ona03 Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 4 godziny temu, EVA2406 napisał: Jednak szczęściarz z tego Lolcia :) Umiał się gad z życiu ustawić ;) Masz rację, szlaja się gad po restauracjach....... 2 Quote
Anecik Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Iwonko ten Loluś niewiele mniejszy od Ciebie :) Quote
ona03 Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 7 minut temu, anecik napisał: Iwonko ten Loluś niewiele mniejszy od Ciebie :) Mówiłam,że jestem kurdupelek:) A Loluś cudny jak zwykle, wyciągnął mnie oczywiście na wieczorny spacerek, jak wąchał swoje dawne ścieżki, już mu się wszystko przypomniało, już jest u siebie, kochany psiaczek :) Quote
togaa Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Doszłam jakoś do siebie po tej wariackiej jeździe. 500 km w ulewie kompletnie mnie wykończyły. Za stara jestem na takie eskapady. Momentami ściana wody i zero widoczności , autostrada zatłoczona, koszmar… W domu jak w grobowcu.; cicho , smutno. Co chwilę dopada mnie myśl że nie zmieniłam Lolusiowi pieluchy… Pogoda zdecydowanie nie sprzyjała spotkaniom, tym bardziej miło było w tak znamienitym gronie. ;-) I słodko było ! ;-) Moje, nie moje auteczko zapakowane zostało po dach wszelakim darowanym dobrem; memory , dziękuję za kolejną kolekcję kocich kontenerów. Bardzo, bardzo przydatny prezent. Dziękuję na 3 wory psiej karmy, to prezenty od Poker i Oneczki03 i za wszelkie inne DARY do zagospodarowania. Dzięki, MOJE kochane dziewczyny. Quote
NikaEla Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Szkoda, że nie dałam rady pobycz Wami dłużej i posiedzieć razem. 1 Quote
EVA2406 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Szkoda, że jesteście tak daleko i nie mogę poznać osobiście Lolcia i jego mam :( 1 Quote
Anecik Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Oneczko coś nie wyszlo z Lolusiową fryzurką że zdjęć nie mamy po obcięciu :D :D :D Quote
ona03 Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 1 godzinę temu, EVA2406 napisał: Szkoda, że jesteście tak daleko i nie mogę poznać osobiście Lolcia i jego mam :( Tak tylko troszkę daleko....... 1 godzinę temu, anecik napisał: Oneczko coś nie wyszlo z Lolusiową fryzurką że zdjęć nie mamy po obcięciu :D :D :D Nawiozłam od togusi zielska na bazarek, od Pokerka doniczek i sadzę, sadzę i sadzę i końca nie widać, fryzurka poszła w odstawkę..... Ale spacerek dzisiaj był :) 2 Quote
NikaEla Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 10 godzin temu, EVA2406 napisał: Szkoda, że jesteście tak daleko i nie mogę poznać osobiście Lolcia i jego mam :( 8 godzin temu, ona03 napisał: Tak tylko troszkę daleko....... odległość to pojecie względne 1 Quote
EVA2406 Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Godzinę temu, NikaEla napisał: odległość to pojecie względne To prawda. Może kiedyś się uda ....... 1 Quote
Figunia Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Moja Basia Kochana! A ja nic dla Niej...oprocz serca na osciez otwartego i dobrych mysli... Jesli moge zaproponowac, to kiedy bedziemy ze Zgredziem w Lecznicy, moze podeszlabym do Ciebie, Pokerku? Bo przeciez umieram juz z ciekawosci,...:) Lolcio cudny kudlaty, ja tam nic bym nie ciachala, zwlaszcza, ze lada monent przyjdzie zimnisko i co...dupcia bedzie sie telepac... 1 Quote
Poker Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Figuniu, to jest pośrednio dla Ciebie, a tak naprawdę to dla Zgredzia. Córa wróci z wakacji lada dzień, to podrzuci. Trzeba Lolcia obciachać , bo za chwilę będzie wyglądał jak 25. pies stróża nocnego. Quote
Figunia Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 4 minuty temu, Poker napisał: Figuniu, to jest pośrednio dla Ciebie, a tak naprawdę to dla Zgredzia. Córa wróci z wakacji lada dzień, to podrzuci. Trzeba Lolcia obciachać , bo za chwilę będzie wyglądał jak 25. pies stróża nocnego. No to juz cieszymy sie razem z Dziadziem...:) i czekamy cierpliwie - dziekuje! 1 Quote
togaa Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 O 23.08.2016 o 21:59, anecik napisał: Oneczko coś nie wyszlo z Lolusiową fryzurką że zdjęć nie mamy po obcięciu :D :D :D Pewnie opitolony do żywego ....Goły prawie. Nie wykluczone że wygląda tak; albo tak... 3 Quote
Anecik Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Czy stoi bokiem czy tyłem i tak wygląda cudnie. Szczególnie tyłem :) Quote
togaa Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 4 minuty temu, anecik napisał: Czy stoi bokiem czy tyłem i tak wygląda cudnie. Szczególnie tyłem :) Tiaaa... dupsko ma jak gęś przed skubaniem. Quote
Anecik Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 3 minuty temu, togaa napisał: Tiaaa... dupsko ma jak gęś przed skubaniem. Cięciunio nie ma dupska tylko pupinkę :) Quote
ona03 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Jak będziecie się chichrać z mojego Lolunia, to nie pokażę żadnej fotki, o ! 1 Quote
Poker Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 7 godzin temu, ona03 napisał: Jak będziecie się chichrać z mojego Lolunia, to nie pokażę żadnej fotki, o ! a to mściwa kobietka , myślałby kto ... Quote
Smyku Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Oneczko nie zapominaj , że popierdólka to nasze wspólne dobro narodowe . Dawaj foty !!! 2 Quote
Anecik Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 8 godzin temu, ona03 napisał: Jak będziecie się chichrać z mojego Lolunia, to nie pokażę żadnej fotki, o ! 40 minut temu, Smyku napisał: Oneczko nie zapominaj , że popierdólka to nasze wspólne dobro narodowe . Dawaj foty !!! Niby wspólny a teraz Oneczki :) Quote
ona03 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 I to na czerwono, mnie,,,,,,,,,. to jeszcze wężykiem i do kąta, prawie jak w szkole, to jeszcze ławka z kałamarzem i obsadką i będzie jak w dzieciństwie.... Bardzo proszę, galoti dotarły, i to w jakiej ilości,,,,,. oj zapowiada się długi pobyt :) 1 Quote
Anecik Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 No cudowny :) A nie wróciłabyś się do tych szkolnych czasów? Quote
ona03 Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 9 minut temu, anecik napisał: No cudowny :) Cudowny to On teraz jest :), te dwie kitki to do skrócenia ale mężuś nie pozwala, tak mu się podobają Lolciowe uszyska 9 minut temu, anecik napisał: A nie wróciłabyś się do tych szkolnych czasów? Chyba nie, ale podstawówkę wspominam bardzo miło, zwłaszcza powroty ze szkoły,które ciągnęły się w nieskończoność, 3 godz. minimum, bo ja sobie szłam i szłam i szłam, prosto do sklepu z misiami i wisiałam z nosem przy szybie :) 2 Quote
Anecik Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Można się drugi raz zakochać w Lolciu? Kitki fajne. 1 Quote
Recommended Posts