskich okolic, kto mógłby czasami pomóc w opiece nad Lolkiem???

Przekazaliśmy na Wasze Stowarzyszenie 1% podatku, z adnotacją, że to dla Lolka:lol:

Posted

[quote name='togaa']Bardzo prosze Ciociu Ona3...!!! ! Jest Twój od maja do pażdziernika włącznie.

Ona03 szykuj duży samochód, żeby się łóżko zmieściło:eviltong::evil_lol:

Posted

Lolinku dlaczego tak daleko mieszkasz ?????
Przychodziłbyś do mnie na "podwieczorek" dwa razy w tygodniu, a togaa w tym czasie mogłaby odpocząć, pozałatwiać swoje sprawy.
Czy naprawdę w okolicy togaa nie ma nikogo do opieki nad ślicznym Lolusiem.
Tylko na chwilkę. Może jednak ktoś sie znajdzie ????

Posted

[quote name='ona03']Lolinku dlaczego tak daleko mieszkasz ?????
Przychodziłbyś do mnie na "podwieczorek" dwa razy w tygodniu, a togaa w tym czasie mogłaby odpocząć, pozałatwiać swoje sprawy.
Czy naprawdę w okolicy togaa nie ma nikogo do opieki nad ślicznym Lolusiem.
Tylko na chwilkę. Może jednak ktoś sie znajdzie ????

O to samo pytam kilka postów wstecz:shake:dlaczego nikt nie chce pomóc???
Loluś ma wspaniały dt, Togaa daje mu tyle miłości, tak się nim wspaniale zajmuje, ale czasami potrzebuje chwili dla siebie, ech...

Posted

madcat1981 napisał(a):
Po wieluperypetiach zapraszam serdecznie na bazarek ciuszków dla dzieci. Ciuszki podarowała Energy, bazarek jest dla Lolka:)

Bardzo dziękuję :loveu: