Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy  się pięknie :) przybiegliśmy z Alesiem do Lolusia za banerkiem Ona03  :)

piękny chłopak,zębolki po pucowaniu jak perełki,jednym słowem warto było :)

• Upvote 1
Posted

Witamy  się pięknie :) przybiegliśmy z Alesiem do Lolusia za banerkiem Ona03   :)

piękny chłopak,zębolki po pucowaniu jak perełki,jednym słowem warto było :)

Witamy u Lolusia :)

Dobranoc Lolusiu :D

Anecik jak powieść, gdzie już jesteś :)

Posted

Loluś szczęśliwy, że już po czyszczeniu ząbków, a ja cały czas odwlekam, bo zawsze się okropnie boję, a moje suczydła, szczególnie Mila, ma tendencję do kamyczka. Ostatnio miała robiony 3 lata temu i wetka powiedziała, że nie uwierzyłaby gdyby sama nie robiła zabiegu.

Posted

jeszcze nie udało mi się przeczytać całego wątku Lolcia,pracuję nad tym :)

tak nad ranem rozmyślam...czy jak znajdzie się cudowny domek,bo szansa zawsze jest,to...oddacie Ciocie Lolusia ?  :)

Posted

jeszcze nie udało mi się przeczytać całego wątku Lolcia,pracuję nad tym :)

tak nad ranem rozmyślam...czy jak znajdzie się cudowny domek,bo szansa zawsze jest,to...oddacie Ciocie Lolusia ?   :)

Czytaj, czytaj.

oto jest PYTANIE.

Posted

czytam i raz mam oczy zalane łzami ze smutku,innym razem ze wzruszenia,jeszcze w innych miejscach ze śmiechu :)

wątek przesycony emocjami,pełen pozytywnych fluidów :)

bardzo mi się tutaj podoba :)

Instruktaż nauki chodzenia bardzo mnie rozczulił :) przepraszam,ale ukradłam to zdjęcie!

6putci.jpgin

• Upvote 1
Posted

NIE WIDZIAŁAM JESZCZE TAKIEGO CUDA.

Oneczko, nie masz takiej na handel? ;)

Tylko jedna taka jest, ja co roku kupuję parę sztuk i jak się rozmnożą wtedy mogę sprzedać, nie zawsze z cebulki wyrasta to co było na fotce w sklepie, ludziska tak mieszają w cebulkach, że sprzedawca nie zauważy czasami jak nie odłożą na właściwe miejsce i czasami kupię cztery różne, a zakwitną takie same.....

Buziale dla pełzaków :)

Posted

czytam i raz mam oczy zalane łzami ze smutku,innym razem ze wzruszenia,jeszcze w innych miejscach ze śmiechu :)

wątek przesycony emocjami,pełen pozytywnych fluidów :)

bardzo mi się tutaj podoba :)

Instruktaż nauki chodzenia bardzo mnie rozczulił :) przepraszam,ale ukradłam to zdjęcie!

6putci.jpgin

Bo też Togunia robi prześliczne, świetne zdjęcia. Do tego zawsze fajny komentarz...

Inna sprawa, że obiekty urocze są zazwyczaj...jednak Basia to profesjonalistka jest i basta!

• Upvote 1
Posted

a zębolki Lolusiowe pewnie dalej lśnią,jakiaś dokumentacja mile widziana ;) zdjęć Lolcinych nigdy dość :)

Następna pozytywnie szurnięta.

Z wątkiem Lolka to jakiś fenomen jest.  Zazwyczaj w miarę upływu czasu na wątku coraz mniej zainteresowanych ,a na jego wątku coraz więcej, Coś w tym musi być.
Nie na darmo Lolitek to Cięciunio .

• Upvote 1