malagos Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 A jakże, już byłam u Psotki :) Taki nasz los, ze cholera każda bidę wypatrzymy. Jak nazwać "moją" sunie, nową podopieczną, wilczycę? Quote
malagos Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 Nasza Heśka i kot Borys - bez konfliktu, bez kłopotów :) photo hosting Quote
konfirm31 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Cudowne zdjęcie. Koniecznie do ogłoszeń :)). Od domków, się nie opędzisz ;). Quote
malagos Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Kilka informacji o Hesi do ogłoszeń - szczuplutka, waży 12 kg, w typie teriera, oryginalne umaszczenie. Młodziutka, roczna, po sterylizacji i szczepieniach. Ślicznie chodzi na smyczy, zostaje w domu pod naszą nieobecność, uwielbia inne psy, koty, dzieci, ludzi :) Bardzo pozytywna psica. Ruchliwa, energiczna, posłuszna, inteligentna, żywiołowa. Śpi w łóżku, przytula się, kompan do oglądania seriali w TV i na spacery. image hosting post images image hosting Quote
konfirm31 Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Szukałam "rasy" ;) dla Hesi. toz to Parson Russel terrier, czyż nie? https://pl.wikipedia.org/wiki/Parson_Russell_terrier Quote
malagos Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Hm, ja jakoś tego podobieństwa nie widzę.... Quote
konfirm31 Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Malagosku, wpisz w Google i wybierz grafikę :) Quote
malagos Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 13 godzin temu, Kejciu napisał: Borysek chyba jakieś walki toczył ?:D Nie, on raczej nie wychodzi z domu - tak mu się czasem na nosie odnawiają małe ranki. Za chwilę po nich nie ma śladu. 13 godzin temu, agat21 napisał: Hesia też podesłana rodzinie :) Kochana Agat :) Quote
Mattilu Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 zaglądam po wakacjach do przekochanej Hesi i z oglądu zdjęć wychodzi mi, że ona bardzo podobna do naszej Hopci, tylko biało czarna zamiast rudo czarnej :) Quote
malagos Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Witaj Wypoczęta Powakacyjna Mattilu :) Jak widzę, wadą Hesi jest łakomstwo - wprawdzie nie wyjada obiadu innym psom (jak nad nimi stoję), to swoją porcje pochłania w okamgnieniu! I nadal szuka, wącha, wspina się na stół, porywa co się da (właściwie czego się nie da, to sama weźmie). Zawsze to Kenia przodowała w takich zachowaniach, teraz to Heśka ja przewyższa. Quote
Kejciu Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 30 minut temu, malagos napisał: Witaj Wypoczęta Powakacyjna Mattilu :) Jak widzę, wadą Hesi jest łakomstwo - wprawdzie nie wyjada obiadu innym psom (jak nad nimi stoję), to swoją porcje pochłania w okamgnieniu! I nadal szuka, wącha, wspina się na stół, porywa co się da (właściwie czego się nie da, to sama weźmie). Zawsze to Kenia przodowała w takich zachowaniach, teraz to Heśka ja przewyższa. Małgoś odwiedzam Hesię i nieustannie trzymam kciuki za domek :-) Quote
malagos Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Dziękuję Kejciusiowo moja! Wspieraj nas, Dziewczyno! :) 1 Quote
malagos Posted August 26, 2016 Author Posted August 26, 2016 szaleństwa całej trójki na łąkach za domem: jpg images image host Quote
agat21 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Hesia przypadła do gustu mojej córci bardzo - zwłaszcza, że taka dobra dla kotów :) i gabarytowo też :) We wrześniu sprawa się wyklaruje, bo wtedy pies teściów, nad którym sprawuje pieczę, powinien do swoich "prawowitych" właścicieli wrócić i zwolnić miejsce :) 4 Quote
konfirm31 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 26 minut temu, agat21 napisał: Hesia przypadła do gustu mojej córci bardzo - zwłaszcza, że taka dobra dla kotów :) i gabarytowo też :) We wrześniu sprawa się wyklaruje, bo wtedy pies teściów, nad którym sprawuje pieczę, powinien do swoich "prawowitych" właścicieli wrócić i zwolnić miejsce :) No, to zaczynam kciukać za "Wymarzony Hesi dom". Wrzesień tuż, tuż :) Quote
malagos Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 Agat, wracasz mi Dziewczyno cudna wiarę w ludzi!! Quote
konfirm31 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 1 minutę temu, malagos napisał: Agat, wracasz mi Dziewczyno cudna wiarę w ludzi!! Mnie też :)). Quote
malagos Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Heśka pozdrawia i życzy miłej niedzieli :) Quote
konfirm31 Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 9 godzin temu, malagos napisał: Heśka pozdrawia i życzy miłej niedzieli :) I ja wzajemnie, ale od razu całego tygodnia :) Quote
malagos Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 Miałam telefon w sprawie Hesi - pani szuka rocznej (nie więcej) suni (nie psa), łagodnej dla dzieci (i nie hałasujacej w domu, nie nieszczącej, nie szczekającej nie...) ale nie ma samochodu, by pryjechać. Ma zadzwonić po środzie, o ile nie znajdzie jakiegoś psiaka w Warszawie. Nawet nie wypytałam pani o JEJ warunki domowe. Quote
Kejciu Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Godzinę temu, malagos napisał: Miałam telefon w sprawie Hesi - pani szuka rocznej (nie więcej) suni (nie psa), łagodnej dla dzieci (i nie hałasujacej w domu, nie nieszczącej, nie szczekającej nie...) ale nie ma samochodu, by pryjechać. Ma zadzwonić po środzie, o ile nie znajdzie jakiegoś psiaka w Warszawie. Nawet nie wypytałam pani o JEJ warunki domowe. wymagania jak się patrzy a ciekawe co sobą reprezentuje i jakie ma warunki właśnie - bo ludzie myślą że nam łaskę robią że dzwonią i że oni dyktują warunki... miałam telefon w sprawie tymczasowiczki koteczki Koko - rozmowa fajna - zapytałam czy pani miała wcześniej zwierzęta mówiła że tak - i kota i psa - zapytałam co się z kotem stało - ZGINĄŁ - zapytałam o psa....pani powiedziała że oddała - zapytałam o powód i wiek - powiedziała że miał 14 lat i oddała go bo nie wiedziała jak się zaaklimatyzuje w NOWYM DOMU.... zapytałam co jak KOKO się nie zaaklimatyzuje też ją pani odda ? NIEEEEE KOTECZKA BY ZOSTAŁA Z NAMI DO KOŃCA... powiedziałam co myślę i się rozłączyłam co za tupet!i obrzydliwe babsko! a początek rozmowy naprawdę był obiecujący.... Quote
Recommended Posts