Poker Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 19 minut temu, uxmal napisał: Dzięki dziewczyny :) Jak mi miło , że ktoś oprócz mojego małża nazwał mnie dziewczyną :) Ach , kiedy to było? Chyba wczoraj. 1 Quote
uxmal Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 56 minut temu, Poker napisał: Jak mi miło , że ktoś oprócz mojego małża nazwał mnie dziewczyną :) Ach , kiedy to było? Chyba wczoraj. :))) Quote
Poker Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 11 godzin temu, Poker napisał: Jak mi miło , że ktoś oprócz mojego małża nazwał mnie dziewczyną :) Ach , kiedy to było? Chyba wczoraj. Mam na myśli ,że chyba wczoraj byłam dziewczyną ,a nie że małż mnie tak nazwał wczoraj :) Tak pędzi czas. Quote
ona03 Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 9 godzin temu, Poker napisał: Mam na myśli ,że chyba wczoraj byłam dziewczyną ,a nie że małż mnie tak nazwał wczoraj :) Tak pędzi czas. Tak to odczytały dziewczyny, prawda dziewczyny ????? Quote
uxmal Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 18 minut temu, ona03 napisał: Tak to odczytały dziewczyny, prawda dziewczyny ????? Taaak, :) Quote
Poker Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Spryciule. A Loluś nie zagląda do swoich fanek :( Quote
Smyku Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Basieńko Tobie i Twojej Rodzinie dużo zdrowia życzę . A co z Twoim serduchem , już dobrze , naprawili ? 1 Quote
ona03 Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Togusiu, Lolusiu, pokażcie się, kffffiatki przyniosłam .... świeżutkie..., dzisiaj pstrykane :))) 1 Quote
Poker Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Jakie piękne grudniki kwitną na głowach piesiów w listopadzie. Moje kwitły zawsze w kwietniu i październiku. 1 Quote
togaa Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 Dnia 17.11.2019 o 22:42, ona03 napisał: Togusiu, Lolusiu, pokażcie się, kffffiatki przyniosłam .... świeżutkie..., dzisiaj pstrykane :))) Iwonko, piękne...!!! Dałaś im drugie życie ! ;-) Jesteśmy, żyjemy jakoś. Jakoś !! Oby ten Rok już się skończył…Przepraszam dziewczyny że nie odpowiadam na pytania, wiem że się o nas ( Lolusia i mnie) martwicie. Lolo pięknie dziękuje Oneczce03 za wór Royala. Początkowo jadł go entuzjastycznie,a od 2 dni nie zjada pełnej porcji. Ogólnie ma słabszy apetyt , na smaczki również. Czy to wątroba znowu się odezwała? Pewnie znowu trzeba Go będzie pokazać wetowi. Dzisiejszy, smutny taki ... 4 Quote
Tianku Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Lolusiu co to za smuteczki cię dopadły :( chyba brak słoneczka tak działa Quote
Poker Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Lolusiu, nie wygłupiaj się i nie wpędzaj cioteczek w zmartwienie. Quote
b-b Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Przy tej pogodzie to i pewnie kosteczki pobolewają. Quote
togaa Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 No i wykrakałam. Od 3 w nocy Lolo obolały,niespokojny, choć ostrożny w ruchach, wciąż zmieniał pozycję, oddychał tak inaczej.. Już wiedziałam że coś jest nie tak. O 8,00 rano dzwoniłam do Asa modląc się by dyżur miał ‘nasz” doktor. Choć miał zaplanowaną jakąś poważną operację, przyjął nas ‘przed”zabiegiem. Musiałam Lolusia wnieść do Lecznicy na rękach, tak dygotał. Gorączka prawie 40 stopni. Dostał zastrzyki a USG i badania jutro. . Nadal jest słabiutki , ale przed chwilą zjadł trochę. Nie wiem czy to pęcherz czy wątroba ?.Może jest niedoleczony po ostatnim epizodzie ? Z mojej winy, bo wylądowałam w szpitalu i nie miał kto Lolusiowi podać leków, a był w trakcie kuracji. :-( Boję się tego USG.... Quote
Poker Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ojej, strach się bać. togaa, to nie Twoja wina tylko sytuacji. Loluniu, musisz wyzdrowieć. toguniu, trzymajcie się 1 Quote
Smyku Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Basiu przestań proszę siebie obwiniać . Ot życie . Serdeczności Wam przesyłam i dużo zdrowia Wam życzę 1 Quote
elficzkowa Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 19 godzin temu, togaa napisał: No i wykrakałam. Od 3 w nocy Lolo obolały,niespokojny, choć ostrożny w ruchach, wciąż zmieniał pozycję, oddychał tak inaczej.. Już wiedziałam że coś jest nie tak. O 8,00 rano dzwoniłam do Asa modląc się by dyżur miał ‘nasz” doktor. Choć miał zaplanowaną jakąś poważną operację, przyjął nas ‘przed”zabiegiem. Musiałam Lolusia wnieść do Lecznicy na rękach, tak dygotał. Gorączka prawie 40 stopni. Dostał zastrzyki a USG i badania jutro. . Nadal jest słabiutki , ale przed chwilą zjadł trochę. Nie wiem czy to pęcherz czy wątroba ?.Może jest niedoleczony po ostatnim epizodzie ? Z mojej winy, bo wylądowałam w szpitalu i nie miał kto Lolusiowi podać leków, a był w trakcie kuracji. :-( Boję się tego USG.... Trzymam kciuki za wynik usg. 1 Quote
togaa Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Rano Loluś jak nie ten sam. Ożywiony, energiczny, głodny….Penetrował psio-kocie miski. USG niczego niepokojącego nie wykazało. Doktor przepatrzył Lolusia bardzo, bardzo dokładnie, a ma jedno z najlepszych USG w B-B. Nie mógł się doszukać śledzonej a potem wyszło że jest ułożona poziomo. Ot, taka nieszkodliwa anomalia. :-) W nocy na zasiuranej pieluszce znalazłam ślad krwi. Wielkości główki od szpilki, jakby skrzep. Pokazałam zdjęcie doktorowi. Może to jakiś kamień Loluś rodził choć nigdzie kamieni dr. nie wypatrzył ? Trochę się uspokoiłam, choć w sumie nadal nie wiadomo co to było? Quote
Poker Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Całe szczęście , że jest lepiej. Może drobny piasek schodził i nie było już widać w USG. A siuśki na pieluszce normalne? nie cuchną inaczej niż zwykle? Quote
uxmal Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Grunt że się Loluś lepiej czuje i usg jest oki. Może to chwilowe problemy. Quote
NikaEla Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Basieńko, zdrowia i siły imieninowo i na co dzień 1 Quote
Figunia Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Basiu kochana, dopiero teraz, bo nie mialam internetu... Zdrowia, zdrowia i czego tylko zapragniesz, niech Ci sie spelni! Sciskam mocno, zawsze cieplo mysle i sle dobre zyczenia. 1 Quote
Recommended Posts