Gusiaczek Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Gabi, w wolnej chwili sprawdź, proszę, czy wysłałam kasę od Jagody na XII. Wydaje mi się, że tak, ale mam wątpliwości :( Quote
Gabi79 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 3 minuty temu, Gusiaczek napisał: Gabi, w wolnej chwili sprawdź, proszę, czy wysłałam kasę od Jagody na XII. Wydaje mi się, że tak, ale mam wątpliwości :( Ok. Sprawdzę, jak będę w domu. Pewnie jest, ale przez aferę z zepsutym telefonem i sobotnie łażenie po sklepach nie uzupełniłam jeszcze piątkowych wpłat. Bardzo przepraszam za opóźnienie. Quote
Gabi79 Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 O 4.12.2016 o 11:40, Jolanta08 napisał: Odwiedzam Misiątko Jolu, bardzo się cieszę i dziękuję!!! Misiątko, to kochany stworek, dzisiaj pod moją nieobecność zrzucił całą narzutę z kanapy, chyba mu nie odpowiadał zapach płynu do płukania, bo narzuta była świeżo wyprana. I jak tu nie kochać takiego słodkiego łobuziaka? Na koncie Misia - Cukiereczka wpłaty od Pani Jagody 20,- oraz z bazarku Havanki 15,- Z całego serca dziękuję!!! Quote
Gusiaczek Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Klawo, myślałam, że niemiec mnie pokonał ;) Dobrego dnia :) Quote
Gabi79 Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 Znów napadało trochę śniegu i Misio musiał spenetrować teren na spacerku, teraz smacznie śpi. 1 Quote
Gusiaczek Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 W drodze do Misiaczka 130.00 zł - 50% dochodu bazarkowego. Po zaksięgowaniu prosimy o potwierdzenie Serdecznie dziękujemy Gościom bazarku za pomoc w pomaganiu :) G&S&O Quote
Gabi79 Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Dnia 15.12.2016 o 17:25, Gusiaczek napisał: W drodze do Misiaczka 130.00 zł - 50% dochodu bazarkowego. Po zaksięgowaniu prosimy o potwierdzenie Serdecznie dziękujemy Gościom bazarku za pomoc w pomaganiu :) G&S&O Gusiaczku, jak zawsze bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za tak duży zastrzyk gotówki. Zaraz wpiszę w rozliczenie i potwierdzę na bazarku. W czwartek byłam z Misiem u pani kardiolog (wizyta została przełożona o 1 dzień. Diagnoza: zwyrodnienie zastawki mitralnej z jej niedomykalnością i umiarkowanym powiększeniem przedsionka lewego. Zalecenia: Cardalis oraz Furosemid. Badanie kontrolne za 4 miesiące. Koszt wizyty 150,- Furosemid kupiłam w aptece, za 3,60 Cardalis będzie do odbioru w lecznicy w poniedziałek. Mam nadzieję, że biorąc leki Misiulek jeszcze długo będzie w dobrej formie. Kochany Skrzacik, był bardzo grzeczny podczas badania. Quote
Livka Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Zaglądam i podczytuję - Misio ma u Ciebie niebo Gabi :) Zdrówka Misiaczku :) Quote
Gabi79 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 15 godzin temu, Livka napisał: Zaglądam i podczytuję - Misio ma u Ciebie niebo Gabi :) Zdrówka Misiaczku :) Witaj Livko u Misiulka!!! Bardzo się cieszę, że zaglądasz i dziękuję za miłe słowa 14 godzin temu, elficzkowa napisał: Mizianka dla słodkiego Misiaczka Dziękuję w imieniu Misiaczka - Skodziaczka!!! Quote
Gabi79 Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 Dnia 4.12.2016 o 11:40, Jolanta08 napisał: Odwiedzam Misiątko Bardzo się cieszę. Kolejne 10,- od Ciebie już na koncie Misiunia, bardzo serdecznie dziękuję!!! Podoba mi się to zdrobnienie - Misiątko. Misia nazywam różnie, tzn. zdrabniam jego imię, ostatnio jest zwany Misiuńciem. Odebrałam dla Misiuńcia tabletki Hepatiale Forte i Cardalis koszt 105,- Quote
kiyoshi Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Zaglądam do Misia.... Bidulek musi szybciutko dojść do siebie. Leki na pewno mu pomoga Gabrysiu i będzie żył jeszcze długo i szczęśliwie:) Wygłaskaj go porządnie od ciotki:) Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Dzień dobry Misiaczku Wieloimienny ;) :) Quote
Figunia Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Pozdrowienia, glaski, cieple mysli - sle nawet jak nie pisze!!!! 1 Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Tola Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. Quote
AgusiaP Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 KOCHANI ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH SWIAT WAM ZYCZE!!!! Quote
Gabi79 Posted December 24, 2016 Author Posted December 24, 2016 Na koncie Misiunia 20,- od Pani Jagody, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Figunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Gabrysiu: Pieknych Swiat! W zdrowiu i radosci! Pozdrawiam swiatecznie! Ciociom i Wujkom - wszystkim Ludziom pomagajacym naszym Braciom Mniejszym takze skladam tutaj najserdeczniejsze zyczenia! Quote
Havanka Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 W ostatnich godzinach Starego Roku odwiedzam Misiaczka i jego Panią. Mam nadzieję, ze dzisiejsza noc nie będzie koszmarem dla futerek Gabi. Zostawiam najlepsze życzenia Noworoczne. Kochani, bądźcie przede wszystkim zdrowi ! Chciałabym życzyć Misiowi super domu, ale lepszego, jak u Gabi, chyba nie znajdziemy. "Do zobaczenia" w przyszłym roku ! Quote
Recommended Posts