Smyku Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nasz skarb zapalikowany , Basieńko widzisz i nie grzmisz ? Iwonuś pochwalisz się już ? Quote
togaa Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Sama nie wiem co mam tym myśleć...? Ta słabość oneczki03 do żółtego i skośnookiego jest niepokojąca....:roll: Quote
ona03 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 (edited) Smyku napisał(a):Nasz skarb zapalikowany , Basieńko widzisz i nie grzmisz ? Iwonuś pochwalisz się już ? Musiałam go zapalikować aby go nie pożarły :diabloti:. A pochwalić się mogę :evil_lol: kaduniu łopie :evil_lol: runek :evil_lol: tyż będzie, kupiłam pralkę :evil_lol: Lolito :loveu: tak się napatrzył na szkolenie prowadzone bardzo profesjonalnie przez Psichologa i też postanowił zaliczyć tor przeszkód :crazyeye: popatrzcie jaki jestem odważny, niczego się nie boję ..... Edited July 25, 2012 by ona03 Quote
Poker Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dzielny chłopak tylko czemu na uwięzi ? :mad: w niewoli trzymają chłopaka. togaa!!! zabieraj go od nich ;) Quote
ona03 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Poker napisał(a):Dzielny chłopak tylko czemu na uwięzi ? :mad: w niewoli trzymają chłopaka. togaa!!! zabieraj go od nich ;) Oj Pokerku ;) bo się okopiemy w górach i nikt nas nie znajdzie :evil_lol: Lolciowi :loveu: bardzo się podobał wyjazd tyyyyyyyyyle nowości a tego Pana to ja się wcale, a wcale nie boję :evil_lol: . Edited July 26, 2012 by ona03 Quote
togaa Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Tyle wrażeń miał chłopak ..... i taki dzielny !! Brawo !:multi: A gdzie reszta wycieczkowiczów ? :razz: Quote
ona03 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Loluś przeszkoda :evil_lol: i reszta ekipy tak bardzo się zmęczyłem Quote
togaa Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 A to pluszowe AKICIĄTKO to na bazarek wystaw....;) http://img405.imageshack.us/img405/5119/pict0019o.jpg Quote
NikaEla Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 togaa napisał(a):A to pluszowe AKICIĄTKO to na bazarek wystaw....;) http://img405.imageshack.us/img405/5119/pict0019o.jpgcudne jest :) Quote
Smyku Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Taki malutki Loluś a takie wieeelkie przeszkody ! A to maleństwo uroooocze , buziaczki dla całej trójki . Quote
Smyku Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Księciuniu buziaczki i przytulanki wypłać sobie od Iwonki . Quote
togaa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 I ja się dopisuję ..... I jeszcze wytarmosić i przetrzepać futrzysko proszę. Delikatnie i z wyczuciem. Quote
ona03 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Loluś:loveu: wyściskany i wytarmoszony :evil_lol: a wypłaca sobie wszystko, łącznie ze spacerkami :diabloti: Pluszowe :evil_lol: Akiciątko, Lolcio sam sobie przywiózł i teraz wychowuje :evil_lol: jeszcze jestem większy czemu On za mną łazi :mad: i jeszcze coś przynosi, będzie na mnie :diabloti: malutkim kotkom chce zabrać jedzonko :cool3: . Quote
Malgoska Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 boskie zdjęcia:) powiększyło Ci się stadko o to maleństwo? Quote
togaa Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 A tu, co się temu pluszakowi nie podoba ? http://img15.imageshack.us/img15/286/pict0015ba.jpg Quote
Energy Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ale ciudne maleństwo:loveu:oj wychowa go Loluś wychowa:diabloti::evil_lol: Quote
Smyku Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Oneczko słodkie i urocze to maleństwo , ale sama Wiesz Księciunio najkochańsiejsze i najpiękniejsze . No już nie gniewaj się i rudaska też wycałuj . A zdradź nam wiecej szczegółów o maluszku . Quote
ona03 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 I widzicie sami jak Lolcio :loveu: wychowuje maleństwo :cool3: nawet go nie przedstawił :mad: nazywam się Ashi i rozrabiamy z Lolciem na całego, pilnujemy domku i troszkę ganiamy kota :mad: ale On wcale się Nas nie boi :evil_lol:, domek dostałem w spadku po Dziadku RM :loveu: i troszkę mi się urosło :crazyeye: nie martwcie się Cioteczki i Smyczku Lolcio daje radę ;) .. . . Quote
togaa Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='Smyku']Lolusiu jadę na ratunek . Ja też już jestem spakowana....!!! Kiedy to małe rude przestanie rosnąć ? Przecież Lolo nie podoła...? Quote
ona03 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Smyku']Lolusiu jadę na ratunek . Smyczku bez obaw :evil_lol: już togusia zadbała o Księciunia :loveu:, wczoraj mieliśmy kontrolę, co prawda zapowiedzianą :roll: ale kontrolę :diabloti:. Togusia przysłała Cioteczkę kado w celu sprawdzenia bezpieczeństwa Lolciowego :loveu::evil_lol:. Wyniki kontroli i zalecenia pokontrolne zostaną przedstawione na wątku po konsultacji z zainteresowanymi stronami :evil_lol:. Cioteczki bardzo lubię się siłować z ''maluchem'' chyba wygrałem :evil_lol: helllllooooo Cioteczki jest fajnie ale teraz muszę odpocząć ;) . Quote
Recommended Posts