Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zulugula']Gdzie ten domek?
Jakie koszty kasracji?
Zaciskam kciuki, aby Pani i Benuś przypadli sobie do gustu :lol:

Domek w Gdańsku.
Kastracja 70 zł.

Benek miał trzy jądra. Już zapomniał co z nim wyrabiali dziś rano. :lol:

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wredne te ciotki -Benku nie przejmuj sie nimi, u nas na dalekiej północy są inni ludzie : wrazliwi ,ciepli, mili ...do takiej Pani trafisz:diabloti:
Jestem wstępnie umówiona z Panią na wizytę ...bedę w Gdańsku na badaniach i jezeli je przezyje ..to w ramach odstresowania spotkam się z Panią, w najgorszym wypadku -odłozymy to do jutra-wtedy łatwiej -będe miala trasport-a Pani mieszka, nie w samym miescie, ale na osiedlu -to dosyć daleko
Najpózniej jutro wszystko bedzie jasne -chociaz dla mnie po rozmowach z Panią juz jest jasne -fajny, ciepły domek ...:loveu:
ELA - gameta i ja zrobimy bazarek - i zwrócimy za kastrację, a z ewentualnym transportem -DZIEWCZYNY - MUSIMY ZEBRAĆ KASĘ -

Posted

BYŁAM ...DOMEK SUPER: ŁADNE ,BARDZO ZADBANE CZYŚCIUTKIE MIESZKANKO..mimo niewielkiej powierzchni, a duzej liczby futrzaków: 5 kotow i jeden sliczny starenki pekińczyk...
Pani energiczna, o sercu XXXL dla zwierząt ale przy tym bardzo rozsądna ..świetnie panuje nad gromadką , wpatrzeni w nią jak w tęcze ..w pełni swiadoma mozliwych trudnosci i kłopotów zwiazanych z piesem...jest chętna PARTYCYPOWAĆ w kosztaćh transportu ...NO BABY SZUKAMY TRANSPORTU -SZYBKO, PANI JEST NIECIERPLIWA -CHCE SWOJEGO PIESA MIEC W DOMU...:lol:.

Posted

[quote name='koss']BYŁAM ...DOMEK SUPER: ŁADNE ,BARDZO ZADBANE CZYŚCIUTKIE MIESZKANKO..mimo niewielkiej powierzchni, a duzej liczby futrzaków: 5 kotow i jeden sliczny starenki pekińczyk...
Pani energiczna, o sercu XXXL dla zwierząt ale przy tym bardzo rozsądna ..świetnie panuje nad gromadką , wpatrzeni w nią jak w tęcze ..w pełni swiadoma mozliwych trudnosci i kłopotów zwiazanych z piesem...jest chętna PARTYCYPOWAĆ w kosztaćh transportu ...NO BABY SZUKAMY TRANSPORTU -SZYBKO, PANI JEST NIECIERPLIWA -CHCE SWOJEGO PIESA MIEC W DOMU...:lol:.

Transport skąd dokąd kobitki:loveu:? Zajrzyjcie na dogo mapę pomocy (kto oferuje pomoc w transporcie).

Posted

[quote name='bigosik']transport skąd dokąd kobitki:loveu:? Zajrzyjcie na dogo mapę pomocy (kto oferuje pomoc w transporcie).

Milicz do Gdańska ( mozymy wyjechac np. do Torunia )

Posted

bigosik napisał(a):
Ja mogę ewentualnie wspomóc rejon Włocławek - Bydgoszcz.

Bigosiku my mozemy podjechać zarówno do Bydgoszczy, jak i Włocławka -to juz dla nas bez róznicy...:p

Posted

Koss jesteś cudowna! Własnym oczom nie wierzę :evil_lol: Ależ z niego szczęściarz. Nie wiem jak mogę się Wam za Benka-Elmo odwdzięczyć :multi:

Elza :loveu::loveu::loveu:

Czy ktoś zrobił bazarek na psiaczka? Mam jakieś fanty.

Posted

dziewczyny rudiza jedzie dokladnie do pruszcza gdanskiego a z nia gufis ale i moze by dalo rade tez zabrac benia tylko,ze nasze psiaki jada z czestochowy a nie wiem gdzie dokladnie benio i czy np moze jakos w trasie sie by spotkac?

Posted

Rudka też Gdańsk i jeszcze Gufik do Elbląga (oba pieski są w schronisku pod Częstochową). Czyli 3 maluszki :p

Bigosik na kiedy planujesz jakąś przejażdzkę? I gdzie trzeba psiaki podrzucić? Ihabe z wątku Rudki też zgłosiła gotowość transportu.

Czy dysponuje ktoś wolnym czasem, aby sprawdzic domek w Gdańsku dla Rudki? :p

A może poszukać transportu dla Benka do Katowic? Ihabe zabrałaby psiaka i pojechała dalej do Częstochowy po resztę gromadki.

Posted

o do katowic do ihabe bylby dobry pomysl no albo do czestochowy:))my jutro z ihabe sie umowilysmy na tel i bedziemy ustalac kiedy jedzie:))ale najprawdopodobniej jak najszybciej mozliwe ,ze juz we wtorek:)))

Posted

[quote name='zulugula']Rudka też Gdańsk i jeszcze Gufik do Elbląga (oba pieski są w schronisku pod Częstochową). Czyli 3 maluszki :p

Bigosik na kiedy planujesz jakąś przejażdzkę? I gdzie trzeba psiaki podrzucić? Ihabe z wątku Rudki też zgłosiła gotowość transportu.

Czy dysponuje ktoś wolnym czasem, aby sprawdzic domek w Gdańsku dla Rudki? :p

A może poszukać transportu dla Benka do Katowic? Ihabe zabrałaby psiaka i pojechała dalej do Częstochowy po resztę gromadki.

U mnie przejażdżka na trasie z Włocławka do Bydgoszczy, nie ma większego problemu, z dalszą wycieczką to muszę patrzeć tez na koszt paliwa (ciężko u mnie z dochodami). Kutno - Bydgoszcz też do zrobienia. Wiem, że Benio w potrzebie i widzę jak Koss jest zaangażowana (pomaga naszym psiakom też) dlatego proponuję pomoc (acha ze względu na pracę najlepiej weekendy czasowo). Zresztą, pff.. nie umiem odmawiać czworołapnym.:p

Posted

dziewczyny nasza iwonka jedzie jutro z rudzia i gufim do gdanska i do elblaga powiedziala ze moze zabrac benia jak jej ktos go podrzuci do czestochowy badz do katowic podaje wam jej nr tel bo prosila zebyscie sie do niej bezposrednio odezwaly jesli chcecie by benio jechal:))to ustalicie co i jak:)jej nr601 495 949

Posted

[quote name='zulugula']Elza, czy coś wiadomo już z transportem kudłatego?

Z Iwonką rozmawiałam, to bardzo miła osóbka :p, chce zabrać Benka jutro z Kalisza. :p ( problem w tym, że ja nie znajdę czasu by go tam podrzucić :roll: )
Poza tym trasa Częstochowa-Wieluń-Kalisz-Konin jest fatalna
nie to co jazda "1"-ką.

Jest druga opcja: w niedzielę 5-go kwietnia jedziemy z Milicza do Chojnic.
Wtedy wzięłabym Benka i mogłabym spotkać się z moim Koss-kiem :cool3:, pod warunkiem, że pokonałaby trasę Gdańsk-Chojnice. :p

Zulugula- mamusiu od szorściaków podrzuć mi tu, proszę, następnego "brzydasa", podobnego do Benka-Zenka.