Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, EVA2406 napisał:

Jednak szczęściarz z  tego Lolcia :)

Umiał się gad z życiu ustawić ;)

Masz rację, szlaja się gad po restauracjach.......

RgM-H61RtCxy6YhT1i7L8vgmBJHfw-pnXkib8Nzj

ahRAdf-R-F3hvB0n43TzZP1A0eHJdwTB2Ui8RRSX

• Upvote 2
Posted
7 minut temu, anecik napisał:

Iwonko ten Loluś niewiele mniejszy od Ciebie :)

Mówiłam,że jestem kurdupelek:)

A Loluś cudny jak zwykle, wyciągnął mnie oczywiście na wieczorny spacerek, jak wąchał swoje dawne ścieżki, już mu się wszystko przypomniało, już jest u siebie, kochany psiaczek  :)

Posted

Doszłam jakoś do siebie po tej wariackiej jeździe. 500 km w ulewie  kompletnie mnie wykończyły. Za stara jestem na takie eskapady. Momentami ściana wody i zero widoczności , autostrada zatłoczona, koszmar…

W domu jak w grobowcu.; cicho , smutno. Co chwilę dopada mnie myśl że nie zmieniłam Lolusiowi  pieluchy…

Pogoda zdecydowanie nie sprzyjała spotkaniom, tym bardziej  miło było w tak znamienitym gronie. ;-) I słodko było ! ;-)

Moje, nie moje auteczko zapakowane zostało po dach wszelakim darowanym dobrem; memory , dziękuję za kolejną kolekcję kocich kontenerów. Bardzo, bardzo przydatny prezent. Dziękuję na 3 wory psiej  karmy, to prezenty od Poker i Oneczki03 i za wszelkie inne DARY do zagospodarowania. Dzięki, MOJE kochane dziewczyny.

Posted
1 godzinę temu, EVA2406 napisał:

Szkoda, że jesteście tak daleko i  nie mogę poznać osobiście Lolcia i jego mam :(

Tak tylko troszkę daleko.......

1 godzinę temu, anecik napisał:

Oneczko coś nie wyszlo z Lolusiową fryzurką że zdjęć nie mamy po obcięciu :D  :D  :D

Nawiozłam od togusi zielska na bazarek, od Pokerka doniczek i sadzę, sadzę i sadzę i końca nie widać, fryzurka poszła w odstawkę.....

Ale spacerek dzisiaj był :)

• Upvote 2
Posted
10 godzin temu, EVA2406 napisał:

Szkoda, że jesteście tak daleko i  nie mogę poznać osobiście Lolcia i jego mam :(

8 godzin temu, ona03 napisał:

Tak tylko troszkę daleko.......

odległość to pojecie względne

• Upvote 1
Posted

Moja Basia Kochana! A ja nic dla Niej...oprocz serca na osciez otwartego i dobrych mysli...

Jesli moge zaproponowac, to kiedy bedziemy ze Zgredziem w Lecznicy, moze podeszlabym do Ciebie, Pokerku? Bo przeciez umieram juz z ciekawosci,...:)

Lolcio cudny kudlaty, ja tam nic bym nie ciachala, zwlaszcza, ze lada monent przyjdzie zimnisko i co...dupcia bedzie sie telepac...

• Upvote 1
Posted

Figuniu, to jest pośrednio dla Ciebie, a tak naprawdę to dla Zgredzia. Córa wróci z wakacji lada dzień, to podrzuci.

Trzeba Lolcia obciachać , bo za chwilę będzie wyglądał jak 25. pies stróża nocnego.

Posted
4 minuty temu, Poker napisał:

Figuniu, to jest pośrednio dla Ciebie, a tak naprawdę to dla Zgredzia. Córa wróci z wakacji lada dzień, to podrzuci.

Trzeba Lolcia obciachać , bo za chwilę będzie wyglądał jak 25. pies stróża nocnego.

No to juz cieszymy sie razem z Dziadziem...:) i czekamy cierpliwie - dziekuje!

• Upvote 1
Posted
O 23.08.2016 o 21:59, anecik napisał:

Oneczko coś nie wyszlo z Lolusiową fryzurką że zdjęć nie mamy po obcięciu :D  :D  :D

Pewnie opitolony do żywego ....Goły prawie.

Nie wykluczone że wygląda tak;

imgp2782[1].jpg

albo tak...

imgp2787[1].jpg

• Upvote 3
Posted
4 minuty temu, anecik napisał:

Czy stoi bokiem czy tyłem i tak wygląda cudnie. Szczególnie tyłem :)

Tiaaa... dupsko ma jak gęś przed skubaniem.

Posted
7 godzin temu, ona03 napisał:

Jak będziecie się chichrać z mojego Lolunia, to nie pokażę żadnej fotki, o !

a to mściwa kobietka , myślałby kto ...

Posted
8 godzin temu, ona03 napisał:

Jak będziecie się chichrać z mojego Lolunia, to nie pokażę żadnej fotki, o !

40 minut temu, Smyku napisał:

Oneczko nie zapominaj , że popierdólka to nasze wspólne dobro narodowe .

Dawaj foty !!!

Niby wspólny a teraz Oneczki :)

Posted

I to na czerwono, mnie,,,,,,,,,. to jeszcze wężykiem i do kąta, prawie jak w szkole,  to jeszcze ławka z kałamarzem i obsadką i będzie jak w dzieciństwie....

Bardzo proszę, galoti dotarły, i to w jakiej ilości,,,,,. oj zapowiada się długi pobyt :)

xHCd5qhluDEcJ6ZVWk9k5AUlFZM0jxX7FvNe6aes

eQjZ1cp9__TBvlFZ2Pqu0BWj0bUh4G5o-9FDOZk1

• Upvote 1
Posted
9 minut temu, anecik napisał:

No cudowny :)

Cudowny to On teraz jest :), te dwie kitki to do skrócenia ale mężuś nie pozwala, tak mu się podobają Lolciowe uszyska

53NJJFTWGefQOo-aeSdh_umqhx4Vr7KqpaHA7xPn

0THqPRKiD_52DhKDoBzZtwUIQpWleYWV8Qh577m5

JRyh7RxOWD_v6JseFgg67lJln04NvLzdKpTmlIo4

9 minut temu, anecik napisał:

A nie wróciłabyś się do tych szkolnych czasów?

Chyba nie, ale podstawówkę wspominam bardzo miło,  zwłaszcza powroty ze szkoły,które ciągnęły się w nieskończoność, 3 godz. minimum, bo ja sobie szłam i szłam i szłam, prosto do sklepu z misiami i wisiałam z nosem przy szybie :)

• Upvote 2