elkate Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='koss']WIESZ rozbawił nie widok Twojej czeredki - tak karnie od naważniejszego do ...mniej, czekajacych na resztki z pańskiego stołu. Slicznościowy obrazek Świątrczne serdecznoci wszystkim[/QUOTE] Hehehe.. reszki to zostają dla mnie Quote
elkate Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mamy nowe fotki zrobione na spacerze 04.04.2010 w pierwszą rocznicę. Quote
elkate Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja nie umiem, niestety, ale któryś z synów wstawi - jutro wieczorem:multi: Quote
elkate Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Do administratora: przydałoby się przetestować wstawianie załączników graficznych - funkcja jest wyjątkowo niestabilna. Quote
elkate Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ulubiona zabawa - patyczek Na spacerze 04.04.2010 Quote
koss Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ALEŻ TO CUDNY PAN KUDŁACZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PYCHOTA - bita smietana z malinami przy nim odpada. Quote
elkate Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ElzaMilicz napisał(a):Pięknie patrzy. Można się rozpłynąć... :) Prawda, ma już zupełnie inny wyraz oczu, taki radosny,pewny siebie. Mały jest bardzo słodki i bystry. Bardzo się cieszę, że go wypatrzyłam na dogo i zaryzykowałam zabranie do domu. Czaruś wie ile ma zalet i dlatego w schronie zachwalał siebie.... Quote
zulugula Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 prawie sznaucer :) Coraz piękniejszy! Quote
elkate Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Byliśmy u weta na szczepieniu. Czaruś naprawdę wyładniał, ale też zmienił na lepsze, oczywiście, swoje zachowanie. Quote
elkate Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Czarek ma więcej lat niż 4. Z wewem stwierdziliśmy, że mały liczy 6, 7 lat. Quote
ElzaMilicz Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 My też przesyłamy pozdrowienia. :-) A jak całe stadko znosi upały ? Moje nie chcą wychodzić z domu. Quote
elkate Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Witam serdecznie w Gdańsku jest duża wilgotność i powyżej 30 o C o wiele bardziej daje sie we znaki, ale radzimy sobie. Mam olbrzymi 10 m balkon pólnocny wschód więc maluchy leżą na kaflach kołami do góry. Pers Amiś Czarek bardzo, bardzo się zmienił. Dostał taką miłą, jedwabistą sierść. Bardzo mnie pilnuje i okazuje wielkie przywiązanie. Z Czuici bardzo zaprzyjażnieni. Myślałam,że Czui odejdzie, ale chyba obecność Czarka dobrze na staruszka wpłynęła i Czui jutro zaczyna 17 rok swojego życia. Czui wprawdzie prawie wyłysiał, ale nie cierpi, bóle mu przeszły, ma apetyt i bardzo czce żyć. Jeszczer raz serdecznie pozdrawiam i dziękuję za Czarka Quote
toyota Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Naprawdę robi wrażenie ten wiek 17 lat . Chodzi o pekińczyka o ile dobrze pamiętam ? Quote
elkate Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Tak, ma olbrzymi guz przy odbycie. Był operowany, ale niestety, guz odrodził sie i nic nie można więcej zrobić. A Czui jest bardzo madrym i słodkim pieskiem. Bardzo lubi dzieci. Quote
toyota Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Moje pieski odeszły w dużo młodszym wieku. Pierwszy collie miał 11,5 , drugi podhalan odszedł 2 lipca w wieku 10,5 . Teraz mam 2 małe kundelki , mam nadzieję , że pożyją dłużej. Psy są takie na ogół jak ich właściciele ;) Jeśli ktoś jest dobrym i miłym człowiekiem , to na ogół i jego pies jest nieagresywny i sympatyczny. Może z wyjątkiem ras psów , które zgodnie z wzorcem rasy są nieufne w stosunku do obcych. Jednak dużo zależy od człowieka , jak psa wychowuje i ile czasu mu poświęca. Quote
elkate Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Pekiny są nieufne wg wzorca rasy. Nie wychowywał się z dziećmi, mój śp. mąż rozpuszczał go a mimo to Czui zawsze był pozytywnie nastawiony do ludzi i innych zwierząt. Serdecznie pozdrawiam z moją gromadką i życzę aby psiaczki żyły dłużej niż 10, 11 lat w dobrej kondycji. Quote
Recommended Posts