mimbr Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Biedactwo, oby jeszcze trochę mogła cieszyć się godnym życiem. Quote
Nadziejka Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 zagladam z wielkimi kciukami za przecudna pycholineczke aby zaznala w zyciu wszystkiego najcudowniejszego psiaczkowego Quote
Mela Jakimiuk Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 I ja zgłaszam swoją obecność i wsparcie finansowe. Quote
Poker Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 10 godzin temu, happy_animals napisał: Prawdopodobnie zespół końskiego ogona. Wcześniej wspominałam też o zmianach neurologicznych. Myślę, że nie trzeba pisać postów dużymi literami. Ja też tak myślę tylko mi się włączyły duże litery i nie chciało mi się pisać jeszcze raz. Zespół końskigo ogona to cholerstwo,. Quote
happy_animals Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 O 8.05.2016 o 12:33, mimbr napisał: Biedactwo, oby jeszcze trochę mogła cieszyć się godnym życiem. Zrobimy co w naszej mocy. Musi być lepiej! O 8.05.2016 o 12:42, Nadziejka napisał: zagladam z wielkimi kciukami za przecudna pycholineczke aby zaznala w zyciu wszystkiego najcudowniejszego psiaczkowego Dziękujemy Ciociu za odwiedziny <3 20 godzin temu, Mela Jakimiuk napisał: I ja zgłaszam swoją obecność i wsparcie finansowe. Super <3 <3 <3 19 godzin temu, Poker napisał: Ja też tak myślę tylko mi się włączyły duże litery i nie chciało mi się pisać jeszcze raz. Zespół końskigo ogona to cholerstwo,. Oj, to prawda :( Quote
happy_animals Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Ciocie, Diana czuje się dobrze. Przybrała troszkę na wadze. W poniedziałek będzie miała pierwszą operację. Chodzi o usunięcie większego guza wraz z jedną listwą mleczną. Trzymajcie kciuki! Quote
happy_animals Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Diana ma wilczy apetyt. Oto zdjęcie z piątkowej kolacji :) Quote
Nadziejka Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 ojej to b ciezka operacja niuniu kochana sciskamy trzymamy jak dobrze ze ma apetycik , jak dobrze ze bezpieczna kochana ile sil Quote
happy_animals Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Z przykrością informuję, że Diana odeszła dzisiaj za Tęczowy Most :'( :'( :'( Pomimo stabilnego stanu - po wykonanej operacji - sunia dwukrotnie dostała zapaści. Lekarze do ostatnich chwil walczyli o Jej życie. Do tej pory nie wiemy, co było dokładną przyczyną śmierci. Jedno jest pewne, z operacją nie można było dłużej zwlekać. Guz - wielkości jabłka - w każdym momencie mógł się rozpaść :( Wszyscy jesteśmy zdruzgotani zgonem naszej Podopiecznej. Do samego końca wierzyliśmy, że sunia wyzdrowieje. Brak nam już dzisiaj sił, a łzy strumieniami płyną po naszych policzkach - "Dianuś, znaliśmy się tak krótko, a i tak już za Tobą tęsknimy! Nawet nie wiesz, jak bardzo! Na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci :'( Trzymaj się piesku!" :'( :'( :'( Quote
Anula Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Bardzo przykra wiadomość.Tak nie miało być.Bądź szczęśliwa Diano za TM.Tam masz raj,tu na ziemi w ostatnich latach miałaś piekło. Quote
Poker Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Bardzo przykra wiadomość. Pocieszenie ,że nie umarła w męczarniach i chociaż na koniec życia miała dobrą opiekę. Quote
happy_animals Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Płaczę od trzech godzin. Nie mogę się pogodzić, że Jej już z nami nie ma :'( Dianusia miała takie same spojrzenie jak mój Ramzes. Mam nadzieję, że teraz będzie szczęśliwa - "Żegnaj, Kochana" :'( Quote
Senanta Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Za tęczowym mostem nie ma głodu i bólu. Dianko uśmiechaj się tam w szczęśliwym świecie. Quote
Nadziejka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 kochana .... serce placze...teraz juz jestes szczesliwa i wolan od bolu wszelkiego .... Quote
dorcia2 Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 tak mi przykro żegnaj kochana psinko już nic nie boli Quote
Recommended Posts