Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ujeła mnie ta starowinka sunia ,wiem dziewczyny że nie rozdzielacie ,ale jak by co to ja tą babunie mogę na ds. wziąść...

mam 14l. sunie
12l. sunie
7 l. sunie
10m. sunie
wszystkie małe.

Renatko wiem że u ciebie miały by super :p

mocne kciuki za domek który wezmie parkę:thumbs:

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
mysle, ze taka opcja jest dobra, pobyłyby razem, staruszka przyzwyczaiłaby sie do Ciebie, do otoczenia, wtedy zniknięcie towarysza było mniejszym stresem!

No opcja nie jest zła;)
Ale i tak trzymam kciuki,żeby obydwie malizny znalazły ds.To by była najlepsza opcja dla nich

Posted

Renata5 napisał(a):
No dokładnie,ja tez zakochałam sie w babuni Pi:loveu:
I tez myslałam nad daniem jej ds...no ale jak dziewczynki nie rozdzielają maluchów,to po ptokach:sad:
Wykombinowałam to sobie tak,że jak wzięłabym obydwie malizny na dt i chłopaczek znalazłby dom,to babunia zostałaby u mnie juz na stałe.
No ale trzymajmy kciukasy,żeby malizny poszły razem do ds:thumbs:

mysle, ze taka opcja jest dobra, pobyłyby razem, staruszka przyzwyczaiłaby sie do Ciebie, do otoczenia, wtedy zniknięcie towarysza było mniejszym stresem!

Posted

JOMA napisał(a):
Renata5 - mnie też bardzo pasuje taka opcja, najbardziej bałam się że po kwarantannie chłopczyk pójdzie do domku a sunia zostanie sama a raczej samotna

Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

dorcia44, Renata5 - mamy was już na liscie :painting: :painting:

Czekamy...;)
Jednak najlepiej,żeby obydwa psiaki trafiły do ds,bo jak babunia odejdzie kiedys za TM:-(,to chłopczykowi łatwiej sie bedzie przyzwyczaić,niż gdyby chłopczyk poszedł w świat i zostawił babunię samą w domku

Posted

Renata5 - mnie też bardzo pasuje taka opcja, najbardziej bałam się że po kwarantannie chłopczyk pójdzie do domku a sunia zostanie sama a raczej samotna

Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

dorcia44, Renata5 - mamy was już na liście :painting: :painting:

AdaK - o _Larę jestem spokojna już ona odpowiednio "zagospodaruje" ludzi, jest z nami wprawdzie od niedawna ale zapewniam, że BARDZO intensywnie

Posted

AdaK napisał(a):
Lara a może znasz nazwę tej miejscowości? Może poleć innego malucha szukającego domu?

To jest Wrocław. Ta Pani mi jeszcze nie odpisała czy by nie wzięła dwóch piesków, więc narazie się wstrzymam.

Posted

__Lara napisał(a):
To jest Wrocław. Ta Pani mi jeszcze nie odpisała czy by nie wzięła dwóch piesków, więc narazie się wstrzymam.

:oops: A ja przeczytałam, że pod Wrocławiem :oops:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Mam nadzieję że rodzinka zrozumie wszystko i przygarnie oba maluszki. Bo niestety ale małe prawdopodobieństwo że suczka sama znajdzie domek :shake:

Tak naprawdę,to suczka JUŻ mogłaby mieć ds
Ale czekajmy może ktoś przygarnie obie malizny na ds

Posted

Tak wiem czytałam u Dorci44 miałaby raj, nie raz czytałam jak bardzo dorcia poświęca się dla psiaków. Jednak najpierw trzeba wziąść pod uwagę możliwość adopcji dwóch psiaków razem być może się uda i nie zostaną rozdzielone, zależy to jednak też od tego jak bardzo są ze sobą zżyte bo wiadomo jeśli one są ze sobą od zawsze to absolutnie nie można ich rozdzielić, za duży stres to byłby dla nich no ale zobaczymy jak to się wszytko ułoży, ważne że malizny nie będą już dłużej siedzieć w schronie

Posted

Mam chwilę a raczej prawie mam. Powiem wam że cholercia takich małych i tak chudziutkich psów to ja nie widziałam. Chłopak na wstępie rzucił się z ząbkami, a raczej próbował postraszyć swoimi gabarytami moje wielkoludy ale już mu przeszło. Na te pół godziny to mogę napisać że psiaki są potwornie wychudzone, od razu rzuciły się na jedzenie a chłopak ma straszną biegunkę, leci z niego a jednocześnie nie umie się do końca załatwić. Suczka jeszcze nic nie zrobiła ale pewnie będzie to samo. Piesek pokazał już że ma popęd i do mamci już ten teges próbował. Jest bardziej rozbrykany, ciągle biega i wszędzie wskakuje. Mamcia natomiast spokojna ciągle pomrukuje i na wstępie wyłożyła się na plecki by po brzuszku ją drapać. Chodzi krok krok za mną a teraz leży na kolanach i zasnęła i w tej chwili śmierdzącego bącura puściła:eviltong:.Mamcia jest cudowna z tą łapką rzeczywiście jest coś nie tak ale w przyszłym tygodniu na początku pójdziemy do weta to zrobimy wszystkie badania. A chłopak to jak mały szczurek wygląda z tym swoim długim cieniutkim ogonkiem. Jak znajdę chwilę to wkleje zdjęcia tych malizn

edit zdjęcia

Posted

Czyli jak widze psiaki bezpieczne,nic nie piszesz,że któreś któregoś u Ciebie nie akceptuje,więc chyba moge wycofać juz swoją oferte domu...i wydaje mi się,że sunię można rozdzielić od pieska,ponieważ w schronie były same i dlatego tak sie do siebie tuliły.Teraz sunia potrzebuje milion razy bardziej dotyku człowieka,niż towarzystwa drugiej malizny.A maliznę trzeba wykastrować ino mig,bo zakopuluje sie na śmierć-te typy tak mają...no i nie daj boże wpadnie na jakąś sunię,albo jeszcze gorsze-na babunię Pi:shake:

Posted

AdaK napisał(a):
Maleństwa piekne, nie rozumiem, dlaczego sunia nie znajdzie domu? :loveu::loveu::loveu:

Adus jak wchodzę na niektóre wątki i ten także to mam wrazenie ze czasami , nie do końca jestes w temacie co jak i dlaczego...
Sunia domek mogłaby mieć JUŻ,ale dziewczyny szukają domku razem

Posted

Renata5 napisał(a):
Adus jak wchodzę na niektóre wątki i ten także to mam wrazenie ze czasami , nie do końca jestes w temacie co jak i dlaczego...
Sunia domek mogłaby mieć JUŻ,ale dziewczyny szukają domku razem

rozumiem, po prostu zdawało mi się, że jest jakaś inna wada która uniemożliwia jej adopcję..

Posted

AdaK napisał(a):
rozumiem, po prostu zdawało mi się, że jest jakaś inna wada która uniemożliwia jej adopcję..

Ona chyba nie ma wad...jest przesłodka i w razie co,to 2 ds na nią czekają:loveu: