b-b Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Dnia 16.11.2023 o 16:46, Poker napisał: Moja Loczunia umarła wczoraj 😞 Tak mi przykro :(( Trzymaj się. Moja odeszła w kwietniu a nadal serce tak boli jakby to było wczoraj. Quote
Jo37 Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Dnia 16.11.2023 o 16:46, Poker napisał: Moja Loczunia umarła wczoraj 😞 Lolusi, chociaż ty się trzymaj. Współczuję. Bardzo mi przykro. Quote
Isiak Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 Dnia 16.11.2023 o 16:46, Poker napisał: Moja Loczunia umarła wczoraj 😞 Lolusi, chociaż ty się trzymaj. Pokerku, strasznie mi przykro... współczuję 😞 Quote
Poker Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Bazarek 50 % dla Cięciunia https://www.dogomania.com/forum/topic/361003-otwarte-usa-kartki-torby-do-2511-g-22/ 2 Quote
NikaEla Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Poker, bardzo współczuję Loczki, pamiętam jak ją brałaś ze schroniska, to było dopiero co... Quote
Poker Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Dnia 20.11.2023 o 10:16, NikaEla napisał: Poker, bardzo współczuję Loczki, pamiętam jak ją brałaś ze schroniska, to było dopiero co... Byłyśmy wtedy razem. A to już prawie 9 lat temu. 1 Quote
togaa Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 Dnia 16.11.2023 o 16:46, Poker napisał: Moja Loczunia umarła wczoraj 😞 Lolusi, chociaż ty się trzymaj. Boję się, Pokerku tego co przed nami. Ile razy pomyślę o Loczce i o Tobie, boję się. A Wam wszystkim kochane dziękuję że tu jesteście. To bardzo wspierające. Lolo swoje życie ograniczył do trzech czynności; spanie, jedzenie i szczekanie. Już nie ma dla Niego różnicy czy ja jestem ,czy mnie nie ma. Nawet gdy go tulę, drapię za uszkiem, Lolo szczeka. Mąż wtedy włącza telewizor na full aż drżą szyby i mamy wesoło. Aa… i jeszcze ten napadowy świszczący, bezgłośny jakby kaszel. Bardzo skrupulatnie muszę Lolusiowi dawkować leki, wtedy napadów jest znacznie mniej . Zarośnięty na maxa. Od czerwca, gdy obciachała Go Oneczka03, Lolo nie widział nożyczek. Gryzie, gdy próbuję mu wyciąć jakieś dredy, nie ma już dawnej do mnie cierpliwości. I tak jestem uprzywilejowana, bo mąż nawet Jego posłanka nie może przesunąć. Nie chcę krakać, tfu, tfu, ale nie wiem kto by Lolusia „przytulił”, gdybym tak sobie na Karaiby poleciała? Nawet ze Schroniska dostał by eksmisję. Pokerku, bardzo dziękuję za psie pieluchy, Oneczce03 za podkłady, oszczędzamy ale i tak zużycie jest ogromne . A... i za wpłatę od Poker 50,00 zł na leki (25.X.2023). I za bazarek, oczywiście. Loluś zawsze był kosztowny w utrzymaniu, a teraz to katastrofa . Fotel rezydencki ; 4 Quote
Poker Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Czy mi się wydaje czy Loluś ma sinawy język? Quote
ona03 Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Togusiu, jakie Karaiby, też Ci się zachciało :))) 1 Quote
NikaEla Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Dnia 26.11.2023 o 19:30, ona03 napisał: Togusiu, jakie Karaiby, też Ci się zachciało :))) o piratach Togusia zamarzyła 😉 2 Quote
ona03 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Basiu Nasza kochana Dzisiaj święto jednej BASI co się do niej LOLUŚ łasi. Więc spieszymy z tej przyczyny słać życzenia od rodziny. A rodzina DOGO duża to czasami trochę wzrusza, jak się martwią o futrzaki bardziej niż o własne fraki. Więc BASIEŃKO nasza droga, żebyś była zawsze zdrowa, i uśmiechu miała wiele, bo Ci nasi przyjaciele tego waśnie potrzebują, z tym się właśnie dobrze czują. No i jeszcze kasy wiele, bo Ci nasi przyjaciele, wciąż zjadają wszystkie smaczki, potrzebują na kubraczki, na likarstwa i jedzonko więc się nie martw mocno słonko, bo być musisz najweselsza, żeby wątek był na pierwszej tylko wiosny w serduchu 4 1 Quote
togaa Posted December 5, 2023 Author Posted December 5, 2023 I jak tu się nie wzruszyć ? Dziękuję Wam bardzo, dziękuję Iwonko. 3 Quote
ona03 Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 Koffffane Cioteczki życzymy z Lolusiem Wesołych Świąt 4 Quote
mari23 Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 U progu Nowego 2024 Roku z całego serca życzę Wam dobra i radości na najbliższe 366 dni, zdrowia, pomyślności i wielu, wielu uratowanych zwierzaków, aby za rok nie zabrakło Wam nikogo z tych dwunożnych i czterołapnych... 2 Quote
ona03 Posted January 29, 2024 Posted January 29, 2024 Zapraszamy z Lolusiem serdecznie, może coś potrzeba :)))) Quote
Poker Posted January 29, 2024 Posted January 29, 2024 Lolusiu, popełniłam bazarek dla Ciebie. 2 Quote
Nadziejka Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 💜 Spokojnego dnia zapraszam w odwiedziny na kramik wyczarowany Lolusiowi 2 Quote
ona03 Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 Dnia 30.01.2024 o 08:58, Nadziejka napisał: 💜 Spokojnego dnia zapraszam w odwiedziny na kramik wyczarowany Lolusiowi Nadziejeczko -Loluś pięknie dziękuje 😘🌺 Quote
togaa Posted January 31, 2024 Author Posted January 31, 2024 Długo nas tu nie było. Do Lecznicy też chodziłam tylko po Lolusiowe leki, odkładając wizytę z tygodnia na tydzień. Ostatnio Lolusia kaszel stał się cichy , tchawiczny, bardzo wyczerpujący. Jakby już nie miał siły kaszleć. Pojechaliśmy w środę, tydzień temu., z filmikiem na komórce. Rtg nie dał złudzeń. Guz pod serduszkiem rośnie .Jest Wielki. Uciska tchawicę i serce. Pociechą są parametry nerkowe, specjalist. karma działa. Loluś śpi po kilkanaście godzin.Na moim łóżku,oczywiście. Tylko w tym czasie mogę wyjść z domu, coś w nim zrobić. Chodzimy wtedy wszyscy na paluszkach , mówimy szeptem i nadsłuchujemy czy aby się nie obudził. Potem przeprowadzka do kuchni i na fotel w salonie. Jak fotel to na spółkę ze mną. Inaczej Lolo włącza szczek i drze się , póki znów nie przycupnę na krawędzi . Mam tak przy nim tkwić aż do zdrętwienia. Z Lecznicy wyszliśmy z blistrem sterydu na tydzień. Mam dać znać czy po nim Lolo czuje się lepiej? Nie wiem na co miałabym zwrócić uwagę? Jest żywszy , mniej kaszle. Może o to chodzi ? Dziękuję Wam kochane za bazarki; Oneczka03, Poker, Nadziejka. Pokeru, jesteś niezastąpiona. Zawsze pamiętasz o cięciuniu., choć tyle innych bied. Dziękuję za Twoje trzy wpłaty z grudnia 2023, łącznie 500,00 zł. oraz za paczuszkę z psimi pieluchami .Są świetne. Takich jeszcze nie znałąm. W Lecznicy. Jedziemy; Quote
Recommended Posts