Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koss']WIESZ rozbawił nie widok Twojej czeredki - tak karnie od naważniejszego do ...mniej, czekajacych na resztki z pańskiego stołu. Slicznościowy obrazek
Świątrczne serdecznoci wszystkim[/QUOTE]

Hehehe.. reszki to zostają dla mnie

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Pięknie patrzy. Można się rozpłynąć... :)

Prawda, ma już zupełnie inny wyraz oczu, taki radosny,pewny siebie. Mały jest bardzo słodki i bystry. Bardzo się cieszę, że go wypatrzyłam na dogo i zaryzykowałam zabranie do domu. Czaruś wie ile ma zalet i dlatego w schronie zachwalał siebie....

• 3 months later...
Posted

Witam serdecznie

w Gdańsku jest duża wilgotność i powyżej 30 o C o wiele bardziej daje sie we znaki, ale radzimy sobie. Mam olbrzymi 10 m balkon pólnocny wschód więc maluchy leżą na kaflach kołami do góry. Pers Amiś Czarek bardzo, bardzo się zmienił. Dostał taką miłą, jedwabistą sierść. Bardzo mnie pilnuje i okazuje wielkie przywiązanie. Z Czuici bardzo zaprzyjażnieni. Myślałam,że Czui odejdzie, ale chyba obecność Czarka dobrze na staruszka wpłynęła i Czui jutro zaczyna 17 rok swojego życia. Czui wprawdzie prawie wyłysiał, ale nie cierpi, bóle mu przeszły, ma apetyt i bardzo czce żyć. Jeszczer raz serdecznie pozdrawiam i dziękuję za Czarka

Posted

Tak, ma olbrzymi guz przy odbycie. Był operowany, ale niestety, guz odrodził sie i nic nie można więcej zrobić. A Czui jest bardzo madrym i słodkim pieskiem. Bardzo lubi dzieci.

Posted

Moje pieski odeszły w dużo młodszym wieku. Pierwszy collie miał 11,5 , drugi podhalan odszedł 2 lipca w wieku 10,5 . Teraz mam 2 małe kundelki , mam nadzieję , że pożyją dłużej.
Psy są takie na ogół jak ich właściciele ;) Jeśli ktoś jest dobrym i miłym człowiekiem , to na ogół i jego pies jest nieagresywny i sympatyczny. Może z wyjątkiem ras psów , które zgodnie z wzorcem rasy są nieufne w stosunku do obcych. Jednak dużo zależy od człowieka , jak psa wychowuje i ile czasu mu poświęca.

Posted

Pekiny są nieufne wg wzorca rasy. Nie wychowywał się z dziećmi, mój śp. mąż rozpuszczał go a mimo to Czui zawsze był pozytywnie nastawiony do ludzi i innych zwierząt. Serdecznie pozdrawiam z moją gromadką i życzę aby psiaczki żyły dłużej niż 10, 11 lat w dobrej kondycji.