Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny wiecie jaką karmą Państwo karmią Cypisa? Chodzi o to aby przy zmianie karmy nie było jakiś sensacji żołądkowych.Na zdjęciach widać,że Cypis nie jest wychudzonym psiakiem.

Posted

U nas wszystkie psy wcinaja Animondę i suchego Bosha. Bardzo rzadko im gotuję, bo Kejla ma skłonności do tycia. Będziemy i dla Cypisa pewnie chcieli jakąś Animondę powoli dobrać, ale jaką to pewnie dopiero się okaże jak go poznamy. 

Posted
13 godzin temu, Agniesiulka K. napisał:

Już jutro! :) 

Nie wiem czy jutro nastąpi transport Cypisa.Beata mnie zawiadomiła do południa,że jest w warsztacie samochodowym i mechanicy usuwają awarię skrzyni(olej wycieka).Jeżeli uporają się z tym to będzie dobrze,jeżeli nie to trzeba przełożyć transport w tygodniu (Beata weźmie jeden dzień urlopu) albo w następny weekend.

Nie wiem jakie są wiadomości.Czy kontaktowała się z kimś odnośnie transportu?

Posted

Nie jest dobrze. U nas w grę wchodzi jeszcze wtorek, Tz wcześniej wyskoczy z pracy i tak na 15 mógłby być w Elblągu. Ale Kinga pisała, że jej we wtorek nie ma więc Beata musiałaby odebrać Cypisa od Państwa. Od Beaty jeszcze nie mam odpowiedzi. Jeśli to nie wypali, to u nas dopiero 19tego będzie możliwy taki wyjazd bo za tydzień już się umowilam że jedziemy po innego pieska.

Posted

O rany ale fajnie.Właśnie jestem na wątku i martwiłam się,że taka cisza jest,a tu niespodzianka Kochana Agniesiulka napisała cudowną wiadomość.Ogromnie się cieszę,że jednak transport dojdzie do skutku.Jednak Beata nie zawiodła,no może w niewielkim stopniu ale z przyczyn niezależnych bezpośrednio od niej.

To trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień bez wpadek.

Posted

I ja jestem z kciukami,a także rozliczonym bazarkiem.Agnieszko,jak wpłyną pieniążki dla Cypiska to potwierdź także na wątku bazarkowym

ROZLICZENIE:

663,00zł+23,80zł /nadpłaty/= 686,80zł-42,00zł=644,80zł:2=322,40zł

DLA AURIS PRZYPADA: 322,40zł

DLA CYPISA PRZYPADA: 322,40zł+42,00zł /fanty od BORYSboxer/ = 364,40złzł

http://www.dogomania.com/forum/topic/335753-zakończony-rozliczampościelowo-i-nie-tylko-dla-auris-i-cypisa-do-280516/