NikaEla Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 No proszę jaki nowy LOLO :) mojej też jedzie z pyska, ale szkoda mi ją usypiać do zabiegu... i od dwóch lat biję się z myślami.... Quote
Bgra Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Witamy się pięknie :) przybiegliśmy z Alesiem do Lolusia za banerkiem Ona03 :) piękny chłopak,zębolki po pucowaniu jak perełki,jednym słowem warto było :) 1 Quote
ona03 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Witamy się pięknie :) przybiegliśmy z Alesiem do Lolusia za banerkiem Ona03 :) piękny chłopak,zębolki po pucowaniu jak perełki,jednym słowem warto było :) Witamy u Lolusia :) Dobranoc Lolusiu :D Anecik jak powieść, gdzie już jesteś :) Quote
togaa Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Loluś żyjesz jakoś??? Ciężko, oj ciężko. Pełzak atakuje.... Quote
Figunia Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ależ cudne i słodkie dwa rozkoszne brzdące...do schrupania :) Quote
Bgra Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ależ cudne i słodkie dwa rozkoszne brzdące...do schrupania :) podpisuję sie obiema rękami :) rozkoszny widok :) Quote
EVA2406 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 i lilia pełna zakwitła :) NIE WIDZIAŁAM JESZCZE TAKIEGO CUDA. Oneczko, nie masz takiej na handel? ;) 1 Quote
EVA2406 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Loluś szczęśliwy, że już po czyszczeniu ząbków, a ja cały czas odwlekam, bo zawsze się okropnie boję, a moje suczydła, szczególnie Mila, ma tendencję do kamyczka. Ostatnio miała robiony 3 lata temu i wetka powiedziała, że nie uwierzyłaby gdyby sama nie robiła zabiegu. Quote
Poker Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dwa słodkie Pieluchowce. http://images66.fotosik.pl/1110/0c2c9605aa61a3c0med.jpg Ciekawe który szybciej raczkuje. Quote
Bgra Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 jeszcze nie udało mi się przeczytać całego wątku Lolcia,pracuję nad tym :) tak nad ranem rozmyślam...czy jak znajdzie się cudowny domek,bo szansa zawsze jest,to...oddacie Ciocie Lolusia ? :) Quote
Smyku Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ahahahaaaa ale rozkoszne i kochane pełzaki . Buziaki dla obu . Quote
Poker Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 jeszcze nie udało mi się przeczytać całego wątku Lolcia,pracuję nad tym :) tak nad ranem rozmyślam...czy jak znajdzie się cudowny domek,bo szansa zawsze jest,to...oddacie Ciocie Lolusia ? :) Czytaj, czytaj. oto jest PYTANIE. Quote
ona03 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Czytaj, czytaj. oto jest PYTANIE. Na które jest odpowiedź na wątku, bo nie raz było już zadawane :) buziale dla pieluszkowców Quote
Bgra Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 czytam i raz mam oczy zalane łzami ze smutku,innym razem ze wzruszenia,jeszcze w innych miejscach ze śmiechu :) wątek przesycony emocjami,pełen pozytywnych fluidów :) bardzo mi się tutaj podoba :) Instruktaż nauki chodzenia bardzo mnie rozczulił :) przepraszam,ale ukradłam to zdjęcie! in 1 Quote
ona03 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 NIE WIDZIAŁAM JESZCZE TAKIEGO CUDA. Oneczko, nie masz takiej na handel? ;) Tylko jedna taka jest, ja co roku kupuję parę sztuk i jak się rozmnożą wtedy mogę sprzedać, nie zawsze z cebulki wyrasta to co było na fotce w sklepie, ludziska tak mieszają w cebulkach, że sprzedawca nie zauważy czasami jak nie odłożą na właściwe miejsce i czasami kupię cztery różne, a zakwitną takie same..... Buziale dla pełzaków :) Quote
Figunia Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 czytam i raz mam oczy zalane łzami ze smutku,innym razem ze wzruszenia,jeszcze w innych miejscach ze śmiechu :) wątek przesycony emocjami,pełen pozytywnych fluidów :) bardzo mi się tutaj podoba :) Instruktaż nauki chodzenia bardzo mnie rozczulił :) przepraszam,ale ukradłam to zdjęcie! in Bo też Togunia robi prześliczne, świetne zdjęcia. Do tego zawsze fajny komentarz... Inna sprawa, że obiekty urocze są zazwyczaj...jednak Basia to profesjonalistka jest i basta! 1 Quote
Bgra Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Lolcio,oj Lolcio :) skradłeś moje serce i przepadłam...miazianka dla malucha :) 1 Quote
Smyku Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Bgra witaj w klubie , wszystkie tu jesteśmy takie skradnięte . 2 Quote
Bgra Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 a zębolki Lolusiowe pewnie dalej lśnią,jakiaś dokumentacja mile widziana ;) zdjęć Lolcinych nigdy dość :) Quote
Poker Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 a zębolki Lolusiowe pewnie dalej lśnią,jakiaś dokumentacja mile widziana ;) zdjęć Lolcinych nigdy dość :) Następna pozytywnie szurnięta. Z wątkiem Lolka to jakiś fenomen jest. Zazwyczaj w miarę upływu czasu na wątku coraz mniej zainteresowanych ,a na jego wątku coraz więcej, Coś w tym musi być. Nie na darmo Lolitek to Cięciunio . 1 Quote
Recommended Posts